Προς το περιεχόμενο

ψαχνω προγραμμα μετονομασιας

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φαει τον κοσμο να βρω κατι που να κανει τη δουλεια που θελω, αλλα τιποτα. ειστε η τελευταια μου ελπιδα.

εχω ενα φακελο που εχει μεσα υποφακελους και πολλα πολλα αρχεια γενικοτερα

εχω επισης εναν αλλον φακελο που εχει το ιδιο στρακτιουρ με τον προηγουμενο φακελο. δηλαδη τους ιδιους υποφακελους και αρχεια . ομως επειδη γραφτηκε απο σιντι, εχει χαλασμενα ονοματα. πχ ολα τα αρχεια εχουν καταληξη dsn ενω επρεπε να ειναι dsnd. επισης εχουνκαι διαφορετικα ονοματα

θελω ενα προγραμμα που να κανει αντιστοιχηση των αρχειων απο τον ενα φακελο στον αλλον. δηλαδη να δει τα ονοματα απο τον αρχικο φακελο και νατα βαλει στα αρχεια του αλλου φακελου

το γιατι το χρειαζομαι αυτο ειναι μεγαλη ιστορια και φανταζομαι οχι επι του παροντος. αν εχει καποιος κατι στο μυαλο του.... ευχαριστω

Δημοσ.

ουτε καν που τρεχει δυστυχως. 2 φορες το κατεβασα απο διαφορετικα λινκ και τιποτα. ανειμπλ του σταρτ λεει

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το ReNamer beta. Έχει πάρα πολλές επιλογές, δεν ξέρω όμως αν έχει (αυτό ή κάποιο άλλο ανάλογο πρόγραμμα) την δυνατότητα που θέλεις.

Οι καταλήξεις είναι πολύ εύκολο να αλλάξουν. Τα ονόματα όμως, μήπως είναι τσεκουρεμένα στο σύστημα 8:3 (8 χαρακτήρες το όνομα και 3 η κατάληξη); Δηλαδή fileba~1.dsn αντί filebanner.dsnd

Αν πρόκειται μόνο για αρχεία και όχι για φακέλους, ίσως να χρειαστεί λίγο scripting.

Δημοσ.

Είναι τόσα πολλά τα αρχεία που αποκλείεται η χειροκίνητη διαδικασία?

Αν όχι ρίξε τα όλα σε ενα καινούργιο φάκελο, κάνε ταξινόμηση κατά μέγεθος και προχώρησε στην αλλαγή με copy/paste του σωστού ονόματος (διαγράφοντας το αρχείο με το σωστό όνομα πριν κάνεις paste).

Δημοσ.

δυστυχως κανενα προγραμμα δεν εκανε δουλεια. σας ευχαριστω παντως...μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι δε γινεται τιποτα

Δημοσ.

για δες και το rename maestro, το χρησιμοποιω πολυ καιρο και με εχει καλυψει, δεν ξερω ομως αν κανει δουλεια για extensions

Δημοσ.

Μα δεν έχει και λογική το συγκεκριμένο feature που ζητάς: Από τη στιγμή που έχεις πρόσβαση στον αρχικό κατάλογο X με τα σωστά filenames, γιατί να μην κάνεις απλά ένα copy αυτού και των περιεχομένων του σε μία νέα τοποθεσία, αντί να προσπαθείς διαβάζοντας τα περιεχόμενα του X να διορθώσεις τα filenames του Y; Είναι σαν δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα μέσω Αλεξανδρούπολης.

Δημοσ.

:huh:

Πρόβλημα που οδηγεί σε πρόωρη διακοπή της διαδικασίας αντιγραφής; Ή κάτι άλλο; Αν πρόκειται για κάτι άλλο, κάνε την αντιγραφή. Τουλάχιστον θα έχεις λύσει το ένα πρόβλημα (corrupt filenames) και θα σου μένει μόνο το ακατονόμαστο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ίσως με ένα duplicate file finder (υπάρχουν πολλά και δωρεάν) να κάνεις σύγκριση και να δεις πιο από τα αρχεία είναι διαφορετικό σε μέγεθος (λέω, ίσως...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...