TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 οποτε τον ανοιγω πριν καλα καλα ξεκινήσει κλείνει και αμεσως απο μονος του ξεκιναει και συνεχιζει κανονικα το φορτωμα των windows, γιατι το κανει αυτο? To "reset μοτιβο" [ ] συνανταται σε ορισμενες Asus, ισως και αλλου.
vagelispyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Νομιζω οτι το ξερω το θεμα σου αλλα πες μου σε παρακαλω πρωτα ποια ακριβως μητρικη καλημερα, Παναγιωτη την asus p8p67 evo εχω βαλει και σκλρηρο δισκο τον osz vertx3 που απο οτι ειδα εχει κανει το foroum παρουσιαση θα το διαβασω και αυτο μηπως θελει και τιποτα απο εκει...
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 την asus p8p67 evo Η Asus παιζει να μην αλλαξει ποτε λεμε.. [Δεν εχω τη συγκεκριμενη μητρικη, ομως το εχω συναντησει] Δοκιμασε τα εξης: - περασε της το τελευταιο bios - παραμετροποιησε σε cpu + μνημες τα παντα ολα manually στο bios -αν τωρα ειναι σε "auto" (ή δοκιμασε τα ολα σε "auto" -αν τωρα ειναι ορισμενα) - δοκιμασε boot με μονο 1 δισκο συστηματος επανω (no cd/dvd)
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Νομιζω οτι το ξερω το θεμα σου αλλα πες μου σε παρακαλω πρωτα ποια ακριβως μητρικη καλημερα, Παναγιωτη την asus p8p67 evo εχω βαλει και σκλρηρο δισκο τον osz vertx3 που απο οτι ειδα εχει κανει το foroum παρουσιαση θα το διαβασω και αυτο μηπως θελει και τιποτα απο εκει... Ειναι μικροπροβλημα της Intel και της Asus που συντομα θα διορθωθει με bios update.Δεν επηρεαζει την αποδοση η σταθεροτητα του συστηματος σου.Εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση ετσι? Λοιπον ιδου η λυση: Μπαινεις στο BIOS σε ADVANCED MODE Μπες AI TWEAKER και βαλε: PLL OVERVOLTAGE, EPU POWER SAVING MODE και LOAD LINE CALIBRATION disabled. Πας στην συνεχεια στο μερος που λεει Advanced.Εκει στο tab CPU CONFIGURATION βαζεις: ENHANCED INTEL SPEEDSTEP TECHNOLOGY (EIST)enabled. Μετα πας στο APM και βαζεις POWER ON BY PCIE enabled Κανεις save and exit (F10).Και δεν θα εχεις επανεκινησεις.
darkhybridman Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 εαν εχεις windows 7 χωρις περασμενο slic (το πιο πιθανο δηλαδη ) βρες ενα crack η αγορασε τα..
vagelispyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μπραβο ρε φιλε σε ευχαριστω αυτο ηταν τελικα,απλα την τελευταια ρυθμιση που μου ειπες δεν μπορεσα να βρω για να την κανω, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συστημα ναι, κατι ψιλοπροβληματακια ηταν που ηθελαν πολυ ψαξιμο και δεν μπορουσα να τα βρω ευκολα,μου εβγαζε και ενα μηνυμα hard disc nο detected και τελικα ηθελα απανεργοποιηση του marvell αντε να τα βρεις οοα αυτα,εσυ πως τα βρηκες?μεχρι και στην asus θα επερνα τηλεφωνο γιατι δεν ηξερα αν αυτη η συμπεριφορα(επαννεκινηση) ειναι φυσιολογικη η οχι
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το τελευταιο αυτο εννοεις? Μετα πας στο APM και βαζεις POWER ON BY PCIE enabled Οταν πας στο μερος που λεει Advanced ειναι η τελευταια κατηγορια ,γραφει APM.Αν την κλικαρεις, βρισκεις το POWER ON BY PCIE και το κανεις enabled. Ειμαι γραμμενος σε διαφορα Αμερικανικα και Βρεττανικα forums και μαθαινω απο δω και απο εκει πραγματα σχετικα με αυτα που με ενδιαφερουν. Ειναι λιγο καινουργιο το UEFI και στην αρχη θα υπαρξουν μερικα προβληματα ,επισης στην προσπαθεια της να εχει τα καλυτερα για overclocking mobos σε P67 η Asus αφησε μερικες εκκρεμοτητες ,που προτιθεται να φιξαρει στα επομενα bios updates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.