vasso74 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8501/Smartphone-Huawei-IDEOS-X5-U8800 μπείτε εδώ θεωρώ ότι 189.00 ευρώ ειναι πολύ καλή τιμή.
giannispaok Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 καλησπερα σας! τ οεχει παρει κανεις σας να μας πειτε εντυπωσεις? ηρθε και στην wind τελικα ή οχι ακομα? νομιζω το περιμεναν σημερα κατι τετοιο....
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 δεν ειναι προσφορα. αυτη ειναι η κανονικη του τιμη (τετοιες τιμες οριζουν μονο οι ''εξυπνες'' εταιριες).
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ρε παιδια δεν εχει ραδιοφωνο!! σαν τηλεφωνο ειναι τελειο αλλα χωρις fm τι να το κανεις?
vasso74 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 κατεβαζεις φιλε μου απο το android market το tunein radio και εχεις ραδιοφωνο ζωντανα .
kajwbtfe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 κατεβαζεις φιλε μου απο το android market το tunein radio και εχεις ραδιοφωνο ζωντανα . Αυτο ειναι χωρις να χρειαζεται ιντερνετ?Γιατι μαλλον το παιδι εννοει δεν εχει ραδιοφωνο αναλογικο(!!καλα το ειπα??)οπως το ZTE Blade ας πουμε.
newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ρε παιδια δεν εχει ραδιοφωνο!! σαν τηλεφωνο ειναι τελειο αλλα χωρις fm τι να το κανεις? Ελα πες την αληθεια.. Πλακας μας κανεις ετσι? δεν ειναι προσφορα. αυτη ειναι η κανονικη του τιμη (τετοιες τιμες οριζουν μονο οι ''εξυπνες'' εταιριες). Δεν αναγρεφει προσφορα δεν θεωρω οτι πρεπει να στοχοποιησουμε το μαγαζι για κατι!
gavros10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 χααχαχαχαχαχα οχι ρε παιδια αληθεια λεω. δεν ειναι λογικο να χρησιμοποιω internet οταν ακουω ραδιοφωνο ελεος ας κρατησουμε και τις παραδοσεις λιγο. ραδιο = χωρις ιντερνετ= τελοσ = απολυτος σε αυτο
3leven Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ρε παιδια δεν εχει ραδιοφωνο!! σαν τηλεφωνο ειναι τελειο αλλα χωρις fm τι να το κανεις? Η ζωνη... μου τσαλακωνει το πουκαμισο!
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 To αγόρασα σήμερα απο κατάστημα wind. Το είχα βάλει στο μάτι εδώ και κανα μήνα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι αφενός είναι πανέμορφη συσκευή, στιβαρή και δίνει την εντύπωση πολύ ακριβότερης, αφετέρου είναι ταχύτατο. Η κάμερα του επίσης πολύ καλή όπως και το video εξαιρετικό. Η οθόνη επίσης εκπληκτική για την κατηγορία τιμής του. Φοβερή συσκευή απλά και στα χρήματά της δεν υπάρχει αντίπαλος. Πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά μου.
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ρε παιδια δεν εχει ραδιοφωνο!! σαν τηλεφωνο ειναι τελειο αλλα χωρις fm τι να το κανεις? μπακαλίστικη λύση μεν αλλά θα σου κάνει... υπάρχουν hands free που έχουν ράδιο οπότε μπορείς να το κάνεις έτσι.
GReddyRx7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Έχει ραδιόφωνο αναλογικό απλά δέν έχει ξεκλειδωθεί ακόμα.
newtech Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 χααχαχαχαχαχα οχι ρε παιδια αληθεια λεω. δεν ειναι λογικο να χρησιμοποιω internet οταν ακουω ραδιοφωνο ελεος ας κρατησουμε και τις παραδοσεις λιγο. ραδιο = χωρις ιντερνετ= τελοσ = απολυτος σε αυτο Ενταξει ουτε tv εχει! εχει Mp3... Απλα δεν θεωρουσα ΑΠΑΡΕΤΙΤΟ για ενα κινητο το ραδιο! ποτε μου δεν εχω ακουσει ραδιο απο κινητο. Yγ. Το Ideos X6 εχει FM RADIO 4.1-inch WVGA screen display FM radio. 5-MP camera with autofocus . 720p HD video recorder. HDMI out. 1GHz Qualcomm MSM8255 Snapdragon processor . 3G HSPA connectivity 512MB RAM and 2GB ROM . microSD cad slot. GPS, A-GPS, WiFi and Bluetooth connectivity.
gavros10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μπορειτε να μου βρειτε handfree που να εχουν ραδιο? ειναι καλο κινητο με android αλλα ειναι κινεζικο! καθαρα κινεζικο. και δεν το εμπιστευομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.