Προς το περιεχόμενο

Philips HQ6990 ξυριστικη μηχανη 25 λιρες Amazon.uk

gpapadakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε συμπαθω ιδιαιτερα το Amazon (για πολλους και διαφορους λογους), αλλα εδω εχουμε σημαντικη διαφορα τιμης

http://www.amazon.co.uk/Philips-HQ6990-Rechargeable-Rotary-Shaver/dp/B001C9VZA2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1305207306&sr=8-1

http://www.skroutz.gr/c/601/mhxanes-ksyrismatos.html?keyphrase=philips+6990

Ηρθε σε μια εβδομαδα και εχει ελληνικο βυσμα φορτισης (ειχα ρωτησει πριν τι εχει γιατι δε χωνευω τα αγγλικα βυσματα και τους ανταπτορες). Η τιμη ανεβοκατεβαινει απο τις 25 λιρες στις 30 και παλι πισω τις τελευταιες μερες. Μην παρετε την 6970 αργει να φορτισει, αυτη εδω φορτιζει σε μια ωρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@gpapadakis

έχει μερικές πολύ κακές κριτικές...

εσένα πως σου φαίνεται;

Δημοσ.

Σίγουρα έχει το ελληνικό βύσμα, ή μήπως αυτό με λίγο πιο χοντρά ποδαράκια και λίγο πιο στενό που είναι για τις αγγλικές μπρίζες στα μπάνια???

Αν εχει αυτό καλό είναι να πάρεις έναν μετατροπέα με 2-3 ευρώ γιατί σε κάποια φάση θα σπάσει επειδή μπαίνει δύσκολα στην πρίζα!

Είχα πάρει αυτήν με 33 λίρες!!!!... και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά έπρεπε να πάρω και το μετατροπέα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001AW8I3S/ref=oss_product

Δημοσ.

Ειχα 1 Braun, και μια αλλη Philips παλιοτερα, ειναι πολυ καλες οι Philips.

Για το βυσμα τωρα που το λες ειναι λιγο σφιχτο, αλλα μπαινει στις μπριζες που δοκιμασα. Δε χρειαζεται να το σπρωξεις να μπει ολοκληρο μεσα, αν βλεπεις οτι ειναι σφιχτο, αρκει να δεις οτι φορτιζει. Παντως ακομα και να σπασει, ολοκληρο το καλωδιο μπορεις να το αγορασεις σε καταστημα ηλεκτρικων, ειναι πολυ συνηθισμενο. Τουλαχιστον δεν ειναι το κλασικο το αγγλικο τριπολικο βυσμα, που θελει οπωσδηποτε ανταπτορα.

Δημοσ.

Το βύσμα δεν είναι πάντως το κλασικό... και εγώ την 1η φορά το έχωσα σε 1 πολύμπριζο και κατάφερα να φορτίσω, αλλά όχι σε μπρίζα γιατί οι δικές μου ήταν λίγο σφιχτές...

το σερβις εδώ μου ζήτησε 15 ευρώ για αυτό το καλώδιο (γιατί έχει και τον μετασχηματιστή, εκτός αν σε εσένα είναι διαφορετικό) λέγοντας μου ότι το αγόρασε και κάποιος άλλος που είχε πάρει μηχανή από Αγγλία... ευτυχώς βρήκα το μετατροπέα (universal) με 2 ή 3€ νομίζω και έκανα μια χαρά τη δουλειά μου... ούτως ή άλλως θέλει φόρτιση για καμμιά ώρα κάθε 10 μέρες... και σε ταξίδι που πήγα τη φόρτισα και την πήρα... δεν πήρα ούτε φορτιστή ούτε τπτ...

... τον μετατροπέα τον συστήνω για να μη χαλάσεις είτε το φις είτε τη μπρίζα σου επειδή τα ποδαράκια είναι χοντρά και μπορεί να χαλαρώσει η μπρίζα της σούκο...

Δημοσ.

εχει μεταφορικα; γιατι ειναι 24,99...

και μια παρατηρηση... συμφωνα με το φυλλαδιο δεν ειναι αδιαβροχη... κατι που ειναι μεγαλο μειον...

http://download.p4c.philips.com/files/h/hq6990_16/hq6990_16_dfu_ell.pdf

μεταφορικα οχι...

το σωμα της μηχανης δεν ειναι αδιαβροχο. Το καπακι με τις ανοξειδωτες κεφαλες ειναι το ιδιο με την αδιαβροχη philips που εχω. Οποτε το καπακι το πλενεις και το αφηνεις να στεγνωσει, το σωμα απλα το φυσας ή το περνας με το βουρτσακι.

Την παρήγγειλα και αν δεν κάνει το καλώδιο έχω και απο την παλιά μου (15 χρόνων)...

και ενα ανταπτορακι την κανει τη δουλεια αν δεν ταιριαζει

Δημοσ.

6970 ή 6990... ή GTX590 ? :rolleyes:

(εντάξει πλάκα μας κάνουν με τα ονόματα - δεν παίζει...)

Χαχαχαχα RESPECT!

Δημοσ.

Ξυρίζει καλά τον λαιμό; Έχω μια Braun με foil η οποία θεωρείται αρκετά καλή αλλά στον λαιμό μου βγάζει την παναγία και αφήνει και τα μισά. Τα περνάω 500 φορές και ο λαιμός γίνεται χάλια και στο τέλος τα κάνω και με ξυράφι. Αυτή εδώ λέει τίποτα;

ΥΓ. Απλά για να ξέρεις περίπου με τι έχεις να κάνεις έχω μούσι στο λαιμό σχεδόν 1 πόντο πάνω από τις κλείδες, δεν σταματάει το γένι μου λίγο κάτω από το σαγόνι όπως σε μερικούς που έχω δει. Επίσης οι τρίχες είναι σκληρές και γυρίζουν εύκολα. Δεν υπάρχει με τη φορά ή αντίθετα, γυρίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υπάρχει ελπίδα; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...