Προς το περιεχόμενο

κερδιστε ενα iphone 4!

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαω για τι διαφημιση του βγενει σε καποιες σελιδες απαντηστε και κερδιστε ενα iphone 4.

Ρωταω αν ειναι απατη?

Δημοσ.

Μιλαω για τι διαφημιση του βγενει σε καποιες σελιδες απαντηστε και κερδιστε ενα iphone 4.

Ρωταω αν ειναι απατη?

ολες αυτες οι διαφημισεις ειναι απατες

υ.γ. γιατι; νομιζες οτι θα κερδισεις ετσι ενα iphone 4; ζεις στην ελλαδα το οποιο συνεπαγεται με ζεις στην οικονομικη κριση.

Δημοσ.

Καλα που δεν εγραφα το νουμερο μου. καλα δεν περιμενα να κερδισω το iphone.

μια φορα σε ενα αλλο διαφιμηστικο τι μπατισα εγραφα το νουμερο μου εστελναν ενα sms και με χρεωναν καθε φορα 2 euro.

legolas ποσα orcs σκοτωσες?

Δημοσ.

και να μην ειναι απατη θα ειναι με κληρωση θα σου παρουν καμια 10 ευρω σε μηνυματα.ε φαντασου 50 ατομα να παρουν απο τον καθενα 10 ευρω ειναι ενα iphone.αν τωρα ειναι 1000 ατομα αυτοι θα κανουν κληρωση ενα Iphone των 500 ευρω και θα εχουν βγαλει κερδος τα δεκαπλασια.ετσι παει συνηθως σε ολους τους διαγωνισμους.

Δημοσ.

Ο τίτλος του post σου είναι πιο παραπλανιτικός παντως απο αυτην την διαφίμιση! :P

χαχαχα.η βλακεια με αυτην την διαφημιση ειναι οτι ακους το τραγουδακι σου και οπως πας στην σελιδα ακους την ηλιθια να μιλαει μεσα στα αυτια σου.πως νευριαζω.καποιες φορες το καλο ειναι οτι πρεπει να περασεις το ποντικι απο πανω για να μιλησει.και η νεα κοπελα που εχουν βαλει ευτυχως δεν σπαει νευρα οπως η παλια.

Δημοσ.

χαχαχα.η βλακεια με αυτην την διαφημιση ειναι οτι ακους το τραγουδακι σου και οπως πας στην σελιδα ακους την ηλιθια να μιλαει μεσα στα αυτια σου.πως νευριαζω.καποιες φορες το καλο ειναι οτι πρεπει να περασεις το ποντικι απο πανω για να μιλησει.και η νεα κοπελα που εχουν βαλει ευτυχως δεν σπαει νευρα οπως η παλια.

Πραγματικα βαράει στα νεύρα! Ειναι απαραδεκτο να μιν σου δινει τιν επιλογι σιγασης σε καποια site... ντροπη και αισχος εχει αρχισει να γίνετε το internet και δεν είναι ωρεο αυτο!

Δημοσ.

λογικα θα υπαρχει καποιος τροπος να τα κοβεις αυτα αλλα ναι ειναι απαραδεκτο απο default Να ακους την χαζη να μιλαει.

Δημοσ.

Παίδες υπάρχουν κάποιες "επεκτάσεις" για τον Chrome, Mozilla, Explorer etc..., που απενεργοποιούν τις διαφημίσεις, και μετά δεν σε ενοχλεί τίποτα..!! :rolleyes: :-D

Δημοσ.

ναι αυτο ειπαμε και πιο πανω.αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει μαμακια οσο δεν παει.

Δημοσ.

Παίδες υπάρχουν κάποιες "επεκτάσεις" για τον Chrome, Mozilla, Explorer etc..., που απενεργοποιούν τις διαφημίσεις, και μετά δεν σε ενοχλεί τίποτα..!! :rolleyes: :-D

Εχω τον firefox για πες τις ρυθμησεις.αν γινεται?

ναι αυτο ειπαμε και πιο πανω.αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει μαμακια οσο δεν παει.

Εεεε !!!! Goofy μια ερωτηση εκανα μην τρελενεσαι.

Δημοσ.

Μπες εδώ με τον Mozilla, και κατέβασε την εφαρμογή...Νομίζω γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση....!!

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/adblock-plus/

Δημοσ.

ΔΕΝ τρελενομαι με σενα.αλλα με αυτους που φτιαχνουν αυτες τις βλακειες.

Δημοσ.

Καλα που δεν εγραφα το νουμερο μου. καλα δεν περιμενα να κερδισω το iphone.

μια φορα σε ενα αλλο διαφιμηστικο τι μπατισα εγραφα το νουμερο μου εστελναν ενα sms και με χρεωναν καθε φορα 2 euro.

Δηλαδή αν γράψω εγώ το κινητό κάποιου άλλου θα αρχίσουν να του έρχονται sms και θα χρεώνεται χωρίς καμιά έγκριση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...