Daemonos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 E τι περιμενες να δεις σε μια νεα ταινια με τοσο χιλιοπαιγμενο θεμα... Εγω περιμενω το "The tall man", απο τον δημιουργο του τεραστιου "Martyrs". Καλά το Martyrs ήταν εργάρα!! Ε είδα οτι είναι απο τους παραγωγούς του REC που μου άρεσε πάρα πολύ και νόμιζα θα ήταν καλό!
Ioannis1908 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 E τι περιμενες να δεις σε μια νεα ταινια με τοσο χιλιοπαιγμενο θεμα... Εγω περιμενω το "The tall man", απο τον δημιουργο του τεραστιου "Martyrs". Oταν σκασει μιλατε..
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγω περιμενω το "The tall man", απο τον δημιουργο του τεραστιου "Martyrs". Ωραίος. Κι εγώ το περιμένω.
emin122 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 το Insidious ηταν αθλιο. περιμενα πιο πολλα. Το Shadow λεει 2009.. Και το Don't be afraid of the dark 2010 Για upcoming λεμε ή και για πιο παλια? Ωραιο thread παντως! +1 θα συμφωνησω οτι το insidius ηταν απαισιο περιμενα πολλα περισοτερα...
Dimnikou1971 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 θα συμφωνησω οτι το insidius ηταν απαισιο περιμενα πολλα περισοτερα... Δεν θα έλεγα ότι ήταν άθλιο, αλλα για μένα το χάλασε λίγο στο τέλος, από την ύπνωση του πατέρα και μετά.
tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1735485/ μολις το ειδα. αξιζει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αξιζει... Το κριμα στο λαιμο σου εαν δεν..! ..και το βρισιμο στο inbox σου
tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το κριμα στο λαιμο σου εαν δεν..! ..και το βρισιμο στο inbox σου Ασε σε λεω , πολυ σαπιλα. Περναγε ανετα για silent hill(game). Με πηγε αιμα. Πολυ καλη προσπαθεια!!
djnight Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιδια κανας υποτιτλος παιζει? γτ δεν βρισκω!!παντως απο το τρειλερ φαινεται καλη !
satmen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 απτο insidious και εγω περιμενα πολλα.στην αρχη κατι ελεγε μετα το κανταντησαν εντελως μ... ..α. το Grave Encounters φενετε πολυ καλο απτο τραιλερ (για να δουμε)οσο για το πρωτο εργο στην αρχη της σελιδας δεν θυμαμε τιτλο δεν μου πολυ αρεσουν ταινιες με μια καμερα στον ωμο. παντως παιδια να αναρταται καποιες φορες θεματα για ταινιες τρομου για εμας τους λατρεις του ειδους.
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιδια κανας υποτιτλος παιζει? γτ δεν βρισκω!!παντως απο το τρειλερ φαινεται καλη ! για το tunnel? με ενσωματωμενους το χω.
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Θα παω σημερα να δω το ο θαλαμος του τρομου. Ελπιζω ν αξιζει!!
djnight Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 για το tunnel? με ενσωματωμενους το χω. το εχω σε dvdrip απο θειο αλλα υποτιτλους οχι .αμα το εχεις σε ενσωματωμενους πμ me.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ασε σε λεω , πολυ σαπιλα. Περναγε ανετα για silent hill(game). Με πηγε αιμα. Πολυ καλη προσπαθεια!! Το ειδα ..δεν μου κανε ιδιαιτερη αισθηση. Μου θυμισε καργα blair witch καταστασεις και εχω αποκτησει μια προκαταληψη με οσες ταινιες προσπαθουν να αντιγραψουν την συγκεκριμενη. Κατ τ αλλα, ναι, ενα silent hill θα μπορουσε να γινει
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 και αμα εισαι fan του silent hill ...μετραει :P σαπιλα ftw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα