Προς το περιεχόμενο

Limit στο Snr(Noise Margin)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι για Ζωγραφου εχω ακουσει κ εγω...συμφωνω το θεμα δεν ειναι τοσο τα mbit οσο τα υπολοιπα προβληματα,εννοω τα βασικα(αποσυνδεσεις κλπ)..να σου πω την αληθεια το vdsl μου θυμιζει εκεινο το δρομο που περναω χιλιαδες φορες στο ονειρο μου...την Ιονια οδο!!!!!!!!!!! :P

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το vdsl θυμιζει αθηνων πατρων πες καλυτερα.τα προβληματα ειναι λογω ποιοτητας χαλκου λογω κοψε ραψε 100 φορες τα καλωδια.λογω σκουριασμενων box.Λογω καφαω που δεν ειναι με ρεγκλετες αλλα με τις παλιες σιδερενιες ρεγκλετες με την βιδα.λογω αποστασεων απο το αστικο κεντρο και παει λεγοντας.

Δημοσ.

και με 7 παιζεις.και εγω που ειμαι με 6,5 up 6,5 down παιζω σταθερα

Link Information

DSL Type:

G.992.5 Annex M US 64

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:

1.201 / 11.891

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:

18,0 / 32,0

SN Margin (Up/Down) [dB]:

6,5 / 6,5

και αλλοι παιζουν και με 5 σταθερα που το κατεβαζουν.εξαρτατε ποιοτητα χαλκου αποσταση.

Δημοσ.

ναι αλλα α.εχω 32 attenuation.β.εχω Thomson που συγχρονιζει λιγοτερο απο αυτο που ειχα και γ.παιζω annex m δεν παιζω annex a οποτε χανω και απο εκει κανα mbit ανετα.me linksys wag200 επαιζα και 14,5 με 15.αλλα και το 11 μια χαρα ειναι.φαντασου οτι ουτε στην χωνευτη μου δεν εχω παει να δω σε τι κατασταση ειναι τα καλωδια εκει

• Super Moderators
Δημοσ.

για vdsl οπως ειδα τις τιμες που εδινε ο ΟΤΕ ειναι απλησιαστες!!αν κ ειναι αρχη ακομα!ειναι υπο δοκιμη Κομοτηνη αν δεν κανω λαθος(?)..

υπερβολές για το απλησίαστες, επίσης μην ξεχνάς ότι στα πακέτα 30/50mbit η πλειψηφία θα κλειδώνει ακριβώς εκεί και όχι "εώς" όπως είναι στα adsl2+

δεν είναι υπό δοκιμή στην Κομοτηνή, ήταν αρκετούς μήνες σε πιλοτικό στάδιο και στην Κομοτηνή είχε αρχίσει κανονική η εμπορική διάθεση...

Δημοσ.

οπως ειπες ειχε αρχισει.ακομα thresh πιστευεις οτι τελος 2011 θα ηταν ολα ετοιμα?αν θες βαζω και στοιχημα για τελος 2012 οτι δεν θα ειναι ετοιμα:P

Δημοσ.

Λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα και ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα ουτε εγω μπορώ να φανταστώ οτι τέτοιες υλοποιήσεις/επενδύσεις θα μπορούν να ειναι έτοιμες πριν το 2013 για να μην παω πιο μακρυά. Δύσκολο το βλέπω να πέσουν χρήματα που δεν υπάρχουν κίολας στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Δημοσ.

αυτο ακριβως λεω και εγω οταν ελεγαν για τελος 2011.δεν θα γινοταν τελος 2011 ακομα και αν δνε υπηρχε κριση.ξερουμε οτι την ελλαδα οταν που κατι παει 2-3 χρονια μετα.αλλο τοσο τωρα που υπαρχει κριση.για την ωρα τα νεο Kv φτιαχτηκαν για να τα θαυμαζουμε.

Δημοσ.

οι τιμες οπως ειπα ειναι σε αρχικο σταδιο..αλλα κ παλι δε νομιζω οτι ο ιδιωτης εχει να δωσει τοσα λεφτα για να πιασει καμπανα 30/50 mbps..ετσι πιστευω εγω!εννοειται οτι θα αργησουμε να δουμε τετοιο καμπανοειδες...εγω λεω 2020+ για να'μαι μεσα...... :P

Δημοσ.

οι τιμες οπως ειπα ειναι σε αρχικο σταδιο..αλλα κ παλι δε νομιζω οτι ο ιδιωτης εχει να δωσει τοσα λεφτα για να πιασει καμπανα 30/50 mbps..ετσι πιστευω εγω!εννοειται οτι θα αργησουμε να δουμε τετοιο καμπανοειδες...εγω λεω 2020+ για να'μαι μεσα...... :P

δεν θα ειναι τοσο ακριβο.και θα εχεις η καμπανα 30 η καμπανα 50 ΣΥΝΗΘΩς.ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ οχι ακατορθωτο γιατι σε καποιες περιπτωσεις το καφαο ειναι 500 μετρα Plus.

Δημοσ.

μακαρι να μην ειναι ακριβο...βεβαια θα δοθει για εμπορικη διαθεση κ σε αλλους παροχους,οποτε θα εχουμε καπως πιο ελκυστικες τιμες...μακαρι να'ναι προσιτες oι τιμες!ο αρχικος τιμ/γος του ΟΤΕ vdsl ηταν λιγο τσουχτερος... <_<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...