Προς το περιεχόμενο

htc hd7 ή htc desire hd και γιατί;

telas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μιλάω καθάρα για τις προσωπικές μου ανάγκες. Δεν με ενδιαφέρει να μπορώ όπου πάω να βάλω αρχεία στο κινητό κου ή πολύ γρήγορα, ας αργήσω και λίγο παραπάνω να περάσω αρχεία για εμένα δεν είναι κακό. Γενικά δεν μοιράζομαι αρχεία με Bluetooth. Οπότε γι τον λόγο αυτό ψάχνω και κάτι πιο "απλό" για εμένα. Για τις ανάγκες μου το Android είναι κάπως "ανούσια φωρτωμένο" καθαρά για εμένα.

Το Ν900 που έχει Maemo είναι σε άλλη κατηγορία των tablets και όχι σε αυτή των κινητών για αυτό με ενδιαφέρει να είναι πιο ανοιχτό και πιο "κοινωνικό" το λειτουργικό της συσκευής.

με προβληματιζεις για την προτιμηση σου στο s^3 εναντι του android

πραγματικα δεν μπορω να βρω καποιον λογο...

Δημοσ.

Ότι δεν χρειάζεται πολύ δυνατή CPU οπότε και η διάρκει μπαταρία μπορεί να αυξηθεί. Το USB on the go που έχει μόνο το S^3. Γενικά το έχω συνηθίσει κιόλας και μου αρέσει. Οι συσκευές που τρέχουν S^3 είναι πολύ ποιοτικές και γενικά το S^3 κάνει πολύ καλή διαχείρηση πόρρων.

Δημοσ.

USB on the go εχει και το sgs2, και όχι μονο το symbian όπως γράφεις. Και πιθανώς να έχουν και αλλα. Όσο καλο ή κακο και αν είναι αυτο το λειτουργικο δεν αξίζει να ασχολούμαστε αφου οι μέρες του είναι μετρημένες.

Δημοσ.

Ότι δεν χρειάζεται πολύ δυνατή CPU οπότε και η διάρκει μπαταρία μπορεί να αυξηθεί. Το USB on the go που έχει μόνο το S^3. Γενικά το έχω συνηθίσει κιόλας και μου αρέσει. Οι συσκευές που τρέχουν S^3 είναι πολύ ποιοτικές και γενικά το S^3 κάνει πολύ καλή διαχείρηση πόρρων.

εισαι λαθος...

οταν λες s^3 εννοεις λειτουργικο, οχι συσκευες

ετσι το n8 μπορει να εχει καλη αυτονομια, δεν εχει ομως το c6-01

usb otg πλεον υπαρχει και στο android (galaxy s2)

επισης το c6 δεν ειναι τοσο ποιοτικο οσο το n8

αυτο για την διαχειριση πορων καινουριο ειναι? αμα τρεχεις τον Opera σου βγαζει μηνυμα πληρους μνημης με τα 256 ολοκληρα mb ram, στο android δεν εχω ακουσει κατι αντιστοιχο για την μνημη

Δημοσ.

Ο φίλος παραπάνω είναι φανερό οτι εχει μεγαλύτερη εμπειρία απο symbian, οποτε είναι λογικο να το εχει συνηθίσει παρα πολυ και να του φαίνονται ολα ποιο "φυσικα" και εύκολα σε αυτο. Μετα απο καιρο, μόλις συνηθισεις και το android, μπορει να αλλάξεις γνώμη. Μπορει και όχι. Γούστα είναι αυτα. Επισης και τα wm είχαν μεγαλύτερη αυτονομία. Χωρις 3σδιαστατα γραφικά, χωρις πολλα πράγματα, λογικο να καταναλώνουν λιγότερο. Και τα windows 3.11 στο pc, λιγότερο καταναλώνουν απο τα windows 7, αλλα έχουν και λιγότερες δυνατότητες. Κανείς δεν προτείνει να μείνουμε στα windows 3.11 Και μη νομίζεις, και σε εκείνο το λειτουργικο τα ίδια πράγματα έκανες.. :)

Δημοσ.

το hd2 δεν αξιζει?

Σαν hardware αξίζει και πολύ μάλιστα, μόνο που το λειτουργικό είναι πλέον παλιό. Βέβαια με τα ανάλογα χαξ μεταμορφόνεται σε μια ωραία android συσκευή.

Δημοσ.

Σαν hardware αξίζει και πολύ μάλιστα, μόνο που το λειτουργικό είναι πλέον παλιό. Βέβαια με τα ανάλογα χαξ μεταμορφόνεται σε μια ωραία android συσκευή.

καλα ναι και εγω για android ελεγα

αλλα το θεμα ειναι οτι αξιζει για κανα 200ευρω

απο εβαυ

η να περιμενω για κατι αλλο?

Δημοσ.

care to elaborate on that...?

Να στο κάνω ποιο λιανα. Το hd2 είναι το καλύτερο wm ever.. Δεν εχει νόημα να πάρεις ένα wm, οταν πλέον εχει καταργηθεί αυτο το λειτουργικο. Είναι έτσι και αλλιως πολυ πίσω στα πάντα απο android. Να το πάρεις για να του βάλεις custom rom και να τρεχεις android επισης δεν εχει κανένα νόημα. Εχει νόημα μονο αν το έχεις ήδη οποτε έτσι το βελτιωνεις απίστευτα. Αμα δεν το έχεις πας και παιρνεις ένα κανονικό android που είναι κλασεις καλύτερο απο hd2. Γιατι το hd2 δεν τρέχει android τόσο καλα οσο αυτα που είναι original android , ασε που η οθόνη του δεν εχει το touch που έχουν οι συνχρονες οθόνες , φωτεινοτητες, αντιθέσεις κλπ

Και γιατι πχ να μη πάρεις ένα galaxy s μεταχειρισμένο κοντα στα 250€; Κλασεις ανώτερο στα πάντα..

Δημοσ.

"They don't make phones like this anymore" Αυτή είναι ίσως η πιο πετυχημένη κουβέντα που έχω ακούσει για το HD2. Όντας κάτοχος μπορώ να πω ότι το κινητό έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι dual boot (WM 6.5 Omega rom στην NAND και MCCM Gingerbread 2.3.3 SD v.30 στην SD). To android τρέχει από την SD λες και είναι στην NAND. Όταν με το καλό ωριμάσει το WP7 σαν λειτουργικό τότε θα πάρει την θέση του στην NAND. Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή (εντάξει δεν είναι amoled). Γνώμη μου κράτα το τηλεφωνάκι και θα σε αποζημιώσει.

Δημοσ.

Εγω παραπάνω γράφω γιατι δεν αγοράζεις σημερα hd2 μεταχειρισμένο (εκτος και το βρεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμη πχ 150€). Εσι γράφεις τι κανείς αν ήδη το έχεις.. :)

Δημοσ.

Εγω παραπάνω γράφω γιατι δεν αγοράζεις σημερα hd2 μεταχειρισμένο (εκτος και το βρεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμη πχ 150€). Εσι γράφεις τι κανείς αν ήδη το έχεις.. :)

Ο topic starter το έχει ήδη ... Και από την άλλη, dual boot WP7 και android (και μάλιστα gingerbread) είναι δέλεαρ !!!

Δημοσ.

Κράτα το HD2, βάλε την τελευταία Ωμέγα rom και πές μας εντυπώσεις.

ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με ότι έχεις δει με την official.

Και εγώ το HD2 έχω και ούτε που σκέφτομαι να πάρω άλλο.

Την επιδότηση την έβαλα στα πάγια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...