xarda Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σε περιπτωση που καποιος αλλος της οικοδομης θελει την σύνδεση μπορεί να γίνει χωρις να πληρωσω 62ευρω ?
PCharon Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αυτό λέγεται μεταβίβαση και πρέπει να ρωτήσεις αν προβλέπεται και τί συμβαίνει. Δεν λέει τίποτα το αν είναι στην ίδια οικοδομή. Εκτός αν το κρατήσει αυτός που θα πάει στο ίδιο σπίτι όταν φύγεις εσύ και σου δίνει τα λεφτά για να το πληρώνεις, με συμφωνία μεταξύ σας κι εφόσον τον εμπιστεύεσαι. Οι απαντήσεις στη περίπτωσή σου μάλλον είναι μόνο οι παρακάτω και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. 8. Αν μετακομίσω μπορώ να κρατήσω τον τηλεφωνικό μου αριθμό; Ναι, σημειώστε όμως ότι θα πρέπει να λάβουμε την ενημέρωση για τη μετακόμιση σας 30 ημέρες πριν προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, με σκοπό την έγκαιρη εξυπηρέτησή σας και την ομαλή μετάβαση της υπηρεσίας στη νέα σας διεύθυνση! Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η αδιάκοπη χρήση της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Το διάστημα των 30 ημερών είναι απαραίτητο γιατί η διαδικασία αλλαγής της διεύθυνσης εμπλέκει και νέο αίτημα στο φορέα υλοποίησης. Επιπλέον, η μετακόμιση της υπηρεσίας προϋποθέτει ότι στη νέα σας διεύθυνση θα πρέπει να υπάρχει κόμβος της Cyta, διαθεσιμότητα γραμμών, καθώς και ότι η διεύθυνση θα πρέπει να ανήκει σε περιοχή με το ίδιο πρόθεμα (για παράδειγμα, κάποιος που μετακομίζει από το Μαρούσι στον Πειραιά έχει το δικαίωμα να διατηρήσει τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό, αφού και στις δύο περιοχές το πρόθεμα είναι 210). 9. Τι γίνεται σε περίπτωση που επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία ADSL; Μπορείτε να διακόψετε τη σύνδεση σας όποτε το επιθυμείτε, στο τέλος κάθε μήνα. Σε περίπτωση που θελήσετε να διακόψετε την υπηρεσία πριν τη λήξη του συμβολαίου σας, επιβαρύνεστε με τα τέλη απενεργοποίησης, αξίας 72€. Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες είναι 12μηνης δέσμευσης, κάτι που σημαίνει ότι μετά τον πρώτο χρόνο, μπορείτε να διακόψετε την υπηρεσία στο τέλος κάθε μήνα χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για εσάς. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι στην περίπτωση προπληρωμένων πακέτων η επιστροφή χρημάτων δυστυχώς δεν είναι εφικτή.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σε περιπτωση που καποιος αλλος της οικοδομης θελει την σύνδεση μπορεί να γίνει χωρις να πληρωσω 62ευρω ? Θα πρεπει να γινουν τα εξης. α.να θελει τον αριθμο τηλεφωνου σου αν εχεις και τηλεφωνο. β.ενας ηλεκτρολογος να συνδεσει την γραμμη απο τον κατανεμητη/χωνευτη με το δικο του διαμερισμα. γ.να πας στην εταιρεια και να κανεις αιτηση αλλαγη στοιχειων για να παει στο δικο του ονομα,αφμ. εφοσον παντα μιλαμε για ιδια πολυκατοικια.
Mika Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ΟΟΟΟΟΟ Πανμέγιστε γνώστη των μεταφορών και διακοπών!Εξηγησε στην πολη για ποιο λόγο διακόπτουν δωρεαν μετα τον τρίτο χρόνο!ΟΟΟΟΟ τέρμα οι μαλάκες.Σε θαυμάζουν και οι 12 θεοι του Ολύμπου ( ολοι μαζί και ταυτόχρονα ! ). λυπαμαι αλλα δεν μπορω να απαντησω σε τετοιο παραληρημα
JohnXarxas Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 μην περιμένετε και άλλες προσφορές η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ήδη μικρές τιμές, για να προσεγκίσει πελάτες στην αρχή είχε ακόμα πιο φθηνές τιμές έχει πακέτα του στυλ 3€ για 200' ομιλίας σε σταθερά και γενικώς έχει μπόλικα οφέλη. Τους πελάτες τους προσέγγισε τότε. δεν μπορεί να απαλείψει όλα όλα τα έξοδα. Τα έξοδα της μεταφοράς είναι λογικά
talidipa Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τι γίνεται με αυτή την εταιρία ρε παιδιά. Ενώ φαίνεται πολλά υποσχόμενη και έχει πε΄σει και πολύ διαφήμισει όλο και περισσότερα "παραπονάκια" διαβάζω. Εμένα έβαλε η ξαδέρφη μου και στην αρχή ήτνα όλα μια χαρά. Μετά από κανα μήνα άρχισε να έχει προβλήματα με το τηλ. Τελικά αυτό το voIP είναι δίκοπο μαχαίρι μου φαίνεται. ΥΓ. νομίζω πως δεν είναι τόσο απλό να μεταβιβάσης τη γραμμή σου σε κάποιον άλλο στην πολυκατοικία για να γλυτώσεις τα εξοδα διακοπής. νομίζω...
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 μην περιμένετε και άλλες προσφορές η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ήδη μικρές τιμές, για να προσεγκίσει πελάτες στην αρχή είχε ακόμα πιο φθηνές τιμές έχει πακέτα του στυλ 3€ για 200' ομιλίας σε σταθερά και γενικώς έχει μπόλικα οφέλη. Τους πελάτες τους προσέγγισε τότε. δεν μπορεί να απαλείψει όλα όλα τα έξοδα. Τα έξοδα της μεταφοράς είναι λογικά επειδη ο οτε ζηταει λεφτα για την μεταφορα για αυτο δυσκολα μια εταιρεια να το δωσει δωρεαν.βεβαια καποιες φορες εκαναν δωρεαν το τελος ενεργοποιησης αλλα απο την αλλη επειδη σιγουρα και η εταιρεια πρεπει να παιρνει καποιαλεφτα ισως δεν το δινουν δωρεαν γιατι ειναι και για αυτους λιγο καθαρα λεφτα.για το τελος διακοπης λογικα δεν πρεπει να δινουν τιποτα στον οτε οποτε μενουν στον Isp.για μεταφορα δινουν παλι τελος ενεργοποιησης στον οτε. Τι γίνεται με αυτή την εταιρία ρε παιδιά. Ενώ φαίνεται πολλά υποσχόμενη και έχει πε΄σει και πολύ διαφήμισει όλο και περισσότερα "παραπονάκια" διαβάζω. Εμένα έβαλε η ξαδέρφη μου και στην αρχή ήτνα όλα μια χαρά. Μετά από κανα μήνα άρχισε να έχει προβλήματα με το τηλ. Τελικά αυτό το voIP είναι δίκοπο μαχαίρι μου φαίνεται. ΥΓ. νομίζω πως δεν είναι τόσο απλό να μεταβιβάσης τη γραμμή σου σε κάποιον άλλο στην πολυκατοικία για να γλυτώσεις τα εξοδα διακοπής. νομίζω...
xarda Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 λυπαμαι αλλα δεν μπορω να απαντησω σε τετοιο παραληρημα Κανεις δεν σου το ζήτησε εσενα προσωπικά και δεν θελω την απαντηση σου πανμέγιστε γνώστη των διακοπών. Στο θέμα μας.... Εστειλα email με τα παραπονα μου την Παρασκευή ( το βραδυ ) και σήμερα Δευτερα με πήρε τηλεφωνο ενας ευγενεστατος κυριος. Αυτο που μου είπε ειναι οτι υπεγραψα για συμβολαιο ενος ετους οποτε δεν μπορει να αλλάξει κάτι.Τον ρωτησα για εκπτώσεις κ.τ.λ και μου ειπε ουσιαστικά πλήρωνε αφού υπέγραψες. 1) Νομιζω ηταν αρκετα σωστό να με πάρει τηλεφωνο και είναι ενα + 2) Στο τηλέφωνο μου επανελαβε αυτα που μου ειπαν και στο καταστημα τους. 3) Είναι ντροπή να πληρώνεις στην CYTA και στην κάθε CYTA "νταβατζιλίκια" οταν μαλιστα θέλεις να ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ την σύνδεση σου απο την στιγμή που είμαστε πελάτες τόσα χρόνια ( η αλλη συνδεση.... ) 4) Επεσαν ενα επίπεδο κατω...ΧΑΛΛΛΛΛΛΛΑΡΑ
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 αλλο η μια συνδεση αλλο η αλλη.β.οταν υπογραφουμε προσεχουμε εστω και αν ακουγεται κακο.
JohnXarxas Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 τι νταβατζιλίκια και ντροπες λες ας πρόσεχες που έβαζες την υπογραφή σου αν ήθελες να μπορείς να εγκαταλείψεις όποτε θες στο το λέει το συμβόλαιο, και εσύ συμφώνησες με τους όρους του και που κολλάει το ότι είσαι πελάτης τόσα χρόνια σε άλλη σύνδεση και ότι πρέπει να ντρέπεται η cyta?
PCharon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δωρεάν διακοπή όποτε γουστάρεις γίνεται στις συνδέσεις αορίστου χρόνου. Όταν υπάρχει συμβόλαιο "ελάχιστης παραμονής στην υπηρεσία" τότε είναι απολύτως εύλογο να μη φεύγεις έτσι χύμα, αλλιώς - WTF! - δεν είχε και νόημα για τις εταιρείες να κάνουν προσφορές τέτοιου είδους. Δεν είναι τυχαίο που όποτε γίνεται τέτοια προσφορά σε διαφήμιση πάντα διευκρινίζεται ο χρόνος παραμονής στην υπηρεσία. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες παροχών υπηρεσιών τηλεφωνίας/διαδικτύου (και όχι μόνο) εδώ και τόσα χρόνια. Αν εσύ το ανακάλυψες τώρα και αρνείσαι κιόλας να το κατανοήσεις, δε σου φταίει η (κάθε) CYTA. Εσύ τα ζητάς τα ρέστα, δε τα ζητάει η CYTA. Οπότε xarda συγνώμη, αλλά το δωδεκάθεο μαζί με τις υπόλοιπες θρησκείες του πλανήτη μάλλον εσένα χαιρετίζουν από την αρχή του topic και είσαι άδικος απέναντι στη CYTA και στο συμφορουμίτη Mika.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 οπως ειπαν σωστα ειναι οπως με το κινητο.παιρνεις την επιδοτηση και ξερεις οτι μενεις για αλλο ενα χρονο.δεν στο κρυβει κανεις.στην cyta και στην καθε cyta παιρνεις ενα ρουτερ επισης.καπως πρεπει να καλυψουν και αυτοι οτι δεν θα ερθεις για ενα μηνα και μετα game over.
xarda Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν λέω βρε παιδιά οτι δεν υπέγραψα οκ μεχρι εδω. Απλά μου φαίνεται παράλογο πως οταν συνδεθηκα πλήρωσα 70-80-90 ευρω και μετα κάθε μήνα εδινα και το αντιστοιχο ποσο.Απο εκει και μετα ανθρωποι ειμαστε κάτι μου συνεβει και πρεπει να διακοψω την συνδεση.Πρέπει να πληρώσω 70 ευρω για να το ΚΟΨΟΥΝ ?Μην τρελαθούμε κι ολας!Ενα ποσό των 20 ευρώ να το καταλάβω γιατι ενω εκανες σύνδεση ε ενταξει δεν μπορει να μας κάνεις βρε πελάτη και διακοπή χύμα τελείως.Ειναι μεγαλο το ποσο πιστευω...
JohnXarxas Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch4 60-70-80€??? ενεργοποίηση υπηρεσίας σε νέα γραμμή: 50€ ενεργοποίηση υπερασίας σε υφιστάμενη γραμμή: 30€ και για να πληρώνεις κάθε μήνα επίσης 70 είναι παράλογο, και 24 mbps να έχεις 38 τον μήνα δίνεις... τα 70€ για το κόψιμο είναι επειδή ως εταιρία είχε μια εξασφάλιση ότι θα την πληρώνεις για άλλους 5 μήνες και μπορεί να ήθελε να κάνει ρε παιδί μου ανοίγματα. Τώρα πρέπει να την αποζημιώσεις Εσύ αν έχεις σύμβαση και αύριο σε διώξουν δεν θα το θεωρήσεις αδικία? Έχεις εξασφαλισμένη θέση για άλλο 1 χρόνο π.χ. και μπορείς να είσαι πιο ανοιχτός οικονομικα, γτ ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο. Κάπως έτσι πάει το πράγμα. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.