Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα τροφοδοσίας laptop

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,έτσι να συμβουλεύεις το κοσμάκη,να κουνάνε το βύσμα περαδώθε μπας και γίνει ηλεκτροκόληση απ' το βραχυκύκλωμα και βγάλουν και κανα φράγκο και τα μαστόρια.

Πού να ξέρεις τί είναι το φορτίο,ε;Υποθέτεις κανα φόρτωμα ξύλα στο γάϊδαρο ή κανα φορτηγό αμοχάλικο,σωστά;Όταν είπα τράϊακ,τί σούρθε στο μυαλό;

Άμα είστε μακρυά απ' το αντικείμενο,μη παίρνετε κι άλλον στο λαιμό σας,αμαρτία είναι...

Posts που να μετράνε στη διαμόρφωση alias μπορούν να γίνουν και σε άλλα "ανώδυνα" δωμάτια σ' αυτό το forum.

φιλε πρωτον δεν τον ειπα να κουνηση το βισματακι. αυτο το ειπα για εμενα.απλα η8ελα να σιγουρ

ευτη αν ειναι απτο τροφοδοτικο η οχι.δευτερον ξερω τι ειναι το triac δεν περιμενω κανεναν

εξυπνο να με πει.κατι ξερω απο ηλεκτρονικη.αφου αυτο τελειωσα.και τριτον εγω δεν μιλησα σε

κανεναν με ειρωνια και δεν γουσταρω να μου μιλανε και εμενα με ειρωνια.αν διαφωνεις και θε

λεις να πεις την αποψη σου μπορεις να το κανεις με πιο ωραιο τροπο.επισης ισως να ξερεις

και παραπανω πραγματα πανω στο αντικειμενο αυτο δεν σου δινει το δικαιομα να ειρωνευεσαι

Δημοσ.

Oταν μια συσκευη δεν παιρνει ρευμα,ειτε αυτη λεγεται scanner ,ειτε εκτυπωτακι,ειτε laptop,απο παντα αυτο που κανουμε πρωτα ειναι να μετρησουμε αν βγαζει ταση το τροφοδοτικο,(αν δεν εχουμε την δυνατοτητα,ολο και καποιο καταστημα θα βρουμε να το μετρησει)

Κατοπιν τρεχουμε να αγορασουμε τροφοδοτικο,γιατι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να το αγορασουμε και να το εχουμε ντεκορ στην βιβλιοθηκη.

Δημοσ.

Oταν μια συσκευη δεν παιρνει ρευμα,ειτε αυτη λεγεται scanner ,ειτε εκτυπωτακι,ειτε laptop,απο παντα αυτο που κανουμε πρωτα ειναι να μετρησουμε αν βγαζει ταση το τροφοδοτικο,(αν δεν εχουμε την δυνατοτητα,ολο και καποιο καταστημα θα βρουμε να το μετρησει)

Κατοπιν τρεχουμε να αγορασουμε τροφοδοτικο,γιατι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να το αγορασουμε και να το εχουμε ντεκορ στην βιβλιοθηκη.

μπραβο.αυτο του ειπα και εγω.δηλαδη τοσο απιθανο ηταν να ηταν και απτην εισοδο φορτισης?

γιαυτο του ειπα να ελεξει το τροφοδοτικο και αν μπορει να το μετρηση.και αφου σιγουρευτη

τοτες να αγορασει δεν του ειπα κατι κακο.αφου το παλικαρι δεν ηταν και σιγουρος για το εφτ

εγε.σημασια εχει οτι κατεληξε καπου και το ελυσε το προβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα με το ίδιο πρόβλημα. Έχω το laptop hp dv6187ea και το τροφοδοτικό του μας άφησε.. :-(

Πως μπορω να βεβαιωθώ αν κάποιο universal τροφοδοτικό είναι συμβατό? π.χ αυτόLink

ή αυτό Link

Δημοσ.

Κάτι ακόμη παιδιά... Έχω ένα τροφοδοτικό από το laptop της κοπέλας μου, αυτό είναι Toshiba και οι διαφορές που βλέπω στην ετικέτα με το δικό μου είναι στο output που το δικό μου λέει 20V-3.25Α ενώ στις κοπέλας μου λέει 19V-6.3A(6.3A), επίσης το δικό της είναι λίγο μεγαλύτερο (αν λέει αυτό κάτι για τα watt)... Υπάρχει κύνδινος για το laptop μου αν το συνδέσω με αυτό?

λογικα δε θα σου κανει πρβλ αφου ειναι λιγοτερα V & εχει και Α να δωσει. εχω κανει την ιδια τραμπα εδω και μηνες, αλλα ποτε δε ξερεις.

ειδικα αν δε ζεσταινεται υπερβολικα , αλλα αν εχεις προβλημα στο βυσμα μπορει να το καψει & αυτο, νομιζω τραβαει

φορτιο αποτομα οταν κουνας το βυσμα & κανει επαφη.

Σε 4 laptop που εχω δει απο κοντα με προβλημα τροφοδοσιας,στα 3 εφταιγε βυσμα και στο 1 ειχε καει τροφοδοτικο

με αθικτο βυσμα.

τωρα εδω στο φορουμ διαβαζω για πολλα καμμενα, ισως εχει πεσει η ποιοτητα γενικα.

Δημοσ.

Φίλε satmen, ένα τροφοδοτικό φαντάσου ότι λειτουργεί σαν τον κινητήρα του αυτοκινήτου σου. Σε νεκρά (χωρίς φορτίο) πατάς γκάζι και ανεβάζει στροφές για πλάκα. Όταν όμως βάζεις ταχύτητα και ξεκινάς, ο κινητήρας (με φορτίο) ανεβάζει πολύ δυσκολότερα. Αντίστοιχα, ένα τροφοδοτικό χωρίς φορτίο (δλδ χωρίς να τροφοδοτεί κάποια συσκευή) μπορεί να έχει τάση και μάλιστα, αρκετά συχνά (ανάλογα με την ποιότητά του) να έχει μεγαλύτερη από την ονομαστική (αυτή που αναγράφεται στις προδιαγραφές του).

ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα εβγαζε ταση.τη σχεση εχει το φορτιο?αν βγαζη ταση εισαι μια

χαρα δεν υπαρχει προβλημα στο φορτιστη.τελοσπαντον αμα θελεις αγορασε ενα καινουργιο φορτι

στη.(αν και δεν φταιει αυτο )παντος ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι πραγματικα φταιει. :-(

οταν το λυσεις πες μας.αν και πιστευω οτι φταιει η εισοδος φορτισεις.

τωρα διαβασα το μηνυμα σου προσεχτικα.οκ τελικα ηταν απτο τροφοδοτικο ε?να σαι καλα δεν εκα

να τιποτα σπουδαιο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...