Προς το περιεχόμενο

περίεργες επανεκκινήσεις

vagelispyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση στον υπολογιστη οποτε τον ανοιγω πριν καλα καλα ξεκινήσει κλείνει και αμεσως απο μονος του ξεκιναει και συνεχιζει κανονικα το φορτωμα των windows, γιατι το κανει αυτο?

Δημοσ.

αλλαξα επεξεργαστη μητρικη μνημες και σκληρο της υπογραφης μου,το κανει καθε φορα που τον ανοιγω

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έχει κουμπώσει σωστά η ψύκτρα του επεξεργαστή;; Για δες θερμοκρασίες με κάποιο πρόγραμμα και πες μας..

P.S. Μεγιά το pc, μούρλια δείχνει!!

Δημοσ.

η θερμοκρασια που την ειδα απο το προγραμμα της μητρικης ειναι 37 βαθμους, μονο επανεκκίνηση κανει και μονο οταν ξεκιναει μα καθε φορα, πολυ περιεργο,εκτος αν εχει περαστεί καμμια ρυθμιση τετοια και δεν το εχω παρει χαμπαρι

Δημοσ.

Κάνει επανεκκίνηση πρίν μπεί στα windows ? αν ναι βγάλε τον δίσκο και το cdrom drive και δες αν στο κάνει πάλι μήπως για κάποιο λόγο οφέιλεται στον δίσκο η το cdrom.

Δημοσ.

ναι κανει επανεκινηση πριν μπει στα windows κυρίως μια φορα χτες μου το εκανε και δευτερη,αν δεν μου το κανει την ωρα που το βγαλω τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Βγάλε λίγο τον δίσκο ασε το cdrom επάνω και δοκίμασε. Επίσης για δες ο δίσκος στο bios ειναι σε IDE η AHCI mode.

Edit : Format δεν μας ειπες έκανες ?

Δημοσ.

Άλλες φορές προτείνεται σε εντελώς άσχετες περιπτώσεις,τώρα που παίζει να ευθύνεται αυτό δεν το αναφέρει κανείς :lol: clear cmos έκανες;;;

Ή load defaults μέσα από το bios.

Ή χειροκίνητη ρύθμιση να δεις αν τα βλέπει όλα σωστά.

Δημοσ.

Μπορεί να ευθύνονται τα windows η ο σκληρός δίσκος .

Στα windows έχεις καταφέρει να μπεις καθόλου ;

μετα την επανεκιννηση ξεκιναει κανονικα μπαινει στα windows και κανεις οτι θες

δεν εκανα αυτα που ανεφερε ο TheELF πρεπει να τα κανω?δηλαδη μπαινω στο bioS και τι κανω ακριβως? καποιος που ρωτησα μου ειπε να κατεβασω τους SATA driver και οτι παιζει να το κανουν ολες οι μητρικες ASUS

Δημοσ.

Άνοιξε το εγχειρίδιο της καινούργιας σου μητρικής και δες κάτω από την ενότητα BIOS πως θα φορτώσεις της Default ή optimized ρυθμίσεις.

Δεν είναι και απαραίτητο πάντα να γίνει,αλλά σε περιπτώσεις σαν την δικιά σου εκεί πάει το μυαλό μου.

Δημοσ.

καλημερα, απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση στον υπολογιστη οποτε τον ανοιγω πριν καλα καλα ξεκινήσει κλείνει και αμεσως απο μονος του ξεκιναει και συνεχιζει κανονικα το φορτωμα των windows, γιατι το κανει αυτο?

εμενα μου το κανει οταν κλεινω τον διακοπτη του τροφοδοτικου και τον βγαζω απο πριζα μολις τον συνδεσω ανοιγει για 2 δευετερολεπτα πριν φορτοσει bios κλεινει και ξαναρχιζει να λειτουργει κανονικα μετα μετα απο την ψυκτρα που εβαλα και αλλαξα και κουτι

Δημοσ.

Νομιζω οτι το ξερω το θεμα σου αλλα πες μου σε παρακαλω πρωτα ποια ακριβως μητρικη εχεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...