Προς το περιεχόμενο

Windows xp pro sp3 gr oem

alexandrpex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθια ειμαι πολλη ασχετος εχω [ Windows xp pro sp3 greek OEM ] αλλα δεν εχω το cd,εχω μονο το κλειδι! οταν ανοιγο τον υπολ. μου βγαζη κατι κινεζηκα,ακαταλαβιστικα.δεν θελω να εγκαταστεισο καπιο πηρατικο [windows] και [ Windows xp pro sp3 OEM GREEK ] δεν βρεισκο πουθενα. μπορει καπιος να μου πει τι να κανω κ πως? ευχαριστω εκ τον προτερον!!!

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία από που θα βρεις το cd. Μπορείς να το αποκτήσεις με όποιον τρόπο θέλεις. Σημασία έχει το cd-key που λες ότι έχεις ήδη.

Κατέβασε λοιπόν την ανάλογη έκδοση για την οποία έχεις το κλειδί και κάνε setup με αυτή. Όταν σου ζητήσει το κλειδί, βάλε αυτό που έχεις.

Δημοσ.

Εχμ,μην το λέμε και τόσο επιπόλαια αυτό,βασικά έχεις δίκαιο βέβαια αλλά,το από που θα κατεβάσουμε και ιδίως το αν θα είναι απείραχτη έκδοση,δηλαδή 100% χωρίς να έχει υποστεί αλλοίωση είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Δημοσ.

Φυσικά, καλύτερα είναι να αποκτήσει ο φίλος το oem cd.

Ίσως να το έχει κάποιος γνωστός του.

Μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα για xp pro sp3 greek μου εμφάνισε αποτέλεσμα.

Δημοσ.

οπος ειπα δεν βρεισκο πουθενα "greek" εκδοσι στο ιντερ. παντος σας ευχαριστο :rolleyes: !

Και εσύ οπωσδήποτε "greek" έκδοση πρέπει να είναι(που δεν υπάρχει);Αν είναι δηλαδή GR έκδοση σε χαλάει;(που υπάρχει)

Δημοσ.

οχι δεν με χαλαει καθολου αρκει να ειναι στα ελληνικα,αφου λες οτι υπαρχει αν θες πες μου που θα την βρω. απλα δεν καταλαβαινω πια η διαφορα στο [greek και gr]

Δημοσ.

οχι δεν με χαλαει καθολου αρκει να ειναι στα ελληνικα,αφου λες οτι υπαρχει αν θες πες μου που θα την βρω. απλα δεν καταλαβαινω πια η διαφορα στο [greek και gr]

Η διαφορά είναι στα αποτελέσματα που παίρνεις από της γνωστές σελίδες αναζήτησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...