aserprince Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μιλαω για τι διαφημιση του βγενει σε καποιες σελιδες απαντηστε και κερδιστε ενα iphone 4. Ρωταω αν ειναι απατη?
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μιλαω για τι διαφημιση του βγενει σε καποιες σελιδες απαντηστε και κερδιστε ενα iphone 4. Ρωταω αν ειναι απατη? ολες αυτες οι διαφημισεις ειναι απατες υ.γ. γιατι; νομιζες οτι θα κερδισεις ετσι ενα iphone 4; ζεις στην ελλαδα το οποιο συνεπαγεται με ζεις στην οικονομικη κριση.
aserprince Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Καλα που δεν εγραφα το νουμερο μου. καλα δεν περιμενα να κερδισω το iphone. μια φορα σε ενα αλλο διαφιμηστικο τι μπατισα εγραφα το νουμερο μου εστελναν ενα sms και με χρεωναν καθε φορα 2 euro. legolas ποσα orcs σκοτωσες?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 και να μην ειναι απατη θα ειναι με κληρωση θα σου παρουν καμια 10 ευρω σε μηνυματα.ε φαντασου 50 ατομα να παρουν απο τον καθενα 10 ευρω ειναι ενα iphone.αν τωρα ειναι 1000 ατομα αυτοι θα κανουν κληρωση ενα Iphone των 500 ευρω και θα εχουν βγαλει κερδος τα δεκαπλασια.ετσι παει συνηθως σε ολους τους διαγωνισμους.
ootyposoo Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ο τίτλος του post σου είναι πιο παραπλανιτικός παντως απο αυτην την διαφίμιση!
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ο τίτλος του post σου είναι πιο παραπλανιτικός παντως απο αυτην την διαφίμιση! χαχαχα.η βλακεια με αυτην την διαφημιση ειναι οτι ακους το τραγουδακι σου και οπως πας στην σελιδα ακους την ηλιθια να μιλαει μεσα στα αυτια σου.πως νευριαζω.καποιες φορες το καλο ειναι οτι πρεπει να περασεις το ποντικι απο πανω για να μιλησει.και η νεα κοπελα που εχουν βαλει ευτυχως δεν σπαει νευρα οπως η παλια.
ootyposoo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 χαχαχα.η βλακεια με αυτην την διαφημιση ειναι οτι ακους το τραγουδακι σου και οπως πας στην σελιδα ακους την ηλιθια να μιλαει μεσα στα αυτια σου.πως νευριαζω.καποιες φορες το καλο ειναι οτι πρεπει να περασεις το ποντικι απο πανω για να μιλησει.και η νεα κοπελα που εχουν βαλει ευτυχως δεν σπαει νευρα οπως η παλια. Πραγματικα βαράει στα νεύρα! Ειναι απαραδεκτο να μιν σου δινει τιν επιλογι σιγασης σε καποια site... ντροπη και αισχος εχει αρχισει να γίνετε το internet και δεν είναι ωρεο αυτο!
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 λογικα θα υπαρχει καποιος τροπος να τα κοβεις αυτα αλλα ναι ειναι απαραδεκτο απο default Να ακους την χαζη να μιλαει.
tsourakis13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παίδες υπάρχουν κάποιες "επεκτάσεις" για τον Chrome, Mozilla, Explorer etc..., που απενεργοποιούν τις διαφημίσεις, και μετά δεν σε ενοχλεί τίποτα..!!
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ναι αυτο ειπαμε και πιο πανω.αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει μαμακια οσο δεν παει.
aserprince Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παίδες υπάρχουν κάποιες "επεκτάσεις" για τον Chrome, Mozilla, Explorer etc..., που απενεργοποιούν τις διαφημίσεις, και μετά δεν σε ενοχλεί τίποτα..!! Εχω τον firefox για πες τις ρυθμησεις.αν γινεται? ναι αυτο ειπαμε και πιο πανω.αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει μαμακια οσο δεν παει. Εεεε !!!! Goofy μια ερωτηση εκανα μην τρελενεσαι.
tsourakis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εχω τον firefox για πες τις ρυθμησεις.αν γινεται? Εεεε !!!! Goofy μια ερωτηση εκανα μην τρελενεσαι. Μπες εδώ με τον Mozilla, και κατέβασε την εφαρμογή...Νομίζω γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση....!! https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/adblock-plus/
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εχω τον firefox για πες τις ρυθμησεις.αν γινεται? Εεεε !!!! Goofy μια ερωτηση εκανα μην τρελενεσαι. ΔΕΝ τρελενομαι με σενα.αλλα με αυτους που φτιαχνουν αυτες τις βλακειες.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλα που δεν εγραφα το νουμερο μου. καλα δεν περιμενα να κερδισω το iphone. μια φορα σε ενα αλλο διαφιμηστικο τι μπατισα εγραφα το νουμερο μου εστελναν ενα sms και με χρεωναν καθε φορα 2 euro. Δηλαδή αν γράψω εγώ το κινητό κάποιου άλλου θα αρχίσουν να του έρχονται sms και θα χρεώνεται χωρίς καμιά έγκριση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.