Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου υπολογιστή

Mr wild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και με έχετε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

Θέλω να πάρω καινούριο υπολογιστή (κυρίως για gaming) κι έχω σχεδόν καταλήξει στη σύνθεση του αλλά μια γνώμη παραπάνω από σας θα ήθελα να την ακούσω.

Λοιπόν τα χρήματα που θα διαθέσω είναι 1100 ευρώ και θα το πάρω απ' το πλαίσιο.

Εγώ έχω ήδη από κάρτα γραφικών την (evga gtx570)

Τα υπόλοιπα είναι τα εξής.

Κουτί http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-922-Case-RC-922M-KKN1-GP.htm

Τροφοδοτικό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-Gold-800W-Modular-PSU-RS800-80GAD3-EU.htm

Επεξεργαστής http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i7-2600-s1155-3-40GHz-8MB-BX80623I7260C.htm

Μητρική http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68X-UD4-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68X-UD4-B3.htm

Μνήμες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-8-8-8-24-CMZ8GX3M2A1600C8.htm

Σκληρό και Dvd rw ακόμα δεν έχω καταλήξει.

Πως σας φένεται για τιμή/απόδοση σε γενικές γραμμές?

Δημοσ.

καταρχας καλως ηρθες.

τωρα στο θεμα μας:

ποτε απο πλαισιο (τωρα ομως βαριεμαι να γεμισω την σελιδα με τους λογους)

επεξεργαστη καλυτερα πηγαινε σε i5 2500k

Δημοσ.

ποτε απο πλαισιο (τωρα ομως βαριεμαι να γεμισω την σελιδα με τους λογους)

Γινεται να αναφερεις μερικους?(γιατι ακουω και αλλους που θελουν να παρουν απο το plaisio και θελω να εχω μια αποψη)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον κύριο πιο πάνω για την αλλαγή στον επεξεργαστή. Και ξαναλέω ότι ο i7 για games δεν χρειάζεται. Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

Η μητρική σου είναι Too much επίσης. Τέλος μπορείς να κατέβεις και στο τροφοδοτικό, εκτός αν σκέφτεσαι να βάλεις και 2η κάρτα...

Βάλε έναν ssd μέσα στη σύνθεση, μία ψύχτρα, και ένα δίσκο 1ΤΒ και είσαι έτοιμος...

Γινεται να αναφερεις μερικους?(γιατι ακουω και αλλους που θελουν να παρουν απο το plaisio και θελω να εχω μια αποψη)

Thano από πλαίσιο έχουν ακουστεί διάφορα εδώ στο φόρουμ. Μια μικρή αναζήτηση θα σε βοηθήσει....

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον κύριο πιο πάνω για την αλλαγή στον επεξεργαστή. Και ξαναλέω ότι ο i7 για games δεν χρειάζεται. Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

Η μητρική σου είναι Too much επίσης. Τέλος μπορείς να κατέβεις και στο τροφοδοτικό, εκτός αν σκέφτεσαι να βάλεις και 2η κάρτα...

Βάλε έναν ssd μέσα στη σύνθεση, μία ψύχτρα, και ένα δίσκο 1ΤΒ και είσαι έτοιμος...

Thano από πλαίσιο έχουν ακουστεί διάφορα εδώ στο φόρουμ. Μια μικρή αναζήτηση θα σε βοηθήσει....

συμφωνω με την σενιορα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Κοίτα από το πλαίσιο είχα πάρει και αυτόν που έχω τώρα. Τον είχα συνθέσει εγώ όπως αυτό θα κάνω και τώρα και γενικά επειδή έχω και φίλο που δουλεύει εκεί, όποτε χρειάστηκα κάτι πάντα με εξυπηρέτησε. Οπότε για άλλο μαγαζί λίγο δύσκολο.

Σχετικά με τον i5 και με την motherboard είπα να βάλω κάτι καλό ώστε σε μερικά χρόνια αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι αυτό να είναι μόνο η κάρτα γραφικών. Τώρα σε ssd μου φένονται πεταμένα λεφτά η αναλογία Gb/τιμή. Μπορεί να είμαι λάθος αλλά ούτως ή άλλως σε κάνα χρόνο που θα φτηνύνουν αρκετά θα βάλω απάνω έναν! Asus motherboard θα πέρνατε? Εγω αυτή που έχω στον παλιό είναι asus και εδώ και 5 χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά διάβασα ότι τώρα τελευταία βγαίνουν προβληματικές γι' αυτό στράφηκα σε gigabyte.

Δημοσ.

Mr wild για το πλαίσιο αν έχεις φίλο θα πάω πάσο...

Για τον ssd και τα πεταμένα λεφτά που λες. Μα αν βάλεις έναν i7 όπως σκεφτόσουνα και τον έχεις παρέα με ένα μηχανικό δίσκο ο i7 θα πίνει καφέ και θα περιμένει το δίσκο σου να στροφάρει. Δίνει άλλη χάρη στο μηχάνημα ένας ssd.

Για το θέμα Asus ναι μόλις ετοιμάζομαι να πάρω μία. Αρα ναι θα πάρω...

Για το θέμα επεξεργαστή. Γι' αυτό που θες από το μηχάνημα ο i5 θα πετάει + ότι μπορείς να τον ανεβάσεις στα 4GHZ με την βοήθεια των παιδιών στο Overclock section.

Βάλε μία ψύχτρα στο μηχάνημά σου. Δες την Hyper 212+ από πλαίσιο αν και νομίζω ότι έχουν τσιμπήσει την τιμή της ή την A70.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Κοίτα από το πλαίσιο είχα πάρει και αυτόν που έχω τώρα. Τον είχα συνθέσει εγώ όπως αυτό θα κάνω και τώρα και γενικά επειδή έχω και φίλο που δουλεύει εκεί, όποτε χρειάστηκα κάτι πάντα με εξυπηρέτησε. Οπότε για άλλο μαγαζί λίγο δύσκολο.

Σχετικά με τον i5 και με την motherboard είπα να βάλω κάτι καλό ώστε σε μερικά χρόνια αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι αυτό να είναι μόνο η κάρτα γραφικών. Τώρα σε ssd μου φένονται πεταμένα λεφτά η αναλογία Gb/τιμή. Μπορεί να είμαι λάθος αλλά ούτως ή άλλως σε κάνα χρόνο που θα φτηνύνουν αρκετά θα βάλω απάνω έναν! Asus motherboard θα πέρνατε? Εγω αυτή που έχω στον παλιό είναι asus και εδώ και 5 χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά διάβασα ότι τώρα τελευταία βγαίνουν προβληματικές γι' αυτό στράφηκα σε gigabyte.

αν θες σε μερικα χρονια να κανεις αναβαθμιση τοτε αλλαξε τα ολα και παμε προς AMD πλευρα λογο των νεων επεξεργαστων bouldozer.

Δημοσ.

αν θες σε μερικα χρονια να κανεις αναβαθμιση τοτε αλλαξε τα ολα και παμε προς AMD πλευρα λογο των νεων επεξεργαστων bouldozer.

Να μια πολύ καλή πρόταση αν μπορείς να περιμένεις...

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά. Είμαι και λίγο κολλημένος σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών (Intel & Nvidia). Πάντα τέτοια χρησιμοποιώ και έχω μείνει ικανοποιημένος οπότε γιατί ν' αλλάξω. Διάβασα και κάτι review σήμερα για τον 2600 και νομίζω πως τ' αξίζει τα λεφτά του. Το θέμα είναι να τον πάρω στη K έκδοση για να μπορώ να κάνω overclock (αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ) και αχρείαστη να είναι σαν επιλογή?

Μια ακόμα ερώτηση. Αν υπάρχει κάποιος φανατικός gamer και μπορεί να απαντήσει (να μη παίζει μόνο δικτυακά και ποδοσφαιράκια αλλά όλα τα είδη). Τώρα εγώ έχω Windows 7 32bit αλλά αναγκαστικά λόγω μνήμης θα πρέπει να πάω στα 64bit. Ξέρετε κατά πόσο θα επηρεαστούν τα παιχνίδια, αν έχουν σωστούς drivers και αν υποστηρίζονται ακόμα και παιχνίδια δεκαετίας? Γιατί είναι κρίμα να τα έχω και να μη μπορώ να τα τρέξω σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...