Προς το περιεχόμενο

.DAT File converter σε mp4, avi ή κατι αλλο...

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος converter που να μετατρεπει αρχεια video .DAT απο καταγραφικο μηχανημα σε καποιο αλλο "κοινο" τυπο video? Καπιοι δωρεαν που εχω βρει κανουν τη μετατροπη με 1 fps ανα 5 δευτερολεπτα περιπου και οχι συνεχομενο το video οπως εχει καταγραφει. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αυτά τα μηχανήματα συνήθως χρησιμοποιούν δικούς τους codecs και έρχονται με κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής ή με ένα πακέτο codecs.

Εγώ σε μια παρόμοια περίπτωση (κάμερα ασφαλείας) έβαλα τους codecs και έκανα την μετατροπή με το avidemux.

Δημοσ.

Μαλιστα.. θα ψαξω να δω τι υπαρχει με αυτο το μηχανημα μιας και δεν ειναι δικο μου και θα προσπαθησω αυτο που ειπες με τους codecs... Ξαναποσταρω αν ειναι :)

Δημοσ.

Παιδια το θεμα λυθηκε με την εγραφη των αρχειων σε cd. Δε μπορω να καταλαβω τι και πως αλλα οταν τα διαβαζε απο το σκληρο σερνοταν ενω οταν ηταν απο το cd ολα οκ. Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Στο μηχανημα που δοκιμαζα (pc no.3 Pentium D 3.4, 8600GT, 2gb 533) παιζει ενας IDE σκληρος προς το παρον. Ισως ειναι αυτο μιας και η εγκατασταση των windows ειναι καθαρη. Για το προγραμματακι παντως εχω να πω τα καλυτερα λογια... με αυτο κανω defrag στο δικο μου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...