xarda Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πανε καλά αυτοι στην cyta ? Πριν απο περιμπου ενα 3μηνο τετραμηνο εκανα μια νεα συνδεση για ιντερνετ μονο απο την cyta και επειδη κατι προεκυψε πρεπει να την διακοψω.Στο σπίτι μου εχω και πάλι cyta ( ιντερνετ+τηλεφωνια ) και παω σημερα το πρωι στο καταστημα τους και τους ρωταω αν μπορει να γινει μεταφορα της συνδεσης στο σπιτι μου ( απο το διαμερισμα που εμενα ) και μου λεει το παρανοικο: κοστίζει 62,90 ΕΥΡΩ!! Είναι σοβαροι ? Θα πληρωσω 62 ευρω για να πατησουν τα κουμπάκια μισο λεπτο στο pc τους ? Σκέφτομαι να διακοψω και τις δυο συνδεσεις και να πανε να γα@#@!#!$!
agent_smith Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πανε καλά αυτοι στην cyta ? Πριν απο περιμπου ενα 3μηνο τετραμηνο εκανα μια νεα συνδεση για ιντερνετ μονο απο την cyta και επειδη κατι προεκυψε πρεπει να την διακοψω.Στο σπίτι μου εχω και πάλι cyta ( ιντερνετ+τηλεφωνια ) και παω σημερα το πρωι στο καταστημα τους και τους ρωταω αν μπορει να γινει μεταφορα της συνδεσης στο σπιτι μου ( απο το διαμερισμα που εμενα ) και μου λεει το παρανοικο: κοστίζει 62,90 ΕΥΡΩ!! Είναι σοβαροι ? Θα πληρωσω 62 ευρω για να πατησουν τα κουμπάκια μισο λεπτο στο pc τους ? Σκέφτομαι να διακοψω και τις δυο συνδεσεις και να πανε να γα@#@!#!$! δεν πατανε 2-3 κουμπακια στο pc τους... πρεπει να γινει ολοκληρη διαδικασια με τον ΟΤΕ ωστε να γινει μεταφορα γραμμης και φυσικα πρεπει να γινει συνδεση τοπικου βρογχου εκει που μενεις οστε να γινει η μεταφορα. και στον ΟΤΕ κοστιζει η μεταφορα να ξερεις. Κοινος η διαδικασια δεν εχει διαφορα απο την κατασκευη νεας γραμμης αρα μου φαινονται λογικα τα εξοδα.
Dimnikou1971 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ίσως δεν έχω καταλάβει σωστά, αλλά αφού έχεις στο σπίτι σου cyta, τι μεταφορά θες να κάνεις? Αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω ισχύει πάντως.
Mika Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 xarda καλο ειναι να μην εκνευριζεσαι για πραγματα που δεν εχεις ιδεα.
Dimnikou1971 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Βέβαια θα μπορούσανε αφού θα παραμείνεις πελάτης να είναι λίγο ευέλικτοι και να στο πλασάρουνε με καμια έκπτωση...Νέα εταιρεία είναι, αν θές πελάτες πρέπει να πληρώσεις και κάτι. Και γω είχα πάει να ρωτήσω και η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτησή τους.
agent_smith Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Βέβαια θα μπορούσανε αφού θα παραμείνεις πελάτης να είναι λίγο ευέλικτοι και να στο πλασάρουνε με καμια έκπτωση...Νέα εταιρεία είναι, αν θές πελάτες πρέπει να πληρώσεις και κάτι. Και γω είχα πάει να ρωτήσω και η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτησή τους. στις μερες μας δυστιχος κανεις δεν κανει δωρα σε διαδικασιες που εμπλεκοντε τριτοι η cyta εχει και αυτη εξοδα προς τον ΟΤΕ για κατασκευη νεας γραμμης οποτε ας μην ειμαστε και υπερβολικοι
xarda Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 xarda καλο ειναι να μην εκνευριζεσαι για πραγματα που δεν εχεις ιδεα. ΟΟΟΟΟΟ Πανμέγιστε γνώστη των μεταφορών και διακοπών!Εξηγησε στην πολη για ποιο λόγο διακόπτουν δωρεαν μετα τον τρίτο χρόνο!ΟΟΟΟΟ τέρμα οι μαλάκες.Σε θαυμάζουν και οι 12 θεοι του Ολύμπου ( ολοι μαζί και ταυτόχρονα ! ). Νομίζω οτι είναι καθαρή απατεωνιά το όλο θέμα. Τους πληρώνω τοσα χρόνια πόσα χρηματα και θέλουν και 62 ευρώ για την διακοπή?Αν τους απειλήσω για διακοπή και της αλλης συνδεσης λέτε να γίνει κάτι.Εχει επιχειρήσει κανεις κατι παρόμοιο ?
agent_smith Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ΟΟΟΟΟΟ Πανμέγιστε γνώστη των μεταφορών και διακοπών!Εξηγησε στην πολη για ποιο λόγο διακόπτουν δωρεαν μετα τον τρίτο χρόνο!ΟΟΟΟΟ τέρμα οι μαλάκες.Σε θαυμάζουν και οι 12 θεοι του Ολύμπου ( ολοι μαζί και ταυτόχρονα ! ). Νομίζω οτι είναι καθαρή απατεωνιά το όλο θέμα. Τους πληρώνω τοσα χρόνια πόσα χρηματα και θέλουν και 62 ευρώ για την διακοπή?Αν τους απειλήσω για διακοπή και της αλλης συνδεσης λέτε να γίνει κάτι.Εχει επιχειρήσει κανεις κατι παρόμοιο ? δεν θα γινει τιποτα.
guardianx71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Από την forthnet που είχε κάνει η αδερφή μου μεταφορά πριν από 1 χρόνο, μπορώ να πω ότι για τις εταιρίες μεταφορά ισούται με διακοπή και δημιουργία νέας γραμμής . Γιαυτό και το κόστος είναι 62,το τέλος διακοπής πριν το πέρας 1 έτους ,βάσει συμβολαίου.
PCharon Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τους πληρώνω τοσα χρόνια πόσα χρηματα και θέλουν και 62 ευρώ για την διακοπή? Ώπα μισό, στο πρώτο post έγραψες πως τα χρήματα τα ζητάνε για μεταφορά που είναι διαφορετικό πράγμα και είναι και λογικό να ζητάνε κάτι για τα διαδικαστικά. Για διακοπή δε παίζει να πληρώνεις, εκτός αν υπήρχε δεσμευτικό συμβόλαιο.
xarda Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Συμβόλαιο εχω ενος ετους.Και θέλω να το διακόψω τελικά.Θα ψαξω στο site τους πόσο κοστίζει η διακοπή μετα απο 3-4 μήνες αλλά αντε να το βρω μεσα στο χαος τους!
agent_smith Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Συμβόλαιο εχω ενος ετους.Και θέλω να το διακόψω τελικά.Θα ψαξω στο site τους πόσο κοστίζει η διακοπή μετα απο 3-4 μήνες αλλά αντε να το βρω μεσα στο χαος τους! http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch4 Τιμοκατάλογος Λοιπών Χρεώσεων >Τέλος Πρόωρης Αποσύνδεσης 72,00€ ποιο χαος; αλλες ετερειες σε βαζουν να κατεβασεις pdf για να τα βρεις αυτα. σε 20' δευτερα το βρηκα εγω.
Centurion Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Και κάνουν και σκόντο έτσι; Δεν κάνουν σκόντο. Η τιμή που του είπαν είναι για τη μεταφορά της σύνδεσης που κοστίζει 62,90, όχι για τη διακοπή.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 για να ξεδιαλυνει λιγο η κατασταση. α.οταν ενεργοποιειις μια γραμμη γινονται τα παρακατω. συμπληρωνεις αιτηση στον Isp.ο isp δεσμευει ενα οριο στην αιθουσα παροχων και μετα παει η αιτηση στον οτε οτι στο ταδε οριο συνδεστε αυτον τον χρηστη ο οποιος μενει πχ σαλαμινος 72.ο οτε εννοειται οτι παιρνει λεφτα για αυτο.ο τεχνικος του οτε φερνει την γραμμη μεχρι box/κατανεμητη και μετα την ενωνει ο Provider. αν κανεις μετακομιση σε αλλο σπιτι παρολο που εσυ λες να μεταφερθει η γραμμη για τον ιsp οπως και για τον οτε στην πραξη δεν ειναι μεταφορα οπως το εννοουμε εμεις αλλα ειναι καταργηση γραμμης και δημιουργια νεας.απλα η μονη εντως εισαγωγικων μεταφορα ειναι τα στοιχεια σου και το username Που εχεις.κατα τα αλλα γινονται ολα απο την αρχη για αυτο και ξαναζητανε λεφτα. τωρα για τα λεφτα της διακοπης και οχι της ενεργοποιησης ειναι απλα μια ρητρα οτι θα κατσεις ενα χρονο και οτι ολες οι ενεργειες που εκαναν δεν θα πανε χαμενες.στον οτε δεν πληρωνει κατι για διακοπη οσο ξερω αλλα ειναι ενας τροπος για να μην αλλαζει καποιος μια εταιρεια καθε μηνα.ειναι μεσα στο συμβολαιο που υπογραφεις.την 50-60-70 ευρω αναλογως την εταιρεια μπορει να μην την πληρωσεις μονο αν η γραμμη σου εχει προβλημα και δεν μπορει να λυθει το προβλημα αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.