Προς το περιεχόμενο

κουνουπιαααα

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε φέρει μια φορά η μάνα μου ένα τέτοιο μαραφέτι που έβγαζε και καλά υπέρηχους.

Έκανε ένα πράμα που δε το λες θόρυβο, που μου τρυπούσε το κρανίο. Ήταν, απ' ό,τι έμαθα αργότερα, ένας ήχος που από κάποια ηλικία και μετά δε τον ακούς, οπότε όταν γκρίνιαζα, έβγαινα και τρελός γιατί δεν τον άκουγε κανένας άλλος. Φυσικά τα κουνούπια μας γα- τα πόμολα γιατί αφού είχαμε αυτό το ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ, δεν έβαζε τις ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ.

Μια μέρα το έσπασα με ένα ξυλόσφυρο, γέμισα το σπίτι τοξικές ταμπλέτες και πήρα 2 κιλά σε αίμα.

Δημοσ.

Πάντως εγώ είχα ένα καλοκαίρι ένα τέτοιο πάνω στο γραφείο μου και έπιανε κάτι μυγάκια και παρόμοια εντομοειδή, αλλά όχι κουνούπια :-D

Πάντως είχε την φάση του, έβαζα οδοντογλυφίδες και έκλεινε :lol: :lol: :lol:

Χαρά που έκανα όταν έκλεινε :P :D :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και το ξύδι είναι απωθητικό για τα κουνούπια (εκτός ότι κάνει και για τον κνησμό..)

Δεν λέω να πασαλειφτείς, απλά βάζεις σε ένα μπολάκι ή πιατάκι του καφέ και το αφήνεις κάπου στο δωμάτιο.

Δημοσ.

ή καλύτερα:

Carnivorous_Plant.jpg

H_mino112.jpg

carnivorous_plant.jpg

είναι και οικολογικά

Αν δεν το περιορίσεις μπορεί να σε φάει στον ύπνο σου αυτό.

Δημοσ.

Είχε φέρει μια φορά η μάνα μου ένα τέτοιο μαραφέτι που έβγαζε και καλά υπέρηχους.

Έκανε ένα πράμα που δε το λες θόρυβο, που μου τρυπούσε το κρανίο. Ήταν, απ' ό,τι έμαθα αργότερα, ένας ήχος που από κάποια ηλικία και μετά δε τον ακούς, οπότε όταν γκρίνιαζα, έβγαινα και τρελός γιατί δεν τον άκουγε κανένας άλλος. Φυσικά τα κουνούπια μας γα- τα πόμολα γιατί αφού είχαμε αυτό το ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ, δεν έβαζε τις ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ.

Μια μέρα το έσπασα με ένα ξυλόσφυρο, γέμισα το σπίτι τοξικές ταμπλέτες και πήρα 2 κιλά σε αίμα.

αυτο με τους υπερηχους κυκλοφορουσε σε ενα κινητο

και ελεγε οτι πανω απο 24 αν εισαι δε το ακους

εμενα μου φανηκε τρελληα μαλακια

τελικα γερασα και οντως τωρα δεν το ακουω.. :confused:

Δημοσ.

αυτο με τους υπερηχους κυκλοφορουσε σε ενα κινητο

και ελεγε οτι πανω απο 24 αν εισαι δε το ακους

εμενα μου φανηκε τρελληα μαλακια

τελικα γερασα και οντως τωρα δεν το ακουω.. :confused:

το ενδεχόμενο να χάλασε με τα χρόνια το σκέφτηκες?

Δημοσ.

Πριν λίγο είχα ανάψει ανεμιστήρα γιατί ζεσταινόμουν και είχα ανοιχτή μπαλκονόπορτα και μπαίνει ένα κουνούπι διασταύρωση με ελέφαντα και περνάει μπροστά από τον ανεμιστήρα και το φυσάει με δύναμη στα μαλλιά μου , σηκώνομαι επάνω γιατί νόμιζα ότι κάτι μου επιτέθηκε και παραπάτησα μέσα στα σκοτάδια και έπεσα με το κεφάλι στην πόρτα... :mellow:

Αύριο θα πάω να αγοράσω ταμπλέτες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...