Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κάρτας Γραφικών

Erashep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νατξ

Αποψή σου

Άποψή μου

No harm done

χαχαχαχαχα σωστή άποψη βρε δεν αντιλέγω απλά με τα παλιά τροφοδοτικά με πιάνει τρομάρα :-)

Δημοσ.

H 5850 είναι άριστη αγορά αυτή τη στιγμή. Και το 650άρι παίρνεις με τα λεφτά που διαθέτεις...

+1 Την πείρα και εγώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Είμαι φανατικός οπαδός των RPG (Mass Effect , Dragon Age , elder Scrolls , ) MMO (περιμένω star wars ) και κανα FPS που και που .

Δημοσ.

Χμμμ η μητρικά σου υποστηρίζει CF οπότε εαν θελήσεις στο μέλλον μπορείς να βάλεις αλλά μια 5850.

Για έμενα παντός αν τι pc θα τον κρατήσεις αρκετά χρόνια η καλύτερη λύση σε κάρτα γραφικών είναι η 6950 επειδή τα πει αρκετά καλύτερα σε dx11 και γενικά στα καινούρια παιχνίδια

Δημοσ.

Κοίτα στο αρχικό post έλεγα ότι ήταν μια από τις επιλογές μου η 6950 αλλά φοβόμουν bottleneck με τον quad core , και δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το PC μου γενικότερα δεν έχω σκοπό για άμεση αναβάθμιση (υπάρχει και ένα xbox 360 εναλλακτικά ) απλά θέλω να πάω σε DX11 για το μέλλον βλέπε Skyrim , Mass Effect 3 κτλ .

Αυτό είναι το θέμα όμως "σηκώνεi" o 9450 , την 6950 ? .

Δημοσ.

Μια χαρά την σηκώνει, δεν είναι δα και τίποτα το σπουδαίο.. εγώ είχα τον q9400 με gtx480 πάνω και δούλευε άψογα..! άλλαξα οθόνη και επεξεργαστή όμως.. (όχι γιατί με έκαιγε το bottle neck).. Πληροφοριακά, άλλαξε τροφοδοτικό και στην αμαζόνα δίνουν αυτή την περίοδο gtx480 zotac AMP edition με 280 ευρώ.. Πια είναι η διαφορά τις AMP με την reference card? Γιατί την amp την δίνουν -150 ευρώ? Πριν αυτή την προσφορά, είχαν το αντίθετο.. δηλαδή η reference κόστιζε 280..

Δημοσ.

Βέβαια η διαφορά τιμής μεταξύ 5850 και 6950 είναι τέτοια που επιτρέπει μέχρι και Xfire εναλλακτικά στην ίδια τιμή ... το θέμα είναι αξίζει συγκριτικά με μια μονή 6950 ;

Δημοσ.

Αξίζει γιατί όπως σου είπα τα πάει καλύτερα σε dx11 οπότε και στα καινούρια παιχνίδια.

Αν πιέζεσαι απο θέμα χρημάτων πας στην 5850

Δημοσ.

Καλησπέρα τελικά πρόλαβα και πήρα μια 5850 από πλαίσιο . ακόμα δεν την έχω εγκαταστήσει . από drivers βρήκα τους 11.5 (09/05) στο site της ATI . να τους δοκιμάσω ; επίσης το Trixx το κατέβασα , αλλά τι άλλο θα χρειαστώ για να δοκιμάσω την κάρτα ; σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά από Ati δεν κατέχω και πολλά :P . to unigine (heaven ) φτάνει για test ? .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...