kfyros Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Την λυπήθηκα ο βλάκας για να μην χάσει το ΕΚΑΣ γιατί παίρνει 400€ σύνταξη μόνο. Και αυτό που περνάω τώρα είναι το "ευχαριστώ". Θα την τηλ αύριο πάντως και θα την απειλήσω όπως μου προτείνατε, ειδικά με την εφορία. stay tuned Καταρχήν δεν είναι υποχρεωτικό στις ανθρώπινες συναλλαγές να υπάρχουν γραπτά συμβόλαια.. Υπάρχουν και οι προφορικές συμφωνίες οι οποίες είναι δύσκολο όμως να αποδειχτεί η ύπαρξη τους, γι αυτό αποφεύγονται. Στην πράξη όμως πιθανότατα μπορείς να αποδείξεις ότι υπάρχει προφορική συμφωνία . Πχ. είστε άγνωστοι μεταξύ σας χωρίς καμιά συγγενική σχέση.. Έχεις κλειδιά του σπιτιού (ιδιαίτερα αν έχεις αλλάξει αφαλό και δεν έχει κλειδιά δικά της η ιδιοκτήτρια).. Μπορείς να αποδείξεις ότι κάθε μήνα έβγαζες λεφτά (πχ. statement λογαριασμών που δείχνει αναλήψεις την πρώτη του μήνα ) και της τα έδινες... Μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις χαλάσει λεφτά για το σπίτι (με αποδείξεις κλπ.) .. Μπορείς να αποδείξεις ότι ο εξοπλισμός στο σπίτι είναι δικός σου!!! Το ρολόι της ΔΕΗ σε ποιανού το όνομα είναι ; Αν είναι στο δικό σου ,δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.. Ενημέρωσε την ότι αν σου κάνει μήνυση, θα την καταγγείλλεις στην τοπική ΔΟΥ , και στα ταμεία που της δίνουν τη σύνταξη.. Θα φάει γερά πρόστιμα από την εφορία, καταρχήν επειδή δεν έχει καταθέσει συμβόλαιο στην εφορία , θα της γίνει έλεγχος, θα χάσει το ΕΚΑΣ και θα της ζητήσουν και αναδρομικά να επιστρέψει τα ποσά που έχει πάρει εξαπατώντας το ελληνικό δημόσιο , ΕΝΤΟΚΩΣ , και θα τραβιέται για χρόνια. Το σπίτι πιθανότατα θα το χάσει για να πληρώσει τα σπασμένα . Και τσαμπουκαλέψου να σου δώσει τα λεφτά που έχεις χαλάσει για το σπίτι ! Και όταν βρεις κάτι άλλο, φύγε , και μετά κατήγγειλε την έτσι για να σε θυμάται !! Με κόσμιο τρόπο πάντα.. Μαλάκας μη φανείς σε καμιά περίπτωση..
spyroskonst Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 και το σπίτι θα της "τακτοποιήσω" και στις μηνύσεις θα προβώ αν χρειαστεί. Μία φορά όσα είναι να δώσω σε δίκες θα το δώσει αυτή δεκαπλάσια στο σπίτι και σε πρόστιμα. Με τόσα έξοδα λοιπόν, να δούμε πώς θα με κυνηγήσει μετά. Πιο μετά σήμερα θα πάω και απο την αστυνομία να επιβεβαιώσω ο ίδιος τα χτεσινά σχετικά με το αυτόφωρο.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 και το σπίτι θα της "τακτοποιήσω" και στις μηνύσεις θα προβώ αν χρειαστεί. Μία φορά όσα είναι να δώσω σε δίκες θα το δώσει αυτή δεκαπλάσια στο σπίτι και σε πρόστιμα. Με τόσα έξοδα λοιπόν, να δούμε πώς θα με κυνηγήσει μετά. Πιο μετά σήμερα θα πάω και απο την αστυνομία να επιβεβαιώσω ο ίδιος τα χτεσινά σχετικά με το αυτόφωρο. Μην κωλώνεις και μη τους χαρίζεις κάστανο. Παθών κι εδώ. Άντε να πούμε βρίσκουν φοιτητές και νέους και τους πιάνουν θύματα κ ζητάνε κ τα ρέστα. Κάνεις το καλό κ βγαίνεις μαλάκας. Φιλαράκι αν μπορείς αν τελικά πας με την νόμιμη οδό μην ξεχάσεις την μήνυση για να σου πληρώσει τα δικάστικά σου έξοδα κ την ταλαιπωρία σου. Άντε να δουλεύουν λίγο τα δικαστήρια κ οι δικηγόροι γιατί έχει παραγίνει το κακό με όλα τα λαμόγια που τη γλιτώνουν κ τα φορτώνουν σε άλλους ανθρώπους. Αν σκοπεύεις όμως νόμιμη οδό, μη γαμήσεις το σπίτι γιατί θα πιαστεί από εκεί.
spyroskonst Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μην κωλώνεις και μη τους χαρίζεις κάστανο. Παθών κι εδώ. Άντε να πούμε βρίσκουν φοιτητές και νέους και τους πιάνουν θύματα κ ζητάνε κ τα ρέστα. Κάνεις το καλό κ βγαίνεις μαλάκας. Φιλαράκι αν μπορείς αν τελικά πας με την νόμιμη οδό μην ξεχάσεις την μήνυση για να σου πληρώσει τα δικάστικά σου έξοδα κ την ταλαιπωρία σου. Άντε να δουλεύουν λίγο τα δικαστήρια κ οι δικηγόροι γιατί έχει παραγίνει το κακό με όλα τα λαμόγια που τη γλιτώνουν κ τα φορτώνουν σε άλλους ανθρώπους. Αν σκοπεύεις όμως νόμιμη οδό, μη γαμήσεις το σπίτι γιατί θα πιαστεί από εκεί. το σπίτι ήταν ήδη σακατεμένο & μη κατοικίσιμο όταν πήγα να μείνω. ΕΓΩ το έφτιαξα με πολύ προσωπική εργασία & έξοδα. Δεν έχω σκοπό να της το αφήσω έτοιμο να το νοικιάσει στο επόμενο θύμα.
kage Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 τα χρονια αυτα το θεμα ενοικιο-κοινοχρηστα ειναι μεγαλο προβλημα παντου(ενοικιαστες,ιδιοκτητες,διαχειριστες,εταιριες διαχειριστων). μην το βλεπετε απο την μερια των ενοικιαστων αλλα και ιδιοκτητων που χουν προβλημα.σκεφτειτε να το συντηρείται(βαψιμο, να τρεχετε μεχρι δου για επικυρωση συμβολαιου κτλ.)και μετα απο λιγους μηνες να δηλωνουν οτι δεν εχουν λεφτα ή οτι φευγουν γιατι δεν εχουν δουλεια."κυνηγι" για να πληρωσουν οτι αφησαν ανεξοφλητο ειτε νοικι ειτε κοινοχρηστα ειτε νερο σε καποιον που ετσι και αλλιως δεν τα πληρωνε(τι πιθανοτητες υπαρχουν?)! αφου περασει αυτο το βημα αντε ξανα βαψιμο ,αντε να πληρωσεις τα εξοδα που δημιουργησαν και το κυριοτερο αντε να βρεις ξανα ενοικιαστη.εκει που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι εισοδημα τελικα καταληγει εξοδο (που ετσι και αλλιως το ποσο αυτο το δεινεις ειτε σε δανειο ειτε προσπαθεις να κανεις αποσβεση)
spyroskonst Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 και επαναλαμβάνω φίλε μου πως εδώ με πνίγει το δίκιο γιατί δεν είμαι σαν άλλους νοικάριδες. Το σπίτι είναι πλέον σε κατοικίσιμη μορφή & σε άριστη κατάσταση, και ως νοικάρης τυπικότατος σε όλες τις πληρωμές μου. Δεν το δέχομαι για μια χαζή παρεξήγηση που δεν αφορά το σπίτι(!!!) να θέλει να με διώξει έτσι απλά.
kage Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 υπαρχουν χαζοι ή κουτοπονηροι ενοικιαστες-ιδιοκτητες.επεσες στην περιπτωση που πολλες φορες ειναι και η συνηθεια αναλογα με την τοποθεσια ή τον ανθρωπο. σκεψου τωρα αυτη οτι ενω ισα ισα τα φαιρνει βολτα να κανει ιστορια για να διωξει εναν τυπικο ενοικιαστη!μηπως ειχατε τιποτα συμφωνια οτι θα της δεινεις λιγοτερα απ οτι θα επρεπε για το διαμερισμα αλλα θα το εφτιαχνες μεσα?
spyroskonst Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 υπαρχουν χαζοι ή κουτοπονηροι ενοικιαστες-ιδιοκτητες.επεσες στην περιπτωση που πολλες φορες ειναι και η συνηθεια αναλογα με την τοποθεσια ή τον ανθρωπο. μόλις με πρόσβαλες με έναν ευγενέστατο τρόπο & με το γάντι, αλλά την δέχομαι
green gordon Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με 30% φορο καλα κανουν οσοι δεν κοβουν αποδειξεις.Δεν καταλαβα δλδ τι νταβαντζιλικι ειναι αυτο? Μπορει καποιος να δουλευε μια ζωη για να παρει ενα σπιτι και αν το νοικιασει θα πληρωνει τοσα πολλα?Τους τα χρωσταει για να παιρνουν 14 μισθους το χρονο τα γλιφτρακια που δουλευουν στη βουλη? Οσο για σενα φιλε μου αν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες επεσες σε περιπτωσαρα.
Ntinaras Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 αμα δε πληρωσει αυτος φορο που βγαζει τα κερατα του ποιος θα πληρωσει?αυτος που ζει με 500 ευρω το μηνα?
spyroskonst Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 λοιπόν παιδιά μόλις επέστρεψα απο την αστυνομία. Ο χτεσινός αξιωματικός υπηρεσίας μου έλεγε βλακείες ή τουλάχιστον προσπαθούσε να με ψαρέψει ώστε να φύγω απο το σπίτι. Η αστυνομία ΔΕΝ μπορεί να με πάει αυτόφωρο παρά μόνο όταν γίνει μήνυση κι εγώ βρίσκομαι εκείνη την ώρα στο τμήμα. Στην περίπτωση που γίνει μήνυση & με πιάσει αστυνομικός εντός 24ωρών για οποιοδήποτε λόγο και είναι ενημερωμένος για την μήνυση (κάτι απίθανο βέβαια), τότε μπορεί να με πάει αυτόφωρο. Εν ολίγης θα της κοστίσει 100€ για την μήνυση +150€ για το εξώδικο +λεφτά (δεν είμαι σίγουρος για αυτό) για τα έξοδα δικηγόρου. Επιπλέον δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΙΣ να μπει στο σπίτι, ούτε αστυνομικός ούτε καν η ίδια ιδιοκτήτρια γιατί το σπίτι θεωρείται άσυλο (άσχετα αν είναι δικό μου ή όχι) και εγώ μπορώ να τους μηνύσω αν το κάνουν αυτό. Εγώ απο δική μου μεριά ξεκινάω και μαζεύω λεφτά, εννοείται πως δεν πρόκειται να πληρώσω ξανά "νοίκι" ούτε και κανέναν λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ και σε κάνα εξάμηνο αφού πρώτα κάνω αγνώριστο το σπίτι & το χρεώσω όσο δεν πάει με τους λογαριασμούς τότε θα φύγω κύριος απο εκεί. Επιπλέον θα απευθυνθώ στην Εφορία και θα την ενημερώσω πως ήμουν 1+χρόνο χωρίς συμβόλαιο ώστε να την κυνηγήσουν και αυτοί με την σειρά τους. Πραγματικά δεν ήθελα να πάρουν τέτοια τροπή τα πράματα, είναι κρίμα γιατί ήμουν πολύ καλός και τυπικός νοικάρης, αλλά δεν την παθαίνω ξανά. Συμβόλαιο απο δω και στο εξής ακόμα και αν μείνω σε συγγενή μου! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την βοήθειά σας & ελπίζω με την σειρά μου να βοηθήσω μελλοντικούς νοικάριδες που είναι στην ίδια μοίρα με εμένα.
green gordon Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 αμα δε πληρωσει αυτος φορο που βγαζει τα κερατα του ποιος θα πληρωσει?αυτος που ζει με 500 ευρω το μηνα? Καποιος που νοικιαζει ΕΝΑ σπιτι βγαζει τα αντερα του? 1 σπιτι.
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν έχει σημασία. Εσύ πληρώνεις τον φόρο στα λεφτά που πληρώνεις το ενοίκιο. Αυτός έχει εισόδημα το οποίο δεν δηλώνει, και με τα 'αδήλωτα' μπορεί να είναι σε κατηγορία (ΕΚΑΣ όπως παραπάνω) που πληρώνεις ΕΣΥ από τα δικά σου λεφτά του φόρου επιπλέον. Που θα ανέβει γιατι από εσένα μπορεί να στα πάρει το Κράτος, αφού δεν μπορεί να τα πάρει από τον άλλο. Επίσης ένα σπίτι αυτός/ή, από άλλο ένα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, να που βρίσκωνται τα χρήματα. Κατά τα άλλα ζητάτε 14 μισθούς, κοινωνική πρόνεια, δωρεάν παιδεία, νοσοκομεία συντάξεις κλπ Αν δεν κάνετε εσείς την κίνηση, μην περιμένετε θαύμα για να βγείτε από το τέλμα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Καποιος που νοικιαζει ΕΝΑ σπιτι βγαζει τα αντερα του? 1 σπιτι. βγαζει περισσοτερα απο καποιον που δεν νοικιαζει ενα σπιτι και σιγουρα τα βγαζει πολυ ξεκουραστα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Tα κερατα του δε τα βγαζει κανεις αν νοικιαζει 1 σπιτι. Ειναι πολλοι οι φοροι. Θελει να νοικιαζεις 2-3 καλα δυαρια σε νορμαλ προς καλη περιοχη για να πεις οτι βγαζεις εισοδημα σαν να δουλευεις ας πουμε. Οσο για το ξεκουραστα μη το λες. Μπορει να αποπληρωνει το δανειο αυτου του σπιτιου για την υπολοιπη ζωη του Τωρα αν το κληρονομησε, η αν το "παντρευτηκε" αλλη υποθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.