driver4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html Απο τα καλύτερα, αυτό χρησιμοποιώ.
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μπορειτε να μου βρειτε handfree που να εχουν ραδιο? ειναι καλο κινητο με android αλλα ειναι κινεζικο! καθαρα κινεζικο. και δεν το εμπιστευομαι Μη το πάρεις απλά, δεν χρειάζεται να το κουράζεις το πράγμα. Το καταλάβαμε. Πήγαινε σε κάτι πιο επώνυμο.
gavros10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μη το πάρεις απλά, δεν χρειάζεται να το κουράζεις το πράγμα. Το καταλάβαμε. Πήγαινε σε κάτι πιο επώνυμο. επειδη παρατηρω εναν χλευασμω στο προσωπο μου θα σου απαντησω το θεμα με το κινεζικο που λεω ειναι οτι το συγκεκριμενο κινητο το φερνει μια εταιρια απο τις χειροτερες στην Ελλαδα. η Q ειναι καλυτερη! και δεν ξερω αν θα εχει technical support και ολα τα υπολοιπα με κινητο το οποιο δεν εχει μια απο τις πρωτες εφευρεσεις επικοινωνιας των ανθρωπων κανονικα δεν θα επρεπε να ασχολουμαστε αλλα επειδη ειναι φθηνο, εχει το καλυτερο ισως λογισμικο που υπαρχει και επειδη και σαν συσκευη ειναι ποιοτικη ασχολουμαστε πολυ κιολας. δεν αποκλειω την πιθανοτητα να το αγορασω γιατι ειναι ωραιο κινητο αλλα για μενα το ραδιο ειναι σοβαρη απωλεια. αλλοι λενε οτι λειπει η 2η καμερα, το multitasking, το σουξου μουξου και βλακειες για μενα και αυτες τις απωλειες τις λενε και συμαντικες!!!!!
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Που κολλάει το ποια εταιρία το φέρνει με το αν είναι καλό το κινητό ή όχι.... Επίσης, επειδή εσύ χρειάζεσαι το ράδιο δεν σημαίνει ότι όλοι το χρειάζονται και δεν είναι για όλους κριτήριο για να πάρουν το κινητό τους. Για μένα και το ράδιο και η κάμερα μου είναι παντελώς άχρηστα σε ένα κινητό. Εγώ όμως τρέχω και από το πρωί μέχρι το βράδυ σε δουλειές και δεν έχω χρόνο ούτε για τουαλέτα, πόσο μάλλον για να ακούω ράδιο ή να βγάζω φωτό τα τοπία και τις γκόμενες. Δεν βγάζω όμως τα κινητά που τα έχουν άχρηστα.... Αν πιάσουμε και τα apps για το facebook και τις διάφορες άλλες σελίδες κοινωνικής αποβλάκωσης εκεί είναι που θα πω τα χειρότερα. Δεν βγάζω όμως άχρηστα τα κινητά.... Τώρα όσον αφορά τα του service εκεί δεν ξέρω, αλλά εδώ ολόκληρο iphone και κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει μλκ και στο δικό του service, οπότε ότι και να μου λένε για τα service γενικά... στου κουφου την πόρτα...
drdedus Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html Απο τα καλύτερα, αυτό χρησιμοποιώ. το Sony-Ericsson-MW600 το είχα και το γύρισα Το αγόρασα γιατί πίστευα οτι η Sony-Ericsson είναι ποιοτική Τελικά το συγκεκριμένο προϊόν είναι πατάτα Έχει ΧΑΛΙΑ ΗΧΟ και δεν μιλάμε για ακρόαση μέσω bluetooth αλλά για το ράδιο που υποστηρίζει . Ο ήχος είναι ξερός ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΠΑΣΟΥ.. Πραγματικά ακόμα και τα διαφημιστικά ραδιόφωνα έχουν πολύ καλύτερο ήχο
evagelou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το ειχα παραγγειλει μια εβδομαδα πριν βγει στις αγορες και αυτη την στιγμη ηδη υπαρχουν 4 στην παρεα.το κινητο απλα ειναι φοβερο τρεχει στα 800 mhz που ομως θα ξεκλιδωθουν στο 1 ghz εχει ενσωματομενο δεκτη fm ο οποιοσ και αυτος θα ξεκλιδωθει.η κατασκευη δεν θυμιζει σε τπτ κινεζικο κινητο ειναι πανεμορφο και πολυ στιβαρο.η οθονη ειναι απαιχτη και απολυτα ακριβης ι camera 5 μεγα πιξελς με το led φλας απλα κολαση...τι να σας πω για τα 185 ευρω που κοστιζει στα benhmarks ειναι ελαχισταα κατω απο το nexus που κοστιζει 500 ευρω. android 2.2 me 720p hd βιντεο.... σας παραθετω το βιντεο hands on ωστε να δειτε και μονοι σας. http://techblog.gr/mobile/huawei-ideos-x5-hands-on-3998/ οτι αλλο θελετε ρωτηστε το! ειναι το πρωτο μου reply γτ μολις εκανα εγγραφη οποτε αν παραβιασα καποιον κανονα παρακαλω να μου το πειτε !
gavros10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εγω παντως μεχρι να κανουν κατι και να βαλουν ραδιοφωνο δεν το αγοραζω το εχω στην blacklist αν και ειναι πολυ ωραιο κινητο
analyzer Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εγω παντως μεχρι να κανουν κατι και να βαλουν ραδιοφωνο δεν το αγοραζω το εχω στην blacklist αν και ειναι πολυ ωραιο κινητο Klain Main...
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Η γενική συζήτηση για το συγκεκριμένο κινητό μπορεί να συνεχιστεί εδώ. Το παρόν κλειδώνεται, γιατί όπως δυστυχώς συμβαίνει και με άλλα topics στην παρούσα ενότητα, συγχέουμε το «εντόπισα τη φθηνότερη retail τιμή» με το «εντόπισα μια καλή προσφορά». Αυτά τα δύο δεν είναι (πάντα) ισοδύναμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.