vellamos_power Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 καλημερα παιδια. ειμαι νεος στον χωρο του linux και τα εχω βρει δυσκολα εδω και 2-3 μερες. προσπαθω με alt+shift να αλλαξω την γλωσσα και δεν γινεται τπτ.και δεν εχει και κανενα εικονιδιο αλλαγης απως στα windows.λογικα οπως και στα "παραθυρα" ετσι και στα linux θα μπορουμε να εναλλλασουμε τις γλωσσες.μηπως πρεπει να κανω εγκατασταση καποιο πακετο?αν και εχω ηδη κανει εγκατασταση ενα πακετο που λεγεται ελληνικα(συγχρονα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και να προσθέσεις τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vellamos_power Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 το εκανα και παλι τιποτα..η γλωσσα αλλαζει με alt+shift? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 δεδομένου ότι έχεις gnome: Σύστημα --> Προτιμήσεις --> Πληκτρολόγιο διατάξεις --> προσθήκη ελληνικής διάταξης και στις επιλογές: ορίζεις το συνδυασμό που αλλάζει layout. ------------- με alt+shift αλλάζει by default, αν επιλέξεις ελληνικά κατά την εγκατάσταση του λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.