Προς το περιεχόμενο

φορητός 13"-14"

kaiseroskilo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω notebook με οθόνη από 13"-14",καλή μπαταρία,σχετικά μικρό βάρος(γύρω στα 2.2 κιλά) και γενικά εργονομία.Το χρειάζομαι περισσότερο για web browsing,να κάνω edit κανά κείμενο και που και που κανά compile κώδικα.Ούτε βίντεο,ούτε παιχνίδια ούτε adobe suite πράματα(του Σατανά).Θα'ταν καλό να είχε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών σε στυλ nvidia γιατί θέλω να βάλω linux(gentoo) και με τις integrated της intel(gma) πέθανα στις ρυθμίσεις και στα fresh install γιατί πολλά μοντέλα δεν υποστηρίζονται.Διαθέτω μέχρι 700-800 ευρά πανω κάτω και έχω δει τα εξής μέχρι στιγμής:

http://www.skroutz.gr/s/284536/Samsung-Q330-JS02GR.html

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Timeline-4820TG-5464G50Mnks-LXPSG02202.htm

και γενικά κοιτάω μπας και βρω κανά sony ή hp pavillion αλλά χλωμό.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο πισί παρόμοιο με τα παραπάνω;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται.Καλύτερο από samsung.

Asus δεν κυκλοφορούν πια στη αγορά;Εννοώ παλιά είχα την εντύπωση ότι η asus είχε πολλά μοντέλα σ'αυτή τη κατηγορία.Συγκεκριμένα κυάλαρα τη σειρά UL30 αλλά στην Ελλάδα δε το έχει κανείς ούτε και το amazon uk(δεν ξέρω κανάν άλλο να πω την αλήθεια).

Δημοσ.

θα προτιμούσα HP ή Toshiba καταρχάς, εκτιμώντας και τα δεδομένα των τρεχουσών εγγυήσεων που δίνονται

Δημοσ.

Μάλλον θα πάρω το hp pavilion dm4-1350en.Έκανα ντου σε πλαίσια,μουλτιράμα κτλ αλλά μόνο τα sony και hp μου φάνηκαν καλά από θέμα κατασκευής.Τα toshiba θηρία βρε παιδί μου,δεν έχουν και super μπαταρίες,αλλά για την τιμή τους είναι οκ υποθέτω.Το μόνο που με τσιγκλάει στο hp είναι η εγγύηση που είναι 1 χρόνος και το touchpad το οποίο είναι λίγο περίεργο.Πάντως 14" με 15,6" δεν φαίνεται να έχουν τρελή διαφορά...Μάλιστα τα 15,6 είναι πιο φθηνά(τα αντίστοιχα πάντα).

Δημοσ.

Πάντως 14" με 15,6" δεν φαίνεται να έχουν τρελή διαφορά...Μάλιστα τα 15,6 είναι πιο φθηνά(τα αντίστοιχα πάντα).

To 14" απο to 15.5" εχει αρκετη διαφορα. Τα 2κιλα & το μεγεθος Α4 ειναι πολυ πιο ευελικτο απ τα 15αρια. Και μεσα & εξω απ το σπιτι. δες το σαν συνολο οχι μονο το 1.5" της ο8ονης.

3χ εγγυηση ΔΕΝ εχει σε ολα τα μαγαζια. τσεκαρε το απο πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...