greekparot Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν θέλεις για ελληνικές μετοχές τότε να βρεις κάποια ελληνική χρηματιστηριακή εταιρεία.
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 δλδ για να αγορασω και απο ελλαδα και απο εξωτερικο πρεπει να παιζω με 2 διαφορετικες εταιρειες?
padarofe Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 με το plus500.gr νομιζω αγοραζεις και ελληνικες και ξενες μετοχες.Κανεις και αγορες συναλλαγματος και αγαθων.Ριξε ενα βλεφαρο.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 με το plus500.gr νομιζω αγοραζεις και ελληνικες και ξενες μετοχες.Κανεις και αγορες συναλλαγματος και αγαθων.Ριξε ενα βλεφαρο. 2 ερωτησεις μπορω να αγορασω tbills [Με τη Plus500 δεν υπάρχει αντιμισθία για αγορά ή πώληση μέσων. Η διαφορά μεταξύ τιμής αγοράς και πώλησης του μέσου παρέχει τα περιθώρια για την Plus500.] δλδ?
padarofe Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κοιτα να δεις.Αν καταλαβα η πρωτη ερωτηση σου ειναι αν εχεις την δυνατοτητα για αγοροπωλησιες ομολωγων.Το θεμα ειναι κρατικων η εταιρικων ομολωγων?Εμπασι περιπτωση δεν εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις και να πωλησεις κανενα ειδος ομολογου τουλαχιστων στο plus500.Απο οσω ξερω ομολογα(κρατικα τουλαχιστων)αγοραζεις απο την τραπεζα της ελλαδος.Δεν νομιζω να ποαει κανενα φορεχ σιτε.Στην δευτερη ερωτηση σου δεν μου δινεις ενα λινκ να σω συγκεκριμενα που αναφερεσε?Πρεπει να σου πω οτι στο plus500 ειμαι και εγω πρωταρης.
greekparot Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 2 ερωτησεις μπορω να αγορασω tbills [Με τη Plus500 δεν υπάρχει αντιμισθία για αγορά ή πώληση μέσων. Η διαφορά μεταξύ τιμής αγοράς και πώλησης του μέσου παρέχει τα περιθώρια για την Plus500.] δλδ? Εάν αγοράσεις EUR/USD με τιμη 1,4350 & η τιμη πώλησης εκείνη τη στιγμη είναι 1,4348 έχουμε διάφορα 2 μονάδες ή pip όπως λέγεται σωστά στο κόσμο του φορεξ. Αυτο είναι το κέρδος της εταιρείας, άλλη εταιρεια μπορει να εχει 1,7 pip ή και χαμηλότερο.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εάν αγοράσεις EUR/USD με τιμη 1,4350 & η τιμη πώλησης εκείνη τη στιγμη είναι 1,4348 έχουμε διάφορα 2 μονάδες ή pip όπως λέγεται σωστά στο κόσμο του φορεξ. Αυτο είναι το κέρδος της εταιρείας, άλλη εταιρεια μπορει να εχει 1,7 pip ή και χαμηλότερο. να υποθεσω οτι σε αυτα παιζεις με leverage ετσι? in other news χθες η εθνικη εκανε 3 ωρες να εκτελεσει μια εντολη πωλησης μου υπαρχει καμια εταιρια που να κανει ποιο γρηγορα?
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 απαντηση σε ερωτηση μου στο plus500 Χαίρεται Έχω κάποιες ερωτήσεις Μπορώ να καταθέσω ένα ποσό και να αγοράζω μόνο με αυτό? [χωρίς leverage] Κατέβασα το πρόγραμμα και βλέπω λίγες ελληνικές μετοχές. [demo account] Το περιθώριο σας πόσο είναι για κάθε συναλλαγή? Π.χ. έχω αγοράσει μετοχές με 5 ευρώ και τις πουλάω στα 5.02 ευρώ! Πόσα κερδίζεται εσείς και πόσα εγώ? ευχαριστώ ΑΠΑΝΤΗΣΗ English to Greek translation Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Κάθε όργανο έχει μόχλευση. Μπορείτε να δείτε το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα κάνοντας κλικ στο "Details"στο κύριο πίνακα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή για να επωφεληθούν από τις διακυμάνσεις στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Για παράδειγμα: $ 10 ισορροπίας μόχλευση από 1:100 αυξάνεται σε $ 1000. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράσει μέχρι και $ 1000 των μέσων. Σημειώστε ότι για να ανοίξει μια θέση που θα πρέπει να έχετε επαρκή χρήματα ως εγγύηση. Παρακαλώ δείτε επίσης: http://www.plus500.com/Help/HelpOpeningPositions.aspx Κάθε θέση έχει ένα περιθώριο που ορίζεται συντήρησης. Αν το περιθώριο συντήρησης δεν διατηρηθεί, η θέση κλείνει αυτόματα. Διαφορετικά, η θέση θα μπορούσε να προκαλέσει την ισορροπία σας για να γίνει αρνητικό. Μπορείτε να δείτε τις απαιτήσεις τίτλους κάνοντας κλικ στο "Details"στο κύριο πίνακα. Για περισσότερη βοήθεια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.plus500.com/Help/HelpMargins.aspx Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τις καλύτερες ευχές, Miles Υποστήριξη Πελατών Plus500.com English: Dear customer, Thank you for contacting us. Each instrument is leveraged. You can view the leverage by clicking on "Details" in the main table. You can use leverage to profit from the fluctuations in exchange rates. For example: a $10 balance leveraged by 1:100 increases to $1000. This allows you to buy up to $1000 of instruments. Note that to open a position you need to have sufficient money as securities. Please see also: http://www.plus500.com/Help/HelpOpeningPositions.aspx Every position has a maintenance margin defined. If the maintenance margin is not maintained, the position is closed automatically. Otherwise the position could cause your balance to become negative. You can view the securities requirements by clicking on "Details" in the main table. For more help please go to: http://www.plus500.com/Help/HelpMargins.aspx If you require any further assistance, don't hesitate to contact us. Best Regards, Miles Customer Support Plus500.com
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ρε παιδες μια ερωτηση για leverage αν εχεις 1:200 τοτε με 50 ευρω εχεις 10000ευρω κεφαλαιο το θεμα ειναι αν χρησιμοποιησεις 1000 ευρω απο αυτο το κεφαλαιο και εχεις απωλειες πχ 10 ευρω θα πρεπει να κανεις εχτρα καταθεση για να κρατησεις την θεση ανοιχτη? thanks
m_krbl Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, Ασχολείται κανεί με την plus500 συστηματικά? Έχει κανείς καταθέσεις- αναλήψεις? Κάπου διάβασα πως τα CFDs δεν είναι νόμιμα στην Ελλάδα.. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
kluader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχω μια απορία. Πατάω για αγορά EUR/GBP πχ και παρατηρώ ότι το κλείσιμο με κέρδος στο pop-up δε μπορω να το κατεβάσω κάτω από ένα ορισμένω σημείο διαφοράς από την τρέχουσα τιμή (περίπου +0,0015). Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;
borbou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα παιδιά, Νέος στο χώρο του trading. Εδω και καιρό παίζω με εικονικά χρήματα στα οποία έχω σημειώσει κάποια κέρδη και λέω να ξεκινήσω με πραγματικά χρήματα και μικρό κεφάλαιο γύρω στα 250 ευρώ να δώ πως θα πάει. Έχετε κάποια Πλατφορμα συγκεκριμένη να μου προτείνετε; Με τα bonus εγγραφής τι παίζει; Κάποιο ενημερωτικό site για να μαθαίνουμε Live τα νεα περι trading, γνωριζετε; Έπεσα προχτες τυχαία πάνω στο http://www.bankofcyprus.gr/ και είδα οτι δίνουν αρκετοι Traders bonus σε πρίπτωση που παίξεις με πραγματικά χρήματα. Είναι κανονικά χρήματα το μπόνους ή είναι όπως τα εικονικά;
XyloKain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εστι χρηματοοικονομικη μοχλευση με απλα λογια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα