Προς το περιεχόμενο

Limit στο Snr(Noise Margin)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο θα ειναι το vdsl κυριως για εταιρειες και β.αυτους που ειτε ειχαν 2 Mbps μονο ειτε δεν επαιζαν καθολου.βλεπε πχ παλαια πεντελη

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

οπως ειπες ειχε αρχισει.ακομα thresh πιστευεις οτι τελος 2011 θα ηταν ολα ετοιμα?αν θες βαζω και στοιχημα για τελος 2012 οτι δεν θα ειναι ετοιμα:P

σε όλη την Ελλάδα? προφανώς όχι, αλλά στις αρχικές περιοχές θα είναι σίγουρα έτοιμα...

αν δεν βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα και δεν μαλακιζόταν και η ΕΕΤΤ κάποιοι θα είχαν VDSL πιο γρήγορα...

οι τιμες οπως ειπα ειναι σε αρχικο σταδιο..αλλα κ παλι δε νομιζω οτι ο ιδιωτης εχει να δωσει τοσα λεφτα για να πιασει καμπανα 30/50 mbps..ετσι πιστευω εγω!εννοειται οτι θα αργησουμε να δουμε τετοιο καμπανοειδες...εγω λεω 2020+ για να'μαι μεσα...... :P

αυτός που τα θέλει και τα χρειάζεται θα τα δώσει...

τώρα αν πιστεύεις ότι είναι πολλά τα 29.90 και 34.90 για 30 και 50mbit (καρφωτά) αντίστοιχα, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, το 2004 έδινα περισσότερα για 384k και δεν το μετάνοιωσα καθόλου!

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=482246

Δημοσ.

σε όλη την Ελλάδα? προφανώς όχι, αλλά στις αρχικές περιοχές θα είναι σίγουρα έτοιμα...

αν δεν βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα και δεν μαλακιζόταν και η ΕΕΤΤ κάποιοι θα είχαν VDSL πιο γρήγορα...

αυτός που τα θέλει και τα χρειάζεται θα τα δώσει...

τώρα αν πιστεύεις ότι είναι πολλά τα 29.90 και 34.90 για 30 και 50mbit (καρφωτά) αντίστοιχα, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, το 2004 έδινα περισσότερα για 384k και δεν το μετάνοιωσα καθόλου!

http://www.adslgr.co...ad.php?t=482246

μαρεσει που ακομα σκεφτεσαι τοσο θετικα:P.οσο για το αν δεν βρισκοταν η ελλαδα σε αυτη την κατασταση και δεν μαλακιζοντας και η eett και η γιαγια μου να ειχε ροδες.οταν λες οχι εσυ αλλα οποιος εβγαλε την ειδηση οτι το 2011 θα ειναι ολα κομπλε σημαινει οτι ξερεις οτι ζεις στην ελλαδα και οτι υπαρχει καθυστερηση.αλλα εδω τα λενε για να βγουν στα καναλια να πουμε μπραβο και να τους ψηφισουμε.επειδη ομως ακριβως και εγω και εσυ και αυτος που το ειπε ζουμε στην ελλαδα σιγουρα το ηξερε οτι δεν γινεται τοσο γρηγορα εφοσον ολοι ξερουμε οτι για να γινει κατι στην ελλαδα πρεπει να ισχυουν τα παρακατω.

α.μιζα μεγαλυτερη απο το 40 τις 100 της αρχικης αξιας.

β.να γινει κατι για να σε ψηφισουν.

γ.να υπογραφτουν 30000 χαρτια.

κτλ κτλ.οι αρχικες περιοχες ακομα ειναι αρχικες περιοχες και μερικοι οτετζηδες λενε οτι στα καφαο μεσα δεν εχουν μπει ολα τα απαραιτητα μηχανηματα για να ξεκινησουν να το δινουν.δεν το λεω εγω τεχνικος του οτε το ειπε.οτι περα απο τις ρεγκλετες του χαλκου δεν εχουν γινει ολα τα απαραιτητα.μεχρι και οτι δεν εχουν τερματιστει οι οπτικες.ασχετα αν ειναι αληθεια η οχι εγω το κοβω τελος 2011 και ουτε ζωγραφου να μην εχουν δωσει. μακαρι να βγω λαθος .και εγω θελω να γινει πραγματικοτητα απλα στην ελλαδα εχω παψει πλεον να ελπιζω εδω και χρονια αλλο τοσο τωρα με την κριση

Δημοσ.

σεβαστη η αποψη σου φιλε ThReSh...εγω θεωρω αρκετα τα 30€/μηνα ή 35€ αντιστοιχα!!βεβαια οποιος τα'χει ας τα δωσει!εγω παντως θα μεινω στο ταπεινο adsl,που εμενα με ικανοποιει,εστω με τα 1000 προβληματα που εχει...

Δημοσ.

απο τα 25 που ειναι το απλο adsl στα 35 δεν ειναι και η τρελλη διαφορα ενταξει.απο την αλλη αναλογως την χρηση που θελει καποιος.εγω πχ δεν βιαζομαι να παω σε vdsl για να μπαινω απλα σε ενα forum

Δημοσ.

τετοιες εποχες ακομα κ τα 13€/μηνα ειναι υπερπολυτιμα πιστευω..ποσο μαλλον 13Χ2=26€ γλιτωνεις απο το λογαριασμο..αν οντως καποιος το χρειαζεται (εταιρειες,επιχειρηματιες κ γενικοτερα επαγγελματικα θελω να πιστευω)..τοτε παω πασο..!βεβαια ολα αυτα ειναι εικασιες γιατι ακομα δεν εχουμε δει κατι..αλλα κουβεντα να γινεται!

Δημοσ.

απλά οπως για καποιον ειναι πολυτιμα ετσι και για καποιον αλλον ειναι 2 καφεδες.και επειδη ειμαστε ελληναρες και αυτο το λεω γενικα θα υπαρξουν ατομα πχ που θα λενε εγω δεν δινω 35 για ιντερνετ αλλα λενε εγω δινω 200 να παω στα μπουζουκια.γενικα μιλαω.

Δημοσ.

καταλαβα τι εννοεις..συμφωνω!κ για να συμπληρωσω τη σκεψη σου: ο Ελληναρας ,επισης ,χρωσταει στην τραπεζα αλλα τα μπουζουκια..μπουζουκια!!

Δημοσ.

ναι καπως ετσι.ενταξει απο εκει και περα καποιος πραγματι μπορει να μην εχει τα 10 ευρω η να μην τον νοιαζει οταν το θελει για email κτλ.

Δημοσ.

ετσι ειναι..μα μην ξεχνας οτι και το Ιντερνετ μια πολυτελεια ειναι!δλδ τι θα παθαινε καποιος αν δεν εμπαινε fb,msn,chat κλπ..δε νομιζω να ειναι κ ειδος α' αναγκης...ε,πλεον εχει γινει για πολλους!(δε μιλαω για τηλεργασια κτλπ που ειναι αναγκαιο!)

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε το τσιγάρο είναι είδος πρώτης ανάγκης, αλλά βλέπεις με τι ρυθμούς καταναλώνεται...

Δημοσ.

ε ναι ο καθενας θεωρει σημαντικο αυτο που τον βολευει.οκ εγω αν επαιρνα vdsl θα την επαιρνα για το γαμωτο.κατα τα αλλα και 11mbps που εχω τωρα καθονται.

Δημοσ.

δυστυχως ετσι ειναι!εννοεις οτι κ το ιντερνετ εθιζει,συμφωνω..εχει γινει τροπος ζωης..μερικοι εξαρτωνται απ'αυτο σαν το τσιγαρο που ανεφερες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...