kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η κατσίκα λέγεται και γίδα ή αίγα.Οι αρσενικές κατσίκες καλούνται τράγοι. Το νεαρό άτομο των δύο φύλων καλείται κατσίκι ως την ηλικία του ενός . Ο πιο σημαντικός και ίσως θεραπευτικός ρόλος του κατσικίσιου γάλακτος, είναι η υποαλλεργική του ιδιότητα. Τα άτομα τα οποία δεν ανέχονται το αγελαδινό γάλα έχουν τουλάχιστον 50% πιθανότητες να ανέχονται χωρίς συμπτώματα το αιγινό. Ο λόγος για τη διαφορά αυτή βρίσκεται στη δομή των πρωτεϊνών του αιγινού γάλακτος οι οποίες πέπτονται ευκολότερα και γρηγορότερα από τα πεπτικά ένζυμα του ανθρώπου. Επιπλέον, οι πρωτεΐνες του αιγινού γάλακτος, του προσδίδουν μία καλή προστατευτική ικανότητα με θεραπευτικά πλεονεκτήματα για άτομα με γαστρικό έλκος και ελκώδη κολίτιδα....>>by google
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 και έτσι μάθαμε τι σημαίνει η μία ... μένει ακόμα το γευσάτο και προστέθηκε ο βούτυρος
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 χαχα τα γιδια εχουν περασει με μονωτικη ταινια απο πανω αυτα που δε θελουν να φανουν,αλλα τα επιασε το σκανερ αυτα γραφουν οι 3 ταινιες ok. προσπαθώ να τα βγάλω και δε μπορώ. ΠΩΣ?
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Λοιπον, θα κανω το εξης πειραμα: θ' αφησω στο ψυγειο ενα Δ δυο βδομαδες μετα τη ληξη του, να δουμε αν θα χαλασει. Ας αρχισουν τα στοιχιματα:-P Εγω λεω πως θα πινεται.
green gordon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ποιος θα δοκιμασει? Εγω λεω οτι θα ειναι σκατα κ θα βρωμισει ο τοπος.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τα λεφτά από τα στοιχήματα θα πάνε στη νοσηλεία του Μαραντόνη αφού πιει το γάλα
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τα λεφτά από τα στοιχήματα θα πάνε στη νοσηλεία του Μαραντόνη αφού πιει το γάλα οτι μπορω να το μυρισω πρωτα για να δω αν εχει χαλασει δε σας περναει απτο μυαλο ε?
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγω λεω πως θα πινεται. Πρέπει να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να κερδίσεις το στοίχημα. Οπότε κλείνεις τη μύτη, μονορούφι, κερδίζεις τα λεφτά και κάνεις και έναν σταυρό να υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.