kostacurtas Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Mortal Kombat Arcade Kollection confirmed Warner Bros has announced digital game Mortal Kombat Arcade Kollection, due out on PC, the PlayStation Network and Xbox Live Arcade. "For the first time ever, the original Mortal Kombat arcade trilogy - Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 and Ultimate Mortal Kombat 3 - have been brought together into a single collection which will be available for download in late summer 2011," the publisher said. "We are very excited to finally have the first three Mortal Kombat games available in one download package for long-time and new fans to play," said Ed Boon, creative director, NetherRealm Studios. "With the release of our 2011 Mortal Kombat, and its return to 2D game play, players have been asking for these classic titles and we are happy to deliver them." Mortal Kombat Arcade Kollection is developed by Other Ocean in conjunction with NetherRealm studios. It features online play, leaderboards, achievements and trophies. The "arcade- perfect port" costs 800 Microsoft points or £6.29 on the PlayStation Network or PC.
john2gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μούφα όσο δεν πάει (πέρα από το Online mode αλλά εδώ που τα λέμε, τόσο καιρό παίζαμε τα MK1-2-3 με τον Kailera και με καλύτερα γραφικά εξαιτίας των filters). Θέλω ένα MK2 HD Remake γμτ!
kostacurtas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Mortal Kombat Arcade Kollection release date confirmed Warner Bros. has announced a date for Mortal Kombat Arcade Kollection. It will be officially be available for download worldwide on August 31 on PC, PSN, and XBL. The release marks the first time the original Mortal Kombat arcade trilogy – Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 and Ultimate Mortal Kombat 3 – have been brought together in a single collection. The Mortal Kombat Arcade Kollection will be available for $9.99 on PC and PSN and on XBL for 800 MSP.
Chaos3X Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω ένα πρόβλημα με το gamepad. Ενώ όλα λειτουργούν άψογα, μου έχει το πάνω για κάτω και το κάτω για πάνω. Στο options δεν έχει επιλογή για να αλλάξεις το d-pad. Επίσης δεν βρήκα πουθενά ρύθμιση για τα γραφικά πέραν κάποιων filters. Θέλω να πώ, δεν ξέρω ούτε καν σε τι ανάλυση παίζω... Update: Δοκίμασα και με τον XBOX360 Controller Emulator v3.0 by Racer_S να επέμβω στο gamepad αλλά χωρίς επιτυχία γιατί δεν ήξερα που να το βάλω. Δοκίμασα στην διαδρομή ...Mortal Kombat/Binaries/Win32/ αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καμιά ιδέα? MAME. Σοβαρά όμως, έχει τίποτα official forum;
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 MAME. Σοβαρά όμως, έχει τίποτα official forum; Ευτυχως που μου το θυμησες,γιατι με το λαπτοπ που εχω τωρα,μονο το mame ισως μπορω να παιξω!
ondine Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το παιχνίδι τι απέγινε; Το είδα σε "μαγαζιά" αλλά ούτε λόγος για επίσημη κυκλοφορία. Ακούω πως η έκδοση στις κονσόλες έχει προβλήματα και ίσως είναι πατάτα το port, αλλά το έχω απορεία το απέγινε...
john2gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Η επίσημη στάση της Warner Bros είναι: Έρχεται στο PC αλλά δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας
john2gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Update σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας (1η Φεβρουαρίου) Thanks to our reader 'sabin1981', Mortal Kombat Arcade Kollection is slated for a PC release in February 1st and is available for pre-order at GamersGate. In addition, the game was leaked to various torrent sites, which proves that Mortal Kombat Arcade Kollection is REAL. Warner Bros hasn't announced any release date for the PC version of MK: AK, so the February 1st release could be a placeholder. Guess we'll find out tomorrow! http://www.dsogaming.com/news/ed-boon-comments-on-mortal-kombat-arcade-kollection-pc/
ondine Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά κυκλοφόρησε και στο Steam. Άντε να δούμε αν ήταν για καλό η καθυστέρηση και διόρθωσαν τα προβλήματα που παρουσίαζε στις κονσόλες.
ondine Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γενικά παίζει κανείς; Θέλω να το πάρω για το online αλλά έχω αμφιβολίες μετά από αυτό που έδωσαν στις κονσόλες. Αν δουλεύει χειρότερα από το mame είναι για σφαλιάρες οι τύποι.
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γενικά παίζει κανείς; Θέλω να το πάρω για το online αλλά έχω αμφιβολίες μετά από αυτό που έδωσαν στις κονσόλες. Αν δουλεύει χειρότερα από το mame είναι για σφαλιάρες οι τύποι. απο οτι διαβαζω στο steam δεν εχει προβληματα η pc εκδοση.
ThrowDOWN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορω να βαλω τα keys οπως θελω , τα movement δλδ
john2gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορω να βαλω τα keys οπως θελω , τα movement δλδ Αν 'σβήσεις' το Num Lock, μπορείς να παίξεις με τα 8-2-4-6 για να κινείς τον παίκτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα