Προς το περιεχόμενο

διάβασμα έξω,αναγνωστήρια καφετέριες κλπ

Mrboom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει αν υπάρχουν μέρη στο κέντρο για διάβασμα όλο το 24ωρο.Θέλω να βρώ κάποιο μέρος στο οποίο να πηγαίνω αργά το απόγευμα και να γυρνάω αργά το βράδυ ή ξημερώματα.Τα γνωστά αναγνωστήρια δεν έχουν τέτοιο ωράριο,με εξαίρεση αυτό στο Γουδη(που είναι λιγο μακριά απτο κεντρο-ή κάνω λάθος?)Anyway,αν υπάρχει κάποιο μαγαζί,καφετέρια η κατι τέτοιο θα με βόλευε πολύ

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

24ωρο αναγνωστήριο είναι μόνο το Παπουλάκειο, της Ιατρικής.

Καφετέριες και τέτοια δεν ξέρω.

Δημοσ.

24ωρο αναγνωστήριο είναι μόνο το Παπουλάκειο, της Ιατρικής.

Καφετέριες και τέτοια δεν ξέρω.

Το Παπουλάκειο που βρισκεται? Ειναι ανοικτο για ολους ή μονο για συγκεκριμενους φοιτητες καποιας σχολης;

Παντως να πω οτι μου εκανε εντυπωση οτι στα starbucks στην κοραη, ειναι πολυς φοιτητοκοσμος με τα laptops του και φαινεται οτι εκει παιζει πολυ ομαδικη εργασια.

Βεβαια ουτε αναγνωστηριο ειναι, ούτε ησυχία εχει, ουτε ξερω το ωραριο, αλλα μου εκανε εντυπωση, οποτε και να εχω παει, την ιδια σκηνη βλεπω.

Δημοσ.

Στην Ιατρική. Μικράς Ασίας 75, Γουδί.

Αν ξερεις, ειναι ανοικτο για ολους(και μη φοιτητες) ή μονο για φοιτητες ιατρικής;

Δημοσ.

Εγώ στην Αθήνα πήγαινα (πρωινομεσημεριανά αυστηρά) στο μπουζ, στην Κολοκοτρώνη. Ήσυχο περιβάλλον, φτηνός καφές, γενικά τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Fixed...

Με το όνομα Γουδή το οποίο μέχρι σχετικά πρόσφατα (2006) γραφόταν Γουδί!

Θα γυρίσω Ελλάδα και θα γράφω ανορθόγραφα! Μου είπαν ότι η Σκωτία τώρα πια γράφεται Σκοτία!

Out of topic.. Δεν φταίω, είναι στην φύση μου να λέω ότι μου κατέβει!

Δημοσ.

Αν ξερεις, ειναι ανοικτο για ολους(και μη φοιτητες) ή μονο για φοιτητες ιατρικής;

Όποιος θέλει πάει.

Λίγο δύσκολο να βρεις θέση γενικά, απ'ό,τι θυμάμαι οι καλύτερες ώρες είναι μεταμεσονύχτιες, αν σε βολεύει.

Δημοσ.

καλα το ιδανικό θα ήταν τπτ σε φάση καφετέρια-κατι σαν τα σταρμπακς και το κοστα κοφι αλλα να είναι ανοικτό όλη τη νύχτα.Γουσταρω νυχτερινή ατμόσφαιρα-κεντρο-διάβασμα,ψευτοκουλτουριάρικη φάση ξέρετε...

Δημοσ.

το booze που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει και έναν ωραίο πάγκο στο πίσω μέρος. Το taf στο μοναστηράκι και κυρίως ο κήπος του six dogs είναι όλα ωραία, απίστευτα ψευτοκουλτουριάρικα όπως τα θέλεις αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να διαβάζει εκεί νυχτιάτικα - εκτός αν είναι η φιλοσοφία στο μπουντουάρ, ξέρω γω.

Εγώ προτιμώ για διάβασμα ψευτοκουλτούρα (πάντα) αλλά με μια δόση ταγαριού δηλαδή μετριασμένο το αστικό στοιχείο οπότε πηγαίνω στο Βεΐκου καμιά φορά.

το δέντρο μου :wub:

dsc01485x.jpg

Δημοσ.

Nαι, όλοι μας.

Tόπικ στάρτερ, το μόνο μέρος που υπάρχει για τέτοιες ώρες είναι το αναγνωστήριο της Ιατρικής.

Για ψευτοκουλτούρα δεν ξέρω, αλλά μπορείς να βγεις να καπνίσεις τα ξημερώματα στο προαύλιο,

κάτι είναι κι αυτό.

Δημοσ.

Nαι, όλοι μας.

Tόπικ στάρτερ, το μόνο μέρος που υπάρχει για τέτοιες ώρες είναι το αναγνωστήριο της Ιατρικής.

Για ψευτοκουλτούρα δεν ξέρω, αλλά μπορείς να βγεις να καπνίσεις έξω τα ξημερώματα στο προαύλιο,

κάτι είναι κι αυτό.

χαχαχα οκ αυτο που είπα για ψευτοκουλτουριά ήταν αυτοσαρκασμος για να δηλώσω πως αυτά που ζητάω είναι κάπως ανούσια(ατμοσφαιρες κλπ).Για διάβασμα σχολής εννοω πάντως.Τώρα που είναι busy τα αναγνωστήρια και εγώ ξυπνάω αργά και κατεβαίνω κέντρο ακόμα πιο αργά,θα βόλευε ενα ωράριο 8 με 2 πχ.

και οχι δεν είμαι πρωτοετής,κωλόγερας 3οετής:P

α και btw από θέμα απόστασης στο αναγνωστήριο της ιατρικής,από κέντρο σε πόση ωρα φτάνεις περίπου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...