Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Black Sheep, This is the End και Black Dynamite έχω δει. Δε μας τρέλαναν τόσο. Και το This is the End, δεδομένων των τόσων κωμικών ηθοποιών θεωρήθηκε απογοήτευση.

Τα υπόλοιπα κατεβαίνουν. Beer Money, ένα κωλοTVRIP και γενικά όλα δυσεύρετα σε κοτζάμ Torrentz, προϋπόθεση για να είναι αυτό που ψάχνουμε. Και δηλώνω extremely cite για το I'm a Cyborg, But That's OK βάσει σεναρίου και κριτικών. Στάνταρ θα 'ναι ότι πρέπει. ty.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

nenya, χθες είδαμε τη σύσταση σου. Η καταλληλότερη παρέα δυο σχετικών και δυο άσχετων, με τον καταλληλότερο ντεκέ.

Μας έφτιαξες κάργα το βράδυ.. Κάναμε κοιλιακούς μα τη παναγία.

Οι 2 από τους 4 την θεώρησαν ηλίθια, και μου αρέσει αυτό γιατί είναι priceless η φάτσα τους όταν δεν νιώθουν. Από την άλλη εγώ και ο κολλητός κάναμε γελάκια stereo από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος. Προσωπικά μου άρεσε όλο της το είναι. Και σκηνοθετικά, και βάσει acting (οι σχιστομάτιδες δε παίζονται) αλλά και στο όλο σενάριο του φρενοκομείου.
Μοναδικές ιδέες ασθενών με απανωτά offbeat χτυπήματα που να μην σ΄ αφήνουν να τελειώσεις το τυλιχτό σου. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι πως ενώ σου πρόβαλλε ότι πιο άκυρο, σεναριακά ήταν μονίμως καλυμμένη και λογική ταινία.

Winner post στο topic. Shutter Island of comedy.

Υ.Γ: ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΓΚΕΣ, ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΕΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Ααα πολύ χαίρομαι που την απολαυσες!

Πόσο τα'σπασε η massacre σκηνή ε;

Απολαυστική ταινία, θα βάλω κι εγώ να την ξαναδώ.

Δημοσ.

Είχε όντως top notch λεπτομέρεια. Μας ξάφνιασε αρκετά, να προσθέσω.

Η κατάλληλη παρέα είναι να ξέρεις τρελός εγκεφαλικός σηματοδότης για τέτοιες καταστάσεις, προβολή μονάχος πετσοκόβει το 50% του χαβαλέ ο οποίος είναι να γνωρίζεις πως συνειδητοποιούν τα ίδια δεδομένα περισσότερα μυαλά στο δωμάτιο.
Γι' αυτό πάντα να συμπεριλαμβάνεις και έναν εντελώς άσχετο με το είδος του χιούμορ, για να boostάρει το όλο εφφέκτ.

Αντίθεση equals καύλα.

Δημοσ.

Είχε όντως top notch λεπτομέρεια. Μας ξάφνιασε αρκετά, να προσθέσω.

Η κατάλληλη παρέα είναι να ξέρεις τρελός εγκεφαλικός σηματοδότης για τέτοιες καταστάσεις, προβολή μονάχος πετσοκόβει το 50% του χαβαλέ ο οποίος είναι να γνωρίζεις πως συνειδητοποιούν τα ίδια δεδομένα περισσότερα μυαλά στο δωμάτιο.

Γι' αυτό πάντα να συμπεριλαμβάνεις και έναν εντελώς άσχετο με το είδος του χιούμορ, για να boostάρει το όλο εφφέκτ.

Αντίθεση equals καύλα.

Yeap, I know what you mean.

Το κάνουμε κι εμείς αυτό συνήθως με horror movies [είναι μαζί μας πάντα ένας που τα σιχαίνεται]. Άρα το παρεάκι απογειώνει την ταινία :')

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...