Dimnikou1971 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Θέλω να περάσω ταινίες στο ipad αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω, έχω υπολογιστή Mac και δεν έχω βρει κάποιο πρόγραμμα, μπορεί να βοηθήσει κανείς....Έλπίζω το προγραμματάκι να είναι απλό-εύκολο-γρήγηρο.....και free!
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 1η επιλογή: μετατροπή των ταινιών σε μορφή MP4, εισαγωγή τους στο iTunes και συγχρονισμός τους με το iPad. Παράδειγμα: Μια πολύ καλή (και δωρεάν) εφαρμογή είναι το HandBrake. Το "κακό" είναι πως η μετατροπή παίρνει χρόνο, συνήθως από 5 έως 60 λεπτά, ανάλογα με τη διάρκεια της ταινίας και την ισχύ του υπολογιστή σου. 2η επιλογή: εγκατάσταση στο iPad κάποιας εφαρμογής που να παίζει απ' ευθείας αρχεία AVI που αποθηκεύεις στο iPad μέσω του iTunes. Παράδειγμα: Μια πολύ καλή (αλλά όχι δωρεάν) εφαρμογή είναι το Buzz Player HD for iPad 3η επιλογή: εγκατάσταση στο iPad κάποιας εφαρμογής που να παίζει απ' ευθείας (streaming) ταινίες μέσω WiFi από τον υπολογιστή σου. Παράδειγμα: Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το Air Video (όχι δωρεάν) και το Air Video Free (δωρεάν, light έκδοση με κάποιους περιορισμούς). Για να δουλέψει, τρέχεις στον υπολογιστή σου τη μικρή (δωρεάν) συνοδευτική εφαρμογή Air Video Server η οποία αναλαμβάνει να "στέλνει" μέσω δικτύου τις ταινίες στην εφαρμογή Air Video στο iPad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.