danton Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10165&spec=job&type=1 το ,9 μου αρεσει..παραλιγο 16%. ...
fearwhatnow Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Κανονικα ειναι 45,9% αλλα το ανεβαζουν σιγα σιγα για να κερδισουν πολιτικο χρονο αλλα και χρονο ζωης..
Haldol Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εν ολίγοις οι άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά δεν είναι ούτε 1/5... μάλιστα. Τι να πω, παίζει αυτοί που γνωρίζω εγώ να είναι περίπτωση που ο 1/5 είναι αυτός που ΈΧΕΙ δουλειά.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μάλλον θα μετράνε με το γραφειοκρατικό τρόπο. Όσο προλαβαίνουν να μετρήσουν μέχρι ένα διάστημα,τα υπόλοιπα κάτω από το χαλί. Εκτός κι αν μετράνε την μαύρη εργασία με κάποιο τρόπο.
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Τα ποσοστά βγαίνουν για το σύνολο του εργατικού δυναμικού. Αν το πάρεις ανά ηλικιακή ομάδα, αλλάζουν πολύ τα νούμερα. Για το τελευταίο τρίμηνο του 2010 (που ήταν 14,2% η συνολική ανεργία), τα ποσοστά για τις διάφορες ηλικίες ήταν τα εξής: 15-19: 47,8% 20-24: 35,4% 25-29: 23,2% 30-44: 13,2% 45-64: 8,7% 65 +: 1,6%
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παρα τα οσα βλεπω παντως δεν βλεπω τον Ελληνα να κανει κινησεις για να βρει δουλεια. Ακουω ΟΛΟΥΣ να τα εχουν βαψει μαυρα και ταυτοχρονα να μην κανουν κατι γι αυτο. Το εχω πει και σε αλλο thread δεν μπορει 9 στα 10 βιογραφικα που μας φερνουν να ειναι απο αλλοδαπους. Δεν ειναι τυχαιο σιγουρα. Ακομα ο Ελληνας δεν ειναι σε θεση να "ριξει" τα μουτρα του για να δουλεψει.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παρα τα οσα βλεπω παντως δεν βλεπω τον Ελληνα να κανει κινησεις για να βρει δουλεια. Ακουω ΟΛΟΥΣ να τα εχουν βαψει μαυρα και ταυτοχρονα να μην κανουν κατι γι αυτο. Το εχω πει και σε αλλο thread δεν μπορει 9 στα 10 βιογραφικα που μας φερνουν να ειναι απο αλλοδαπους. Δεν ειναι τυχαιο σιγουρα. Ακομα ο Ελληνας δεν ειναι σε θεση να "ριξει" τα μουτρα του για να δουλεψει. Για τι ειδους επιχειρηση μιλαμε ?
danton Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παρα τα οσα βλεπω παντως δεν βλεπω τον Ελληνα να κανει κινησεις για να βρει δουλεια. Ακουω ΟΛΟΥΣ να τα εχουν βαψει μαυρα και ταυτοχρονα να μην κανουν κατι γι αυτο. Το εχω πει και σε αλλο thread δεν μπορει 9 στα 10 βιογραφικα που μας φερνουν να ειναι απο αλλοδαπους. Δεν ειναι τυχαιο σιγουρα. Ακομα ο Ελληνας δεν ειναι σε θεση να "ριξει" τα μουτρα του για να δουλεψει. Εγω ξερω τουλαχιστων 5 ατομα με πτυχια και μη που θα εκαναν οτιδηποτε για δουλεια για εναν βασικο μισθο Αυτα που λες ειναι περα απο καθε πραγματικοτητα. Για να εχετε τοσα βιογραφικα απο ξενους μαλλον εσεις ψαχνετε ξενους και ο λογος που ψαχνετε ξενους ειναι υποπτος; Αυτοι που σας στελνουν βιογραφικα ειναι νομιμα στην Ελλαδα;
Stockholm4ever Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το 15,9% είναι το επίσημο ποσοστό ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ανεργων... Το πραγματικό ποσοστό ανεργων στην Ελλάδα είναι πάνω απο 20% και ενα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων είναι με μαυρη εργασία.. Υπολογίστε να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι άνεργοι σε 20 χρόνια απο τη στιγμή που θα πιάσουμε θετικό δείκτη ανάπτυξης..
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το 15,9% είναι το επίσημο ποσοστό ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ανεργων... Το πραγματικό ποσοστό ανεργων στην Ελλάδα είναι πάνω απο 20% και ενα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων είναι με μαυρη εργασία.. Υπολογίστε να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι άνεργοι σε 20 χρόνια απο τη στιγμή που θα πιάσουμε θετικό δείκτη ανάπτυξης.. Αυτό για το 20% πού το βασίζεις; Το έχω γράψει και στο θέμα για την απογραφή. Η ανεργία, όπως ανακοινώνεται από την ΕΛΣΤΑΤ βασίζεται στον εξής ορισμό: Απασχολούμενοι είναι τα άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω τα οποία την εβδομάδα αναφοράς είτε εργάστηκαν έστω και μία ώρα με σκοπό την αμοιβή ή το κέρδος, είτε εργάστηκαν –χωρίς αμοιβή– στην οικογενειακή επιχείρηση, είτε δεν εργάστηκαν αλλά είχαν μια εργασία ή επιχείρηση από την οποία απουσίαζαν προσωρινά (λόγω ασθένειας, άδειας, κλπ.). Άνεργοι είναι τα άτομα ηλικίας 15-74 ετών που ήταν χωρίς εργασία την εβδομάδα αναφοράς (δηλαδή δεν θεωρούνται απασχολούμενοι σύμφωνα με τον προηγούμενο ορισμό), ήταν άμεσα διαθέσιμοι για εργασία και είτε αναζητούσαν ενεργά εργασία τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες είτε είχαν βρει μια εργασία που θα αναλάβουν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. και η καταγραφή γίνεται με έρευνες (δημοσκοπήσεις ας πούμε), όπου ρωτάνε τους πολίτες. Οπότε, αν στην έρευνα δηλώσει κάποιος ότι ψάχνει για δουλειά, αλλά δεν βρίσκει, καταγράφεται ως άνεργος. Για την μαύρη εργασία, δε θα διαφωνήσω.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγω ξερω τουλαχιστων 5 ατομα με πτυχια και μη που θα εκαναν οτιδηποτε για δουλεια για εναν βασικο μισθο Αυτα που λες ειναι περα απο καθε πραγματικοτητα. Για να εχετε τοσα βιογραφικα απο ξενους μαλλον εσεις ψαχνετε ξενους και ο λογος που ψαχνετε ξενους ειναι υποπτος; Αυτοι που σας στελνουν βιογραφικα ειναι νομιμα στην Ελλαδα; Καθολου περα απο καθε πραγματικοτητα. Μιλαμε για επιχειρηση που βρισκεται στο κεντρο της πολης με ελεγχους απο ΙΚΑ συχνα πυκνα. Εστιατοριο ειναι. Τα βιογραφικα που μας φερνουν καθε φορα ειναι 9 στα 10 απο αλλοδαπους.
panosno1com Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ποιας πολης αν επιτρεπεται ;;; απλα απο περιεργεια ρωτω.
zazik Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 μην το πολυκουράζετε.....700.000 είναι οι άνεργοι Χωρίς να υπολογίζονται οι part-time , οι μη δηλωμένοι , οι "μαύροι" κλπ κλπ = γύρω στο μύριο. Simple mathematics
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ας τους κανουν δημοσιους υπαλληλους.Σιγουρος μισθος ακομα και αν ειναι μικρος.γιατι οχι;
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 τωρα τελευταια παγαινω καθε μηνα στον οαεδ για να εισπραξω... χθες που ηταν μερα πληρωμης η ουρα ειχε γεωμετρικη αυξηση + πολυ πιτσιρικαρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.