gtsia Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εχω ενα imac και προσπαθω να δω μεσω live streaming αγωνα μεσω του novasports.gr για χρηστες της Forthnet αλλα οτι browser και να δοκιμασα Safari,Chrome,Mozilla δεν επαιζε και μου εβγαζε plugin missing!!! Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι χρειαζεται καποιο media plugin και κατεβασα το flip4mac αλλα παλι δεν εγινε τιποτα και στο παραθυρακι του streaming δειχνει μια ασπρη οθονη και τιποτα αλλο. Καποια ιδεα κανεις τι να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Flash έχεις εγκατεστημένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsia Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ναι υπάρχει flash player. Κάτι άλλο να δοκιμάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο στην περίπτωση σου αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις το microsoft silverlight και το perian αν δεν τα χεις ήδη περασμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παλιά που η Nova έδειχνε CL αγώνες με streaming, ήθελε οπωσδήποτε Windows Media Player. Ίσως αυτος είναι ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εχω ενα imac και προσπαθω να δω μεσω live streaming αγωνα μεσω του novasports.gr για χρηστες της Forthnet αλλα οτι browser και να δοκιμασα Safari,Chrome,Mozilla δεν επαιζε και μου εβγαζε plugin missing!!! Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι χρειαζεται καποιο media plugin και κατεβασα το flip4mac αλλα παλι δεν εγινε τιποτα και στο παραθυρακι του streaming δειχνει μια ασπρη οθονη και τιποτα αλλο. Καποια ιδεα κανεις τι να κανω?? Δεξί κλικ και play. Δοκιμασμένο σε Safari. Και εμένα στην αρχή με μπέρδεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.