Προς το περιεχόμενο

6950 to 6970

trelos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες την δοκιμασα στο bc 2 μεχρι τωρα και οριστε τα αποτελεσματα του gpu-z 46 VREG TEMPERATURE MAX

ΜΑΧ fan speed 34%

post-207118-0-84946200-1305186214_thumb.gif

Δημοσ.

Για δοκίμασε να δεις της θερμοκρασίες με το hwmonitor

μονο δισκους βγαζει ακυρο μισο ανεβαζω

Για δοκίμασε να δεις της θερμοκρασίες με το hwmonitor

εβαλα αυτο του techpower αλλα ειναι το bios της 6970 οχι μονο ξεκλειδωμα των shader

υπαρχει προβλημα ανεβαζει πολυ το ρευμα στις μνημες?

τελικα αλλαξα το bios και εβαλα αυτο που ανεβαζει μονο τα shaders και οχι ολα τα ρευματα κομπλε μου ειναι πιστευω ραφαηλ απο θερμοκρασιες πως με βλεπεις? full ολα στο bc2 1920*1080

post-207118-0-76538900-1305187522_thumb.png

Δημοσ.

καλημερα παιδες ακομα κατι που θελω να ρωτησω γιατι μαλλον εχουν φαει σκαλωμα τα προγραμματα ειχα την 5770 πιο πριν και τωρα ενω εσβησα απο αρχη drivers ολα στο ccleaner μου εμφανιζει ακομα 5700 σειρα και δεν ξερω γιατι.παντως την βρηκα την καρτουλα σε καλη τιμουλα και ξεκλειδωνε κιολας και ησυχασα.το bottlneck που νομιζα οτι θα ειχα δεν ειναι μεγαλο λογο του επεξεργαστη παντως στα 3.2 σκεφτομαι να τον ανεβασω λιγο.

Δημοσ.

μπορει καποιος να βοηθησει γιατι στα περισσοτερα προγραμματα βλεπω ακομα 5700 σειρα και οχι 6900 σειρα?

Δημοσ.

Έχουν μείνει "ίχνη" από την προηγούμενη κάρτα στην registry. Δοκίμασε και με το driver sweeper (http://www.phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/)

εάν γίνεται κάτι, αλλιώς θέλει παραπάνω ψάξιμο μπας και καθαριστεί ότι έχει μείνει.

το εχω κανει 5 φορες με το ατιμαν τοολ και αλλες τοσες με το sweeper και ακομα τα ιδια....

Δημοσ.

το εχω κανει 5 φορες με το ατιμαν τοολ και αλλες τοσες με το sweeper και ακομα τα ιδια....

ήσουν σε safe mode?αν όχι δοκίμασε και αυτό

Δημοσ.

το εχει λυσει το θεμα του ο trelos , outlaw star.

εδειχναν μερικες εφαρμογες οτι εχω 6900 σειρα αλλα σε αλλες μ δειχνει παλι 5700 σειρα οπως ccleaner σε κατι παιχνιδια οπως προ 2011 το εχω κανει και σε ασφαλη λειτουργια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...