Προς το περιεχόμενο

Νοίκι χωρίς συμβόλαιο.

spyroskonst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας αν γνωρίζετε...

Νοικιάζω σπίτι αλλά η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε συμβόλαιο (να το ξέρω, βλακεία μου).

Το θέμα είναι πως της έδωσα το νοίκι, μετά μαλώσαμε για κάποιους λόγους & σε λιγότερο απο 5 μέρες πήγε στην αστυνομία. Απο εκεί μου είπαν πως επειδή είμαι "φιλοξενούμενος" (που φυσικά δεν ισχύει!!!!) αν δεν φύγω θα έρθουν και θα με πάνε αυτόφορω.

Είναι κάτι που μπορώ να κάνω ή να κινηθώ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 12 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 12 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας αν γνωρίζετε...

Νοικιάζω σπίτι αλλά η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε συμβόλαιο (να το ξέρω, βλακεία μου).

Το θέμα είναι πως της έδωσα το νοίκι, μετά μαλώσαμε για κάποιους λόγους & σε λιγότερο απο 5 μέρες πήγε στην αστυνομία. Απο εκεί μου είπαν πως επειδή είμαι "φιλοξενούμενος" (που φυσικά δεν ισχύει!!!!) αν δεν φύγω θα έρθουν και θα με πάνε αυτόφορω.

Είναι κάτι που μπορώ να κάνω ή να κινηθώ?

καλά να πάθεις αφενός, αφετέρου ναι μπορείς να κάνεις κάτι... να πακετάρεις

Δημοσ.

για τι λογους μαλωσατε?

καρφωσε τη στο σδοε για φοροδιαφυγη.θα πονεσει περισσοτερο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 12 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 12 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

καλά να πάθεις αφενός, αφετέρου ναι μπορείς να κάνεις κάτι... να πακετάρεις

καταρχήν αν έχεις να προτείνεις κάτι κάνε το με πιο ευγενικό τρόπο. Το να "πακετάρω" το ξέρω κι εγώ, δεν χρειάζεται να μου το πεις εσύ, ειδικά σε αυτό τον τόνο.

Δημοσ.

για τι λογους μαλωσατε?

καρφωσε τη στο σδοε για φοροδιαφυγη.θα πονεσει περισσοτερο.

εδώ είναι το γελείο της υπόθεσης, πως δεν μαλώσαμε για το σπίτι αλλά για τελείως άσχετους λόγους σε κουβέντα επάνω & αυτή απλά παρεξηγήθηκε! Προσπαθώ να βρω τρόπους να καθυστερήσω την αποχώρησή μου απο το σπίτι, γιατί είναι πρακτικά αδύνατον να φύγω σε 1 μήνα & δυστυχώς μιλάμε για ιδιοκτήτη που δεν συννενοείσαι.

Πάντως αν κινηθεί με άλλους τρόπους κι εγώ θα κινηθώ όπως μου αναφέρεις & σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

πως μπηκε μεσα στο σπιτι?ετσι βρηκε κλειδια εγκατασταθηκε χωρις να παρει χαμπαρι αυτη?

γειτονες εχει?

Δημοσ.

αμα δεν έχεις μάρτυρα ότι στο νοίκιασε "μαύρα" πως θα το καταγγείλεις στο ΣΔΟΕ?

σε αυτό είμαι τυχερός (μες την ατυχία μου) γιατί είμαι μαζί με συγκάτοικο.

Δημοσ.

να την καταγγειλει πως σκατα εμενε εκει δλδ ? τον ηξερε και απο χτες? καταγγειλε την γρηγορα να μα8ει

Δημοσ.

να την καταγγειλει πως σκατα εμενε εκει δλδ ? τον ηξερε και απο χτες? καταγγειλε την γρηγορα να μα8ει

καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Μήπως ξέρετε σε ποια υπηρεσία πρέπει να κινηθώ & να την καταγγείλω? Δηλ Εφορία, ΣΔΟΕ, ή κάπου αλλού?

Έτσι όμως μήπως κυνηγήσουν και εμένα που της τα έδινα "μαύρα"?

Δημοσ.

Το φόρουμ μας έχει δικηγόρους. Ας περιμένουμε μιά απάντηση από αυτούς, αν και νομίζω ότι εφόσον υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες, έχεις τη δυνατότητα για καταγγελεία.

Δημοσ.

Το φόρουμ μας έχει δικηγόρους. Ας περιμένουμε μιά απάντηση από αυτούς, αν και νομίζω ότι εφόσον υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες, έχεις τη δυνατότητα για καταγγελεία.

μακάρι να δει το post και κάποιος δικηγόρος να δω τι χρονικό όριο έχω & αν μπορώ να "αντεπιτεθώ" γενικότερα. Πραγματικά είναι αδύνατον να φύγω σε διάστημα 10 ημερών, πόσο μάλλον πως κινδυνεύω να πάω αυτόφορο την μέρα που θα μου κάνει μήνυση...

Δημοσ.

εναλλακτικά μπορείς να της πεις ότι αν δεν σου δωσει πίσω τα λεφτά θα της τα κάνεις ζημιές μέχρι το τελευταίο cent....

στο κάτω κάτω φιλοξενούμενος δεν είσαι? βαψ της έναν τοίχο στο κάθε δωμάτιο και πες εγώ έτσι τα βρήκα ας την μετά να τρέχει να αποδείξει ότι φταις εσύ....

αλλά πάλι εγώ είμαι εκδικητικός.... για να έχεις το κεφάλι σου ησύχο μάλλον περίμενε κανένα δικηγόρο να σου απαντήσει....

Δημοσ.

παντως καλο θα ηταν να σιγουρευτεις οτι δεν φταις σε κατι

ο τσακωμος γιατι ηταν?

πχ εκλανα δυνατα και τη ξυπνησα?

η εβαζες κανα μηχανακι μεσα στο διαδρομο ? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...