JOHNYXXX Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 καλησπερα συγνομι εξαρχης για τα ορθογραφικα λαθι! Θελο να μαθω ποσ μπορο να σταματησο τα windows να κανουν update γιατι μου κανουν συνεχεια και μου βγενη ενα παραθηρακι που μου δινι επιλογες χρονικες στο restart το οποιο διαρκι περιπου 1 ωρα! μια βοηθια ρε παιδιααααααααα
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 1)Πετά τα vista και βάλε windows 7 για την υγεία του υπολογιστή σου 2)Από τον πινάκα ελέγχου θα πας στης ενημέρωσεις και θα πατήσεις να μην κατεβαίνουν . Δες εδω
JOHNYXXX Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 φιλε ειχα τ 7 σε αλο σκληρο και μοΥ πεταξαν οθονουλες!!!! και ετσι αναγκστικα εβαλα τα visτα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙ ΒΟΗΘΙΑ !!!! :whistle:
benign Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ισως το hardware σου να ειναι πολυ παλιο και να μην υποστηριζεται σε windows 7.Δυστυχως υπαρχουν μερικοι κατασκευαστες μητρικων που δεν βγαζουν drivers για windows 7 και εστω και αν μερικες φορες καποιοι drivers για Vista ειναι συμβατοι αυτο δεν συμβαινει παντα. Αν παντως εχεις Vista με το Service Pack 2 τοτε ειναι περιπου το ιδιο καλα με τα Windows 7.Εχουν διορθωσει ολα τα κακως κειμενα.
JOHNYXXX Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ισως το hardware σου να ειναι πολυ παλιο και να μην υποστηριζεται σε windows 7.Δυστυχως υπαρχουν μερικοι κατασκευαστες μητρικων που δεν βγαζουν drivers για windows 7 και εστω και αν μερικες φορες καποιοι drivers για Vista ειναι συμβατοι αυτο δεν συμβαινει παντα. Αν παντως εχεις Vista με το Service Pack 2 τοτε ειναι περιπου το ιδιο καλα με τα Windows 7.Εχουν διορθωσει ολα τα κακως κειμενα. Φιλε ι μητρικη δεν εινια και τοο παλια φοραο πανο τον p8400για επεκσεργαστι και δοθλειυει μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.