xalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 θέλω να στήσω το παρακάτω setup αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς για το πόσο θα λειτουργήσει Έχω μία τηλεφωνική γραμμή στο σαλόνι με σύνδεση on και το routeraki της on εκεί. Έχω άλλη μία στο γραφείο με on πάλι. Θέλω να πάρω τις δύο αυτές adsl και να της ενώσω σε μία. Το θέμα μου είναι ότι σαλόνι γραφείο έχουν μία σεβαστή απόσταση και δε θέλω να μπλέξω με καλώδια, έτσι σκέφτομαι. Το router που θα κάνει το load balancing στο γραφείο θα παίρνει τη μία adsl από το router απευθείας. Η δεύτερη adsl ( σαλόνι ) θα βγαίνει από το modem, θα μπαίνει σε powerline για να φτάσει στο γραφείο, και από το powerline του γραφείου στο router που κάνει το boundle. Πιθανότητες επιτυχίας ???
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θα παιξει δενεχει λογο να μην παιξει.το ρουτερ που θα κανει το Load balancing περιμενει 2 καλωδια δικτυου.αν εσυ το εχεις φερει το καλωδιο με access point το εχεις φερει με Powerline η απευθειας με δικτυο δεν το νοιαζει.απλα πρεπει να φτασει στον προορισμο του με δικτυο και να ειναι σταθερο βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.