_chris_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 έχω αφήσει απλήρωτο τον προηγούμενο λογαριασμό της hol. έληγε στις 5/05. σήμερα είδα στο account ότι έχει εκδοθεί και ο νέος. λογικά θα αργήσει καμιά εβδομάδα να μου έρθει και θα λήγει στις 5/06. έχουν προσθέσει και τον απλήρωτο μέσα. λογικό. αν πάω αύριο να πληρώσω αυτόν που έχει λήξει, υπάρχει περίπτωση κοιτώντας στον υπολογιστή και βλέποντας πως έχει εκδοθεί νέος λογαριασμός να μου πούνε να πληρώσω και το νέο; βασικά θέλω να πληρώσω μόνο τον παλιό μιας και για το νέο θα έχω 3 εβδομάδες περιθώριο. ρωτάω γιατί κάπου είχε πάρει το αυτί μου, ότι σε κάποια εταιρία (ίσως ΟΤΕ) σε παρόμοια περίπτωση σε αναγκάζανε να πληρώσεις και το νέο. δεν είμαι και σίγουρος κιόλας.
weber122 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ψάξτο καλύτερα γιατί έχουν ακουστεί πολλά για το λογιστήριο της hol και επιπλέον για παν ενδεχόμενο να κρατάς τις αποδειψεις σου.
greekparot Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν πας σε κατάστημα vodafone με τον προηγούμενο λογαριασμο δεν θα έχεις προβλημα. Και να κρατάς σε αρχείο τις αποδειξεις.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ενταξει λογικα θα δουν και τον καινουριο εφοσον εχει βγει .αλλα αν πεις να πληρωσεις τον παλιο μονο δεν νομιζω οτι θα σου πουν τιποτα.
_chris_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 τελικά πήγα με τον παλιό λογαριασμό και πλήρωσα μόνο αυτόν. μου λένε: ... τόσα € για τον προηγούμενο.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ε ναι δεν μπορουν να σου πουν κατι.εφοσον δεν εχει ληξει ακομα ο νεος.
giannret Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις λογαριασμό ο οποίος μόλις εκδόθηκε και ακόμη δεν έχει λήξει.Εχεις το δικαίωμα να τον πληρώσεις μέχρι και την ημερομηνία λήξης,είτε έχεις είτε δεν έχεις προηγούμενο ληξιπρόθεσμο λογαριασμό.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 αν ειχε ληξει και αυτος τοτε θα σε πριζαν λιγακι να τον πληρωσεις κτλ.και καποιες εταιρειες κανουν φραγη απο τον πρωτο απληρωτο.
andreas-d Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 εγω την hol καθε τρεις μηνες την πληρωνω και ουτε με πριζουν ουτε τηλ. με περνουν, ισα ισα που ειναι απο τις ποιο ελλαστικες εταιριες απο οσες εχω δοκιμασει.
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) ειναι πως θα τυχει.μερικοι χρωστανε 2-3 μηνες και δεν γινεται τιποτα ενω αλλοι χρωστανε ενα μηνα και τους το κοβουν. κανονικα καθε μηνα ερχεται λογαριασμος η καθε διμηνο??forthnet πχ ειναι καθε διμηνο Επεξ/σία 23 Μαΐου 2011 από poulinos
PixyMike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και 'γω κάθε δύο μήνες τους πληρώνω και δεν είχα μέχρι στιγμής το παραμικρό θέμα, όχι κόψιμο γραμμής αλλά ούτε τηλ δεν με παίρνουν. Το πάω εναλλάξ με την δεή γιατί όταν έρχεται η άτιμη πονάει..
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 συνηθως εχουν προβλημακαι κοβουν τηλεφωνο κτλ οταν δεν εχουν πληρωθει δυο λογαριασμοι και ληξει η ημερομηνια που πρεπει να εχεις πληρωσει του δευτερου
anta_n Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Από εμπειρία που είχε μια γνωστή μου, στον ΟΤΕ η "περίοδος χαριτος" είναι καμιά 15ριά μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα