Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες.. Family Guy σε ταινία.. απλά!

Είδαμε το Napoleon Dynamite, είδαμε το TEETH.. Ταινίες χωρίς όρια.

Ψ Α Χ Ν Ο Υ Μ Ε . Τ Ε Τ Ο Ι Ε Σ . Τ Α Ι Ν Ι Ε Σ ! ! !

Βοηθήστε.. Η must-ούρα σας παρακαλεί!

Υ.Γ: Superbad as well.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έστω πλησιάζουν αυτές οι ταινίες το Family Guy respect..

Εγώ σαν σχετικά αντίστοιχο χιούμορ(σχετικά είπα μη με κράξετε) θεωρούσα πάντα τις κλασσικές και αγαπημένες Top Secret, Robin Hood:Men in tights, Hot shots, Airplane κλπ..

Θα ενημερωθω και θα επανέλθω! thanks for sharing

Δημοσ.

Kung pow.-

http://www.youtube.com/watch?v=SAcA7PNdy6M

Joe dirt επίσης

The new guy.

Little man

http://www.youtube.com/watch?v=4vxUys8MSek

White chicks

Harold and Kumar - Go to white castle / escape from guantanamo bay

Eurotrip

To be continued μόλις ξεσκαλώσω

edit 200: Είδα το teeth btw και αν εξαιρέσεις το γενικό concept που ήταν άουτς.. η ταινία ήταν μιεχ (τρέμετε κριτικοί κινηματογράφου).

Χρειάζεται περισσότερο σουρεαλισμό throughout στην ταινία.

Δημοσ.

Joe dirt επίσης

The new guy.

Little man

White chicks

Harold and Kumar - Go to white castle / escape from guantanamo bay

Eurotrip

To be continued μόλις ξεσκαλώσω

edit 200: Είδα το teeth btw και αν εξαιρέσεις το γενικό concept που ήταν άουτς.. η ταινία ήταν μιεχ (τρέμετε κριτικοί κινηματογράφου).

Χρειάζεται περισσότερο σουρεαλισμό throughout στην ταινία.

Αν την είδες μόνος σου.. έχασες το 80% της ταινίας. Η δική μου στρατηγική για τα offbeat/nonsense hunour είναι ένας (1) κολλητός Burned out FAN του Family Guy και ένας (1) "σοβαρός" ακόμα φίλος. Λύνεσαι ενώ αντιλαμβάνεσαι το κάθε κουλό που βλέπεις στην ταινία με τον κολλητό με το FamilyGuy-view και ταυτόχρονα βλέπεις την στραβωμένη μάπα του "σοβαρού" σε φάση "τι σκατά με φέρατε να δω;" και γελάμε ακόμα πιο πολύ.

Το Harold and Kumar το ξέχασα.. Δε περιγράφεται το γέλιο. Μιλάμε η σκηνή με το κυκλωπάκι δεν θα ξεχαστεί ποτέ.. είχα γελάσει τόσο που παραλίγο να ξεράσω μα τη παναγία.

Από αυτά το Little Man κατεβαίνει.. Δεν βρίσκω τα Joe Dirt, the New Guy και White chicks ούτε καν σε 720p. Κατεβάζω και Eagle vs Shark, ευχαριστώ Konsul.. κάτι μου λέει το εξώφυλλο πως θα μας εξυπηρετήσει. :P

Δημοσ.

The waiting να το δεις!!!! MUST SEE... αν έχεις δουλέψει και σε καφετέρια θα δεις πολλές καταστάσεις που έχεις ζήσει εκεί και θα γελάσεις ακόμα περισσότερο..

Hot Shots κλασσικό.

Δημοσ.

Το έχω δει και ναι μικρότερη έχω δουλέψει σε καφετέρια(ιες!). Καλό ήταν, πολύ καλό. Έχω δει και το Hot Shots.

Είδαμε το Freddy Got Fingered yesterday.. γελάσαμε αρκετά.. πολύ καλό και αυτό αν και έπαιξε και πολύ facepalming. Μάγκες μια ταινία που ξέχασα ήταν το Hot Rod, πιστεύω ότι φέρνει στο αναφερόμενο Sub-Genre! Δοκιμάστε το..

Ακούω και άλλες!

Δημοσ.

Το teeth καμια σχεση μου φανηκε με napoleon dynamite (το παρατησα βεβαια στην μεση, βαρεθηκα καπου στα 40 λεπτα - εκτος αν γινεται πολυ καλυτερο μετα, τι να πω...) . Οσο μπορεις να βαλεις στην ιδια κατηγορια terminator 2 με analyse this !!!

Το eagle vs shark ήτανε σε φαση Napoleon dynamite αν και πλησιαζει και σε σε ευαισθητες στιγμες το little miss sunshine . Αξιζε τον κοπο. thanks

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σχεδόν όλες απ'τις παραπάνω τις είδαμε.. και οι περισσότερες πολύ καλές. (btw το Eagle vs Shark πολύ κατάθλιψη -κατά βάθος- ρε tsifoti.. δεν μας άρεσε τόσο)

ΦΡΕΣΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ !

Δημοσ.

ΤΙ μου έκανες τώρα ρε μαν;! Μου πετάς τέτοια τρελή ταινία, με τέτοιο ποιητή αλλά και ΤΕΤΟΙΟΥΣ πρωταγωνιστές και υπάρχει ΜΟΝΟ σε TS;

ΑΔΙΚΟ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...