Προς το περιεχόμενο

Privilege USB/DIVX/MPEG4 - DVD Player-

kajwbtfe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Privilege USB/DIVX/MPEG4 - DVD Player-

Link

19,90 απο 29,90. Καλα δεν ειναι?Αξιζει να το παρω για Dvd γιατι το εχω λιωσει το PS3?Ξερει κανεις τιποτα γιατι εγω που εψαξα δεν βρηκα τιποτα..

Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο θα έχεις χαμηλότερη ποιότητα εικόνας απ'ότι στο PS3 λόγο hdmi πάντως

Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο θα έχεις χαμηλότερη ποιότητα εικόνας απ'ότι στο PS3 λόγο hdmi πάντως

Δεν είναι blueray το συγκεκριμένο οπότε σιγά μην την καταλάβει κανείς την διαφορά λόγου hdmi σύνδεσις στης SD ταινίες,να έλεγες λόγου ποιότητας ολοκληρωμένων να πω ναι στάνταρ το PS3 θα παίζει καλύτερα(τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι),αλλά για 20€ θα έλεγα είναι άπεκτο για να βλέπεις της σειρές σου και γενικά χαμηλότερης ποιότητας υλικό.

Δημοσ.

Δεν είναι blueray το συγκεκριμένο οπότε σιγά μην την καταλάβει κανείς την διαφορά λόγου hdmi σύνδεσις στης SD ταινίες,να έλεγες λόγου ποιότητας ολοκληρωμένων να πω ναι στάνταρ το PS3 θα παίζει καλύτερα(τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι),αλλά για 20€ θα έλεγα είναι άπεκτο για να βλέπεις της σειρές σου και γενικά χαμηλότερης ποιότητας υλικό.

Την καταλαβαίνεις την διαφορά αμέσως με hdmi :-)

Δημοσ.

Αν ενσωματώσεις srt σε avi θα τα παίζει απο στικακι? ιδου η απορια. παντως η τιμη τα σπαει

αυτη την απορια εχω και εγω...ξερει κανεις να πει?αν ναι πιστευω αξιζει πολυ.Επισης αν ειναι οι υποτιτλοι στο ιδιο φακελο με το avi αρχειο θα τους παιζει τους υποτιτλους?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι επισης αν υποστηριζει τα καινουρια codecs γιατι σιγα μην εχει υποστηριξη για να μπορεσεις να το αναβαθμισεις μετα...

Δημοσ.

δηλαδη ειναι κ αποκωδικοποιητης η οχι;

Περιγραφή προϊόντος Privilege USB/DIVX/MPEG4 - DVD Player

Τύπος προϊόντος Συσκευή αναπαραγωγής DVD

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) Δεν διατίθεται

Τύπος μέσου DVD, DVD-R/RW, Audio CD, CD-R/RW, CD-G, MP3, WMA, VCD, SVCD, JPEG, KODAC PICTURE CD, HDCD, MPEG4

Μορφή μέσου NTSC, PAL

Μετατροπέας εικόνας D/A Δεν διατίθεται

Μετατροπέας ήχου D/A Δεν διατίθεται

Τηλεχειριστήριο Τηλεχειριστήριο υπερύθρων

Λειτουργία εξόδου ήχου Στερεοφωνικός

Πηγή τροφοδοσίας AC 230V (50/60 Hz)

Τύπος Επιτραπέζιο

Δημοσ.

Παιδες σημερα μου ήρθε. Αν και δεν ειμαι γνωστης του θέματος 2-3 ταινίες που εβαλα τις επαιζε κανονικα. Σε μερικα σημεια παρατηρησα οτι η αναπαραγωγη ειναι λιγο αργη.. Αλλα δεν ενοχλει τοσο στο ματι. Για 19 ευρω μια χαρα :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχει έρθει ακόμα

Δημοσ.

Παιδιά το δοκίμασε κανείς με εξωτερικούς .srt ελληνικούς υπότιτλους? Τους απεικονίζει κανονικά ή ιερογλυφικά?

Επίσης ποιου είδους αρχεία μπορεί να αναπαράγει? DivX, WMV, m2ts?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...