stellw Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Γεια σε όλλους! Έχω εγκατεστημένα τα XP και θέλω εγκαταστήσω και τα 7. Δεν έχω partition στο pc. Υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάποιος που μπορεί να με κατατοπίσει?
mikelamar Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Με απλά λόγια θες dual boot winxp+wi7 με προεγκατεστημενα τα xp... Τι πιο απλό απο μια αναζήτηση στο google+YouTube
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εαν θελεις μονο τα 7 κανεις format οπως τα xp και τα περνας .Αν θελεις και τα δυο φτιαχνεις πρωτα ή κατα την εγκατασταση αλλο partition και περνας τα 7 εκει.
giannispaok Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 φορματ με το dvd των xp - δημιουργεις 2 διαμερισματα (partition) οριζεις ποσα GB θα ειναι το καθενα και κανεις setup με το δισκακι των xp οπως πρωειπα ΠΡΩΤΑ των xp και μετα των win7 αυτα! (φυσικα ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ backup σε ενα εξωτερικο σκληρο πχ ολα τα σημαντικα αρχεια σου πρωτα αφου θα διαγραφτουλ με το φορματ ΟΛΑ - οτι εχεις στον "C")
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Από την εγκατάσταση των windows δεν μπορείς να διαχωρίσεις κάποιο διαμέρισμα,αλλά μόνο να διαγράψεις κάποιο υπάρχων ολόκληρο και να δημιουργήσεις στην θέση του κάποιο άλλο. Θα πρέπει να φτιάξεις το διαμέρισμα από πριν.
tsakonas Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 φυσικά και μπορείς να διαχωρίσεις, αφού πρώτα το σβήσεις και φτιάξεις νέο μικρότερο...
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 φυσικά και μπορείς να διαχωρίσεις, αφού πρώτα το σβήσεις και φτιάξεις νέο μικρότερο... Και πως δεν θα χάσεις τα XP με αυτών των τρόπο;;
tsakonas Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 απάντησα με βάση την απάντηση σου. δε βλέπω να λες πουθενά "χωρίς να χάσεις τα ΧΡ"
nikomas50 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Γεια σε όλλους! Έχω εγκατεστημένα τα XP και θέλω εγκαταστήσω και τα 7. Δεν έχω partition στο pc. Υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάποιος που μπορεί να με κατατοπίσει? Δεν καταλαβαίνω γιατί, ενώ είσαι σαφής σε σχέση με το τί θέλεις να κάνεις, εν τούτοις δέχεσαι άσχετες απαντήσεις. Χρησιμοποίησε το EASEUS Partition Master Home Edition από εδώ: http://www.partition-tool.com/download.htm για να περιορίσεις την partition που έχει τα ΧΡ. (Resize/move partition) Με το ίδιο πρόγραμμα δημιούργησε νέα primary partition στον κενό χώρο που θα δημιουργηθεί στο δίσκο και εγκατάστησε σ' αυτήν τα 7 ξεκινώντας την εγκατάσταση μέσα από τα ΧΡ και κάνοντας καθαρή εγκατάσταση (όχι αναβάθμιση). Η διαδικασία με το EASEUS Partition Master διαρκεί αρκετά και ολοκληρώνεται μετά από 2 επανεκκινήσεις που γίνονται χωρίς δική σου επέμβαση. Καλή επιτυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.