Προς το περιεχόμενο

CRC Data error κατά το windows update

lexmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ.

Προχθές έκανα μια μακακία και άρπαξε τo pc μου μια ίωση "μικρή". Επειδή τώρα με τα δικά μου δεν κάθομαι να πολύ ασχολούμαι, και επειδή ζητούσε εδώ και κάμποσο καιρό και το φορματ του, του πάτησα ένα στα γρήγορα.

Windows εγκαταστάθηκαν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε ξεκινώ να κάνω τις ενημερώσεις. Εν μέσω της πρώτης στρατιάς των ενημερώσεων μου ακυρώνει τις μισές με σφάλμα 80070017 (CRC Data error). Λέω κάτι δεν πήγε καλά φαίνεται. Ξανά φορμάτ (δεν πρόλαβα να βάλω και τίποτε άλλο, άρα ήταν η πιο γρήγορη λύση) και ξανά από την αρχή με την διαφορά όμως τώρα ότι είπα να περάσω πρώτα τον service pack 1 πρώτα. Το ίδιο σφάλμα και εκεί.

Για να μην πολυλογώ του πέταξα 3-4 φορματ μαζεμένα με κάθε φορά να μου πετάει το ίδιο σφάλμα στις ενημερώσεις αλλά σε διαφορετικό σημείο. Δηλαδή ενημερώσεις που δεν εγκαθίσταντο την πρώτη φορά, τη δεύτερη έμπαιναν κανονικά και το σφάλμα το πετούσε σε άλλες. Δοκίμασα και με άλλο dvd με win7 όπως και με άλλο dvd drive. Κανένα αποτέλεσμα και τις δύο φορές.

Τη τελευταία φορά δοκίμασα και chkdsk όπως και με το sfc.exe (είχα βαρεθεί να του κάνω φορματ και εγκατάσταση :P). Πουθενά κανένα σφάλμα.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

μαλλον ο δισκος φταιει... δοκιμασε να κατεβασεις το official προγραμμα απο τον κατασκευαστη και δοκιμασε ενα full test

Δημοσ.

Σωστό, ξέχασα να το αναφέρω. Ο δίσκος με έλεγχο από το sentinel βγήκε ok.

edit:

Δοκίμασα antonl. Σε λίγο σκέφτομαι να του πετάξω και κανένα rm -rf και να ξεμπερδεύω μια και καλή από τα windows :P

Δημοσ.

Ε,κάνε και ένα memtest αφού αν δεν φταίει ο δίσκος για τα crc θα φταίνε αυτές(ή η cpu φτου φτου φτου) ή η καλωδιώσεις ή ο ανάδρομος Ερμής :P

Δημοσ.

Πάω για νέο τροφοδοτικό να δω

Μνήμες τσεκαρίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας - passed

Ανάδρομος Ερμής δεν με πιάνει - επικοινώνησα με την αστρολόγο μου πρωί πρωί (:P)

Εξορκισμό κανόνισα με τον παπά της ενορίας μου για την Κυριακή που μας έρχεται (:P :devil: ).

Δημοσ.

Update ερώτηση:

Τι πιθανότητες υπάρχουν να κάνει λάθος το sentinel;

Ρωτάω γιατί από το test της μαμάς μου έβγαλε 26 bad boys!! (:P)

Κατά πόσο καλή δουλειά κάνει το hdd regenerator? Το έχω βάλει τώρα για repair :D

Το +1 αυτός που το έβαλε για που πήγαινε; Για την αστρολόγο, για τον εξορκισμό ή για το τροφοδοτικό; :P

Πλακίτσα! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...