amorphis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 θελω να αγορασω την samsung 40αρα την 6530 smart tv η ερωτηση μου ειναι αν καποιος την εχει χρησιμοποιησει να μου πει μια γνωμη για την ποιοτητα της και επισης δοκιμασα με usb αρχειο mkv με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους τους οποιους τους εμφανισε αρλαμπουρνεζικα !! ρωτησα τον υπαλληλο και μου ειπε οτι κανεις αναβαθμιση για να αναγνωρισει τους ελληνικους υποτιτλους . Γινεται κατι τετοιο και απο που ? για να μην την αγορασω και δεν βλεπω ελληνικους υποτιτλους , ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 χωρίς να ξέρω για την συγκεκριμένη λογικά υποθέτω βλακείες σου είπε για την αναβάθμιση . απλά θέλει να ορίσεις την κωδικοποίηση υποτίτλων σε ελληνικά . τουλάχιστον σε μία σειράς Β και μίας σειράς C που έχω αυτό έπρεπε να γίνει και μετά όλα κομπλε. (lcd και οι δύο όμως όχι led. Δεν ξέρω αν "φοράνε" τον ίδιο mplayer με τις Led ) από την στιγμή που έχεις την δυνατότητα με κάποιο τρόπο να κάνεις δοκιμή κάνε το πιο πάνω να είσαι 100% σίγουρος. Δηλ την ώρα που παίζει το Mkv , πας Tools , ρυθμίσεις υποτίτλων και κάπου εκει το αλλάζεις. πάντως σε περίπτωση που όντως χρειάζεται αναβάθμιση δεν ειναι τπτ δύσκολο.Το αν διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα ,αν όντως υπάρχει ,δυστυχώς δεν το γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ρωτησα τον υπαλληλο και μου ειπε οτι κανεις αναβαθμιση για να αναγνωρισει τους ελληνικους υποτιτλους. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Μιλάμε τα τυπάκια είναι άπαικτα!!!(για τους υπάλληλους μιλάω). Καλά πριν που δουλεύανε? Στη λαϊκή? Σιγά μη πρέπει να πας στη Κορέα για να λύσεις το θέμα με τους υπότιτλους. Και για τη σειρά B led επιβεβαιώνω τον τρόπο που λέει παραπάνω ο guido. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.