Προς το περιεχόμενο

amazon.uk. Αξιοπιστια και τελωνειο

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει μια βιντεοκαμερα ακριβως 300ε φτηνοτερη σε σχεση με τα Ελληνικα καταστηματα.Το θεμα ειναι αν μπορω να το εμπιστευτω και επειδη η καμερα ειναι ευθραστη φοβαμαι μην γινει καμια ζημια. Η καμερα ζυγιζει 400γρ.

Επισης με το τελωνειο τι θα γινει? Θα πληρωσω επιπελον χρηματα?

Δημοσ.

Δε θα'χεις κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που ίσως πρέπει να έχεις στο νου σου είναι πως σε περίπτωση που χρειαστείς την εγγύηση, η ελληνική αντιπροσωπεία δε θα αναλάβει να σε εξυπηρετήσει. (αν κι αυτό δεν είναι σίγουρο)

Δημοσ.

Το Amazon ίσως είναι το κορυφαίο μαγαζί. Μην φοβάσαι για τίποτα. Οι συσκευασίες τρελά προσεγμένες, δε μου έχει τύχει ποτέ να πάρω στα χέρια μου κάτι αλλοιωμένο. Ούτε για εγγύηση έχεις να φοβηθείς κάτι, στο 90% των περιπτώσεων η εγγύηση ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Και σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, απλά στέλνεις το προϊόν πίσω στο Amazon. Ο χρόνος που θα τους πάρει για να σε εξυπηρετήσουν είναι λιγότερος από αυτόν που θέλουν οι εδώ αντιπρόσωποι.

;)

Τελωνεία από UK δεν παίζουν, προχώρα άνετα.

Δημοσ.

Κι εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , ακόμα και βινύλια μου έρχονται σε τέλεια κατάσταση.Μια φορά σε ένα box set έλειπε ένα απο τα dvd μέσα απο τη θήκη , τους έγραψα , μου έστειλαν οδηγίες να επιστρέψω την άδεια θήκη και σε λίγες μέρες μου έστειλαν το σωστό, με συγγνώμη.

Δημοσ.

^μεγαλη γυφτια του Αμαζον αυτο με την επιστροφη της θηκης. αλλη ορεξη δεν ειχε ο πελατης να τρεχει στα ταχυδρομεια.

Δημοσ.

Κοίτα , η πολιτική τους είναι αυτή, αν δηλ ήταν γρατζουνισμένο το dvd πάλι θα μου ζητούσαν να τους το στείλω για να το δουν.Ε , τότε το πρόβλημα ήταν η άδεια θήκη.Και εντάξει μετά απο άπειρες παραγγελίες που έχω κάνει ήταν μόνο το δεύερο λάθος που έχει γίνει μαζί με μια καθηστέρηση μια άλλη φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...