Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση ενσύρματης συσκευής

twiner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Insomnia.

ψάχνω ενσύρματη τηλεφωνική συσκευή με υποστήριξη καταλόγου επαφών και αναγνώριση κλήσης.

αν θέλετε προτείνετε μου κάποια που χρησιμοποιείτε εσείς και σας ικανοποιεί. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μια panasonic σταθερη υπαρχει αλλα δεν μπορω να θυμηθω αν εχει τηλεφωνικο καταλογο.αναγνωριση εχει σιγουρα.ασυρματο γιατι δεν θες αν επιτρεπεται?

το λινκ ξεχασα

http://www.panasonic.gr/products/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/index.html

το κατω κατω μοντελο πχ.

Δημοσ.

ευχαριστώ!

ασυρματο γιατι δεν θες αν επιτρεπεται?

με ζώσαν τα φίδια για τη μελατονίνη μου.

τόσα χρόνια με το ασύρματο δίπλα, στο insomnia τη βγάζω όλη νύχτα. :P

Δημοσ.

αν και τα dect γενικα λενε οτι εχουν παραπανω ακτινοβολια απο οτι τα wireless ρουτερ.και τα 2 παιζουν 2,4 ghz αλλα το dect εχει μεγαλυτερη εμβελεια και το κακο ειναι οτι το κολλαμε στο αυτι.καποιοι λενε οτι παιζει στα 300mw αντι 100 που ειναι τα κανονικα ρουτερ.

Δημοσ.

με αυτές τις ανησυχίες λοιπόν, ψάχνω αντικαταστάτη. :-)

ωραίο φαίνεται το panasonic που μου πρότεινες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...