Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης εξωτερικου σκληρου με esata

savasga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μητρικη μου ειναι μια asrock p55 που στο πισω panel δινει 2 esata ports

εχω εναν εξωτερικο σκληρο medion 1T που εκτος την usb συνδεση εχει και esata

οταν τον συνδεω με το usb(και το ρευμα) ολα δουλευουν ρολοι ενω οταν τον συνδεω με esata (ειτε με ρευμα ειτε χωρις)δεν αναβει καν το λαμπακι του σκληρου

παρακαλω για τα φωτα σας

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 16 Μαΐου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 16 Μαΐου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

οταν τον συνδεω με το usb(και το ρευμα) ολα δουλευουν ρολοι ενω οταν τον συνδεω με esata (ειτε με ρευμα ειτε χωρις)δεν αναβει καν το λαμπακι του σκληρου

παρακαλω για τα φωτα σας

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 16 Μαΐου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 16 Μαΐου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

παρακαλω για τα φωτα σας

Δημοσ.

Συνδέεις την τροφοδοσία του σκληρού, το καλώδιο e-sata με τον υπολογιστή και κάνεις επανεκίνηση για να "τον δει"...

Δημοσ.

Καταρχην πρεπει να μπεις στο bios και nα βρεις καπου λεει esata mode,εκει να το βαλεις "AHCI" απο "IDE" , μετα για δοκιμασε να βαλεις τον σκληρο κανονικα σε πριζα και στην esata και ανοιξε τον πριν ανοιξεις τον υπολογιστη.

Δημοσ.

Καταρχην πρεπει να μπεις στο bios και nα βρεις καπου λεει esata mode,εκει να το βαλεις "AHCI" απο "IDE" , μετα για δοκιμασε να βαλεις τον σκληρο κανονικα σε πριζα και στην esata και ανοιξε τον πριν ανοιξεις τον υπολογιστη.

Άμα το κάνουμε αυτό, το λειτουργικό δεν θα αναγνωρίζει τον βασικό δίσκο και δεν θα ξεκινάει καν, αφού θα φορτώνει τον οδηγό IDE.

Πρέπει να κάνουμε ένα τρικ στο μητρώο πρώτα για να φορτώνει τον οδηγό AHCI.

Μετά, στην επανεκκίνηση, κάνουμε αυτό που λες.

Δημοσ.

μηπως μπορεις να μου πεις τα βηματα για να ξερω τι ακριβως ψαχνω;αυτα που βγαζει στους ελεγκτες ide ata/atapi ειναι:

1)intel® 5 series/3400 series chipset family 2 port serial ata storage controller -3b26

2)intel® 5 series/3400 series chipset family 4 port serial ata storage controller -3b20

3)τυπικος ελεγκτης ide διπλου καναλιου pci

4)ATA CHANNEL 0

5)ATA CHANNEL 0

6)ATA CHANNEL 0

7)ATA CHANNEL 1

8)ATA CHANNEL 1

9)ATA CHANNEL 1

Δημοσ.

βρε παιδια επειδη ειμαι ενας απλος χρηστης μη με βαζετε να κανω καποια πραγματα που μπορει να πανε στραβα και μετα για μενα να μην υπαρχει επιστροφη παρα μονο ο τεχνικος ενω για εσας μπορει να ειναι παιχνιδακι.εγω σαν απλος χρηστης ζηταω σαφεις οδηγιες χωρις κινδυνους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...