NitromanseR Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους... Από χτες έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου... Όταν το βάζω να φορτίσει αυτό δε βλέπει καθόλου το καλώδιο με αποτέλεσμα να μη φορτίζει, πλέον μου έχει τελειώσει και η μπαταρία. Τo laptop μου είναι ένα Fujitsu Siemens esprimo mobile v5535. Μπορεί να κανείς να καταλάβει τι παίζει? Μήπως το πρόβλημα είναι στο βίσμα (αν και μου φένετε μια χαρά) ή μπορεί να χάλασε το καλώδιο? Ευχαριστώ πολύ ΥΓ: Μου το έχει κάνει και 1-2 φορές παλαιότερα, αλλά μετά από λίγο που το έβγαζα και το ξανάβαζα "ένιωσε"
NitromanseR Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Κανα triac θα αποδήμησε. Πάρε άλλο τροφοδοτικό. Και εγώ αυτό πιστεύω... Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
satmen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εχω και εγω το ιδιο προβλημα.δυσκολευεται να φορτισει ωστοσο κουναω λιγο το βισμα το σταθεροποιο σε ενα σημειο και μετα φορτιζη.εγω πιστευω οτι ειναι απτην εισοδο φορτισης του λαπτοπ.εχει ξεκολιση καποιο κολημα και γιαυτο το κανει
NitromanseR Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εμένα δεν έχει ξεκολλήσει κάτι, όλα φένονται φυσιολογικά.... Μόνο που δε φορτίζει..
satmen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ε τοτες ελεξε αν βγαζει ταση(volt)με πολυμετρο.μονο ετσι μπορεις να μαθεις αν ειναι απτο τροφοδοτικο
NitromanseR Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ε τοτες ελεξε αν βγαζει ταση(volt)με πολυμετρο.μονο ετσι μπορεις να μαθεις αν ειναι απτο τροφοδοτικο Επειδή δεν έχω πολύμετρο κάποιος πιο εύκολος τρόπος δεν υπάρχει ε?
satmen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παρε το τροφοδοτικο και πανε σε καποιο μαστορα και πες τον να το μετριση (το τροφοδοτικο) ολα αυτα στα λεω για να μην αγοραζης τσαμπα τροφοδοτικο μπορει και να μην ειναι απο αυτο. αυτος θα σου πει αν βγαζη ταση η οχι.και αν δεν βγαζη τοτες πας και περνης
NitromanseR Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ωραίος ρε μεγάλε! Αυτό δε το είχα σκεφτεί, να 'σαι καλά!
NitromanseR Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Το πήγα και δε βγάζει τίποτα... Πάω για καινούριο λοιπόν, ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!
satmen Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα εβγαζε ταση.τη σχεση εχει το φορτιο?αν βγαζη ταση εισαι μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα στο φορτιστη.τελοσπαντον αμα θελεις αγορασε ενα καινουργιο φορτι στη.(αν και δεν φταιει αυτο )παντος ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι πραγματικα φταιει. οταν το λυσεις πες μας.αν και πιστευω οτι φταιει η εισοδος φορτισεις. Το πήγα και δε βγάζει τίποτα... Πάω για καινούριο λοιπόν, ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! τωρα διαβασα το μηνυμα σου προσεχτικα.οκ τελικα ηταν απτο τροφοδοτικο ε?να σαι καλα δεν εκα να τιποτα σπουδαιο
35apontos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα εβγαζε ταση.τη σχεση εχει το φορτιο?αν βγαζη ταση εισαι μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα στο φορτιστη.τελοσπαντον αμα θελεις αγορασε ενα καινουργιο φορτι στη.(αν και δεν φταιει αυτο )παντος ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι πραγματικα φταιει. οταν το λυσεις πες μας.αν και πιστευω οτι φταιει η εισοδος φορτισεις. τωρα διαβασα το μηνυμα σου προσεχτικα.οκ τελικα ηταν απτο τροφοδοτικο ε?να σαι καλα δεν εκα να τιποτα σπουδαιο Ναι,έτσι να συμβουλεύεις το κοσμάκη,να κουνάνε το βύσμα περαδώθε μπας και γίνει ηλεκτροκόληση απ' το βραχυκύκλωμα και βγάλουν και κανα φράγκο και τα μαστόρια. Πού να ξέρεις τί είναι το φορτίο,ε;Υποθέτεις κανα φόρτωμα ξύλα στο γάϊδαρο ή κανα φορτηγό αμοχάλικο,σωστά;Όταν είπα τράϊακ,τί σούρθε στο μυαλό; Άμα είστε μακρυά απ' το αντικείμενο,μη παίρνετε κι άλλον στο λαιμό σας,αμαρτία είναι... Posts που να μετράνε στη διαμόρφωση alias μπορούν να γίνουν και σε άλλα "ανώδυνα" δωμάτια σ' αυτό το forum.
NitromanseR Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Κάτι ακόμη παιδιά... Έχω ένα τροφοδοτικό από το laptop της κοπέλας μου, αυτό είναι Toshiba και οι διαφορές που βλέπω στην ετικέτα με το δικό μου είναι στο output που το δικό μου λέει 20V-3.25Α ενώ στις κοπέλας μου λέει 19V-6.3A(6.3A), επίσης το δικό της είναι λίγο μεγαλύτερο (αν λέει αυτό κάτι για τα watt)... Υπάρχει κύνδινος για το laptop μου αν το συνδέσω με αυτό? Ευχαριστώ πολύ, ΥΓ: Να πω την αλήθεια το δοκίμασα λίγο και φόρτιζε κανονικά, το έβγαλα όμως μετά από 5-10 λεπτά γιατί φοβήθηκα..
35apontos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ναι,"θα το κάψεις". Μπας και φοβηθείς και σταματήσεις τις χαζομάρες με τις διαφορετικές τάσεις. Πάντα να χρησιμοποιείς τροφοδοτικά για το δικό σου μηχάνημα,παίζει ρόλο μέχρι και η εξωμάλυνση (φιλτράρισμα...),άσχετα με τη σταθεροποίηση που έχουν τα no-name.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.