kajwbtfe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Privilege USB/DIVX/MPEG4 - DVD Player- Link 19,90 απο 29,90. Καλα δεν ειναι?Αξιζει να το παρω για Dvd γιατι το εχω λιωσει το PS3?Ξερει κανεις τιποτα γιατι εγω που εψαξα δεν βρηκα τιποτα..
ArisG88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με το συγκεκριμένο θα έχεις χαμηλότερη ποιότητα εικόνας απ'ότι στο PS3 λόγο hdmi πάντως
mataragas24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 καλημερα, εγω το βλεπω μια χαρα, ξερετε αν ισχυει η δωρεαν παράδοση στην πρωτη παραγγελια?
TheELF Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με το συγκεκριμένο θα έχεις χαμηλότερη ποιότητα εικόνας απ'ότι στο PS3 λόγο hdmi πάντως Δεν είναι blueray το συγκεκριμένο οπότε σιγά μην την καταλάβει κανείς την διαφορά λόγου hdmi σύνδεσις στης SD ταινίες,να έλεγες λόγου ποιότητας ολοκληρωμένων να πω ναι στάνταρ το PS3 θα παίζει καλύτερα(τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι),αλλά για 20€ θα έλεγα είναι άπεκτο για να βλέπεις της σειρές σου και γενικά χαμηλότερης ποιότητας υλικό.
argi73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το κοιταξατε αν υποστοιρίζει εξωτερικούς υπότιτλους με ελληνικούς χαρακτήρες στα DVIX?
notorious20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν ενσωματώσεις srt σε avi θα τα παίζει απο στικακι? ιδου η απορια. παντως η τιμη τα σπαει
ArisG88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν είναι blueray το συγκεκριμένο οπότε σιγά μην την καταλάβει κανείς την διαφορά λόγου hdmi σύνδεσις στης SD ταινίες,να έλεγες λόγου ποιότητας ολοκληρωμένων να πω ναι στάνταρ το PS3 θα παίζει καλύτερα(τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι),αλλά για 20€ θα έλεγα είναι άπεκτο για να βλέπεις της σειρές σου και γενικά χαμηλότερης ποιότητας υλικό. Την καταλαβαίνεις την διαφορά αμέσως με hdmi
touristas1985 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν ενσωματώσεις srt σε avi θα τα παίζει απο στικακι? ιδου η απορια. παντως η τιμη τα σπαει αυτη την απορια εχω και εγω...ξερει κανεις να πει?αν ναι πιστευω αξιζει πολυ.Επισης αν ειναι οι υποτιτλοι στο ιδιο φακελο με το avi αρχειο θα τους παιζει τους υποτιτλους?
default Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το θεμα ειναι επισης αν υποστηριζει τα καινουρια codecs γιατι σιγα μην εχει υποστηριξη για να μπορεσεις να το αναβαθμισεις μετα...
telis_petsotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 δηλαδη ειναι κ αποκωδικοποιητης η οχι; Περιγραφή προϊόντος Privilege USB/DIVX/MPEG4 - DVD Player Τύπος προϊόντος Συσκευή αναπαραγωγής DVD Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) Δεν διατίθεται Τύπος μέσου DVD, DVD-R/RW, Audio CD, CD-R/RW, CD-G, MP3, WMA, VCD, SVCD, JPEG, KODAC PICTURE CD, HDCD, MPEG4 Μορφή μέσου NTSC, PAL Μετατροπέας εικόνας D/A Δεν διατίθεται Μετατροπέας ήχου D/A Δεν διατίθεται Τηλεχειριστήριο Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Λειτουργία εξόδου ήχου Στερεοφωνικός Πηγή τροφοδοσίας AC 230V (50/60 Hz) Τύπος Επιτραπέζιο
notorious20 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδες σημερα μου ήρθε. Αν και δεν ειμαι γνωστης του θέματος 2-3 ταινίες που εβαλα τις επαιζε κανονικα. Σε μερικα σημεια παρατηρησα οτι η αναπαραγωγη ειναι λιγο αργη.. Αλλα δεν ενοχλει τοσο στο ματι. Για 19 ευρω μια χαρα
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδιά το δοκίμασε κανείς με εξωτερικούς .srt ελληνικούς υπότιτλους? Τους απεικονίζει κανονικά ή ιερογλυφικά? Επίσης ποιου είδους αρχεία μπορεί να αναπαράγει? DivX, WMV, m2ts?
kajwbtfe Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγω παντως ακομα το περιμενω..Αυριο μου ειπαν.Για να δουμε.
notorious20 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Avi παίζει κανονικα.ξεχωριστούς υπότιτλους δεν μου παίζει. Πρέπει να είναι ενσωματομενοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.