ninos30 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ποια μοντέλα οθονών (όχι τηλεοράσεων ξαναλέω) έχεις δει να μην έχουν edge led? Μάλλον κανένα σε Οθόνη. Έβγαζαν κάποτε σε LED-full οι NEC και η Samsung, αλλά στις Professional σειρές τους (πχ NEC SpectraView 2180WG-LED). Μιλάμε για πολλά ευρώ. Αλλά το ξαναγύρισαν σε CCFL (κάτι ξέρουν αυτοί) NEC Pro series σειρά Spectraview. Νομίζω μόνο κάποια από τα medical-monitors της NEC είναι σε full-array LEDs (κόστος από 2500 έως 5000 δολλάρια). (Σε TVs αναφερόμουνα όταν έλεγα για κάποια κορυφαία κάθε έτος)
louros Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μάλλον κανένα σε Οθόνη. Έβγαζαν κάποτε σε LED-full οι NEC και η Samsung, αλλά στις Professional σειρές τους (πχ NEC SpectraView 2180WG-LED). Μιλάμε για πολλά ευρώ. Αλλά το ξαναγύρισαν σε CCFL (κάτι ξέρουν αυτοί) NEC Pro series σειρά Spectraview. Νομίζω μόνο κάποια από τα medical-monitors της NEC είναι σε full-array LEDs (κόστος από 2500 έως 5000 δολλάρια). (Σε TVs αναφερόμουνα όταν έλεγα για κάποια κορυφαία κάθε έτος) E όχι ρε και για να είναι όντως led να δώσουμε τόσα λεφτά.Ας μην είναι και ας είναι value for money.Anyway,πήγα και είδα στο plaisio την lg και γοητεύτηκα.Ξεζωρίζει από μακρυά από όλες τις άλλες οθόνες ως προς χρώματα και την ποιότητά της.Θα πάω να την τσιμπήσω αύριο.Την Dell δεν την έχω δει και πρέπει η αγορά μου να είναι από πλαίσιο.Πάντως ειλικρινά όποιος την δει από κοντά και τη βάλει δίπλα σε άλλες θα καταλάνει τι λέω.
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αν έχεις πιστωτικό πάντως, δες και την περίπτωση να το «πουλήσεις» σε άλλον, σε κάποιον που ούτως ή άλλως θα αγοράσει κάτι από εκεί και τσέκαρε τη U2311H που ξεκινάει από τα 190€. 50€ δεν τα λες και λίγα, ειδικά στις μέρες μας.
louros Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν έχω χρόνο δυστυχώς καθώς αν δεν πάω αύριο το πιστωτικό μου θα πέσει κατά 50 ευρώ.Επομένως θα πάω να τσιμπήσω την Lg.Θεωρώ ότι είναι εξίσου καλή,απλά δίνεις παραπάνω λεφτά.
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Από πού κι ως πού θα πέσει το πιστωτικό; Πρόκειται για νέα πολιτική του Πλαισίου ή εγώ δεν την είχα πάρει χαμπάρι; Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι και οι δύο φοράνε το ίδιο panel, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Βέβαια η Dell δίνει 3 έτη εγγύησης και έχει άριστο support, αλλά δε νομίζω να είναι τεράστιες οι διαφορές με την LG.
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν έχω χρόνο δυστυχώς καθώς αν δεν πάω αύριο το πιστωτικό μου θα πέσει κατά 50 ευρώ. γουάτ?
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Χεχ, πετάχτηκες κι εσύ απ' την καρέκλα σου, ε; :Ρ Περιμένω να δω τι θα έχουν σκαρφιστεί πάλι τα εξυπνοπούλια του Πλαισίου..
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μα δεν πετάχτηκα απλά. Το ξαναδιάβασα 3 φορές για να δω αν όντως κατάλαβα καλά. Βρε θα μας κουφάνουνε; :shifty:
louros Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 χαχαχαχα!!!! Οχι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα!Είμαι με επιδότηση από vodafone και μου είπαν ότι μπορώ να την εξαργυρώσω στο πλαίσιο.Και η εξαιτίας της vodafone αν δεν πάω αυτή τη βδομάδα την άλλη θα πέσει.Οσον αφορά στο πλαίσιο προσωπική άποψη είναι ότι έχει ξεκαβαλίσει το καλάμι στο οποίο βρισκόταν.Εχει ρίξει τις τιμές και είναι πολύ εξυπηρετικοί με μεγάλη γκάμα προιόντως(λέμε τώρα για το τελευταίο)!!Ακριβώς το αντίθετο με το eshop που ενώ παλιά το είχα σε εκτίμηση πλέον δεν ψωνίζω,καθώς έχει πέσει η ποικιλία των προιόντων,αργεί να τα ανανεώσει και από ότι φαίνεται οδεύει προς πτώχευση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.