Greek_Tornado Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το ότι η εφαρμογή fuelprices είναι γτπ και κρασάρει συνεχώς όταν πας στο χάρτη, ότι ζητάει συνεχώς περιοχή ενώ έχουμε βάλει και άλλα τέτοια ευτράπελα που φαίνεται αδιανόητο να τα έχει κάνει όντως η HTC δε θα το σχολιάσει κανείς;
vasilisga Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το ότι η εφαρμογή fuelprices είναι γτπ και κρασάρει συνεχώς όταν πας στο χάρτη, ότι ζητάει συνεχώς περιοχή ενώ έχουμε βάλει και άλλα τέτοια ευτράπελα που φαίνεται αδιανόητο να τα έχει κάνει όντως η HTC δε θα το σχολιάσει κανείς; η εφαρμογη που παρεθεσα μια χαρα μου δουλευει...
Greek_Tornado Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 η εφαρμογη που παρεθεσα μια χαρα μου δουλευει... Η εφαρμογή που παρέθεσες όμως είναι άλλη άσχετη, δεν είναι αυτή για την οποία είναι η είδηση. Και δεν παίρνει από το fuelprices.gr αυτή τιμές νομίζω χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
vasilisga Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Η εφαρμογή που παρέθεσες όμως είναι άλλη άσχετη, δεν είναι αυτή για την οποία είναι η είδηση. Και δεν παίρνει από το fuelprices.gr αυτή τιμές νομίζω χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά η εφαρμογη που παρεθεσα παιρνει πληροφοριες απο το υπουργειο οικονομικων και αφου εβαλες την fuel prices που λες και δεν δουλευει σωστα βαλε αυτη που παρεθεσα προσωπικα νομιζω η ειδηση ειναι τελειως ακυρη (τα βαζω με τον admin του insomnia )
mrkra Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ωραία εφαρμογή....μήπως να βγει και μια που να αναγνωρίζει και αυτες τις περιπτώσεις...??? http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/167241/peiragmenes-adlies-se-pratirio-ugron-kausimon-stin-peiraios/ Αυτό που ζητάς υπάρχει στο site http://www.notheymena.gr/xartes αν και το περιστατικό που αναφέρεις δεν το έχουν καταγράψει ακόμη
Dr_73 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βέβαια αν κάποιος θέλει κάτι καλύτερο από βενζίνη για φορτηγά ή μαζούτ π.χ. αμόλυβδη 100 οκτανίων τον ενδιαφέρει το βενζινάδικο να μην έχει φάει πρόστιμα στο παρελθόν για νοθευμένα καύσιμα. Για να μην γλυτώσει 0,005€/lt και πάει για κανένα σετάκι μοτέρ/τούρμπο των 10.000€ ... Ο σοφός λαός λέει και ότι ... "το φθηνό κρέας , το τρώνε οι σκύλοι"
Greek_Tornado Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στα βενζινάδικα ούτε για πλάκα. Όσα ίσα που το ακριβό συνήθως είναι και πιο νοθευμένο. Εγώ που 2 χρόνια τώρα βάζω 100αρα στο φθηνότερο που βρίσκω κάθε φορά (τώρα τελευταία μάλιστα είναι μια BP) δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, μάλιστα στο ετήσιο σέρβις τα μπουζι βγαίνουν σαν καινούρια... Και έχω και αυτοκίνητο πολύ ευαίσθητο σε κακή βενζίνη. Υ.γ. για να πάθεις ζημιά στο τούρμπο από κακό καύσιμο πρέπει οχι απλά να είναι νοθευμένο αλλά να έχει άμμο μέσα, οπότε το φίλτρο βενζίνης τι ρόλο παίζει μετά; Και για ζημιά στο μοτέρ γενικότερα πάλι πρέπει να φοράς πρόγραμμα και να το σκίζεις ενώ βαράει πυράκια που και πάλι είναι καφρίλα δική σου.
Dr_73 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ένας φίλος έβαζε φθηνή 100στάρα σε ένα Golf των 122ps και μέσα σε 3.000 χλμ άλλαξε δύο φορές πολλαπλασιαστές και τουρμπο (ευτυχώς εντός εγγύησης). Το δικό μου Skoda , έχει πρόγραμμα και θέλει 98οκτανίων , οπότε βάζω κατοστάρα από 2-3 πρατήρια εμπιστοσύνης. Υπάρχει λίστα για όλα τα προγράμματα gps πάντως , με όλα τα πρατήρια που έχουν φάει πρόστιμα για νοθευμένη.Συνήθως είναι πρατήρια σε περαστικά σημεία με πάρα πολύ κίνηση , μεγάλες λεωφόρους, εθνικές κτλ. Διευκρινίζω ότι καμία επαγγελματική σχέση έχω με εμπόριο καυσίμων. Μεγάλη προσοχή απαιτούν και τα σύγχρονα diesel μοτέρ. Πολύ ευαίσθητα σε άθλιο καύσιμο (καθόλου σπάνιο στην ελλάδα). Το δικό σου , αν είναι το corsa opc του avatar, δεν θεωρείται ιδιαίτερα ευαίσθητο σε κακά καύσιμα (με νορμάλ πρόγραμμα-συμπίεση).
Greek_Tornado Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 [offtopic] Αν και εντελώς offtopic οι πολλαπλασιαστές στα συγκεκριμένα μοτέρ τα TSi καίγονται για πλάκα και σίγουρα όχι λόγω βενζίνης, ξέρω πολλούς που κουβαλάνε εφεδρικούς στο πορτ μπαγκάζ λες και είναι ασφάλειες Πάντως θα πρέπει να βγει και μια εφαρμογή με τα λαμόγια να ξέρουμε να τα αποφεύγουμε, είτε νοθεύουν, είτε κλέβουν στην ποσόστητα. Κάτι που να δέχεται σχόλια από τους πελάτες και να βάζεις κριτικές (ναι μαμά Corsa έχω αλλά το εργοστάσιο δίνει minimum 98 RON στο manual οπότε την κακή την καταλαβαίνω στην απόδοση). [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα