Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε ati randeon hd 4800

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την ati randeon hd 4800και μετα απο μια ωρα μου κανει καποια χιονακια και παλια μου αναβωσβινε κολιας σαν να βγαινει το καλωδιο και να ξαναμπαινει κατι που εχει σταματισει τωρα.Τι ειναι αυτο μαλλον θελω καινουργεια καρτα γραφικών ε??

Δημοσ.

Artifacts ειναι αυτα.

Στα βγάζει στα windows μονο οταν παίζεις παιχνίδια η απο την αρχή όταν ανοίγεις τον υπολογιστή ?

Σε κάθε περίπτωση βγάλε την κάρτα ρίξε της ενα φύσημα απο σκόνες και σιγουρέψου αν παίρνει ρεύμα οτι εχει κουμπώσει σωστά το καλώδιο, ακομα καλύτερα για να εισαι σίγουρος δοκίμασε την και σε αλλο pc αν μπορείς να βρείς.

Δημοσ.

Το δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια.Ψαχνοντασ κατι αποδειξεις βρηκα οτι ειχε προβλημα λογο υψηλης θερμοκρασιας οποτε με ενα cooler ισως να φτιαχει ε?

Δημοσ.

Μεταχειρισμένη την πήρες και ελεγε στην απόδειξη οτι ειχε πρόβλημα λόγω θερμοκρασιών ? :unsure:

Αρχικά μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις το cooler της να αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και βλέπεις πως παει αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις με ενα aftermarket cooler αν ειναι τελικά πρόβλημα θερμοκρασιών.

Δημοσ.

Μου λενε οτι δεν εχει προβλημα αλλα η οθονη ειναι ενταξει για την εχω δοκιμασει και στο laptop του ξαδερφου μου και ειναι ενατξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...