Προς το περιεχόμενο

Πως γινεται να μεινω σε καποιο μαθημα στην Α Λυκειου?

Agapoulis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα...φαίνεται πουθενά τ'όνομά μου?

Φαινεται η ακριβης ημερομηνια γεννησης σου.

Δημοσ.

Φαινεται η ακριβης ημερομηνια γεννησης σου.

To όνομα πως το πέτυχε?

Δημοσ.

Δεν μπορω να αποκαλυψω τον τροπο με τον οποιο βρηκα ποιος ειναι ο φιλτατος bosei.

Ειδικα οταν αμφισβητειται απο τον ten-cate νιωθω καπως ασχημα.

Τελος το κυριακατικο τζοκερ θα εχει ως εξης...

6 12 37 39 44

και τζοκερ το 8

ευχαριστω πολυ.

Καλο βραδυ.

Δημοσ.

Δηλαδή αν το παιδί δεν γράψει καλά τον Ιούνιο και δεν βγάζει 9.5 θα ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; Ή θα πάρει από άλλο μάθημα τους βαθμούς που του λείπουν για να βγάλει 9.5 χωρίς να ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; (απευθίας δηλαδή)

Δημοσ.

Δηλαδή αν το παιδί δεν γράψει καλά τον Ιούνιο και δεν βγάζει 9.5 θα ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; Ή θα πάρει από άλλο μάθημα τους βαθμούς που του λείπουν για να βγάλει 9.5 χωρίς να ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; (απευθίας δηλαδή)

Και τα δύο παράλληλα...

Αν δεν συμπληρώσει 9.5 σε κάποιο/α μάθημα/τα τότε αν ένα άλλο μάθημα έχει να του δώσει βαθμούς (δηλαδή να έχει πάνω από 9.5) του δίνει για να συμψιφιστούν.

Αν δεν έχει να δώσει αρκετούς βαθμούς από άλλα μαθήματα (η περίπτωση μου) τότε μένει μεταξεταστέος στα μαθήματα που έχει Μ.Ο. < 9.5.

Δημοσ.

Και τα δύο παράλληλα...

Αν δεν συμπληρώσει 9.5 σε κάποιο/α μάθημα/τα τότε αν ένα άλλο μάθημα έχει να του δώσει βαθμούς (δηλαδή να έχει πάνω από 9.5) του δίνει για να συμψιφιστούν.

Αν δεν έχει να δώσει αρκετούς βαθμούς από άλλα μαθήματα (η περίπτωση μου) τότε μένει μεταξεταστέος στα μαθήματα που έχει Μ.Ο. < 9.5.

Ό Μ.Ο των εξετάσεων δεν παίζει καμιά σημασία; Δηλαδή έχουμε 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο τετράμηνο στα αρχαία, γράφεις 3-4 στις εξετάσεις και έχεις Μ.Ο στα θρισκευτικα 18, αλλα ο Μ.Ο των εξετάσεων είναι κάτω απο 9 περνάς στο μάθημα αυτό;

Δημοσ.

Ό Μ.Ο των εξετάσεων δεν παίζει καμιά σημασία; Δηλαδή έχουμε 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο τετράμηνο στα αρχαία, γράφεις 3-4 στις εξετάσεις και έχεις Μ.Ο στα θρισκευτικα 18, αλλα ο Μ.Ο των εξετάσεων είναι κάτω απο 9 περνάς στο μάθημα αυτό;

Ναι...

Ο Μ.Ο. βγαίνει από 1ο Τετράμηνο + 2οΤετράμηνο + Γραπτές Εξετάσεις / 3.

Αν έχεις σε ένα μάθημα και στα 2 τετράμηνα 8 για να περάσεις πρέπει να γράψεις σε αυτό το μάθημα 12,5 (η περίπτωση αυτή είναι σε περίπτωση που δεν έχεις να δώσεις βαθμούς από άλλο μάθημα και εξαρτάσαι μόνο από αυτό)

Δημοσ.

Όλο αυτό το άγχος αν περάσω η δεν περάσω.. πως γίνετε διαβάζοντας το θέμα σου να μου έρθουν πάλι στο μυαλό.. Ευτυχώς στην πρώτη λυκείου κατάλαβα τι παιζόταν και πήγα σε ΤΕΕ (μετά έγινε ΕΠΑΣ) και τουλάχιστον τελειωσα αυτό και μετά ΙΕΚ .. από το ολότελα που λένε .. :mellow:

Η γνώμη μου είναι πως αν δεν τραβάς στο ενιαίο λύκειο καλύτερα να πας σε ένα τεχνικό γιατί και να το βγάλεις οριακά το ενιαίο μετά δεν θα βρίσκεις δουλειά και κάτι πρέπει να κανεις (όχι ότι με 10 πτυχία βρίσκεις σίγουρα..) απλά έχουμε φτάσει όλοι να έχουν τουλάχιστον πτυχίο ΙΕΚ το λιγότερο και αυτός που έχει το απολυτήριο του λυκείου να μένει στην απέξω.

Βεβαια και εγώ που έχω δυο χαρτιά τι κατάλαβα? δουλειές δεν υπάρχουν .. μου φαίνεται θα την δω αγρότης.. :ph34r:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...