green gordon Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Απο το αβαταρ σε καταλαβα αν και με το μουσι δυσκολευτηκα λιγο.Ιδιος εισαι ρε μπαγασα.
greenmachine Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Με ιντριγκάρατε κερατάδες Συννενοηθείται με pm αν γνωρίζεστε, και πείτε και σε μας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πέρα από την πλάκα...φαίνεται πουθενά τ'όνομά μου? Φαινεται η ακριβης ημερομηνια γεννησης σου.
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Φαινεται η ακριβης ημερομηνια γεννησης σου. To όνομα πως το πέτυχε?
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Η μιση ελλαδα λεγετσαι γιαννης η γιωργος...Απο εκει και επειτα.. Εχει πλακα να ψαχνεις το τζοκερ
green gordon Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δεν μπορω να αποκαλυψω τον τροπο με τον οποιο βρηκα ποιος ειναι ο φιλτατος bosei. Ειδικα οταν αμφισβητειται απο τον ten-cate νιωθω καπως ασχημα. Τελος το κυριακατικο τζοκερ θα εχει ως εξης... 6 12 37 39 44 και τζοκερ το 8 ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ.
basilis222 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν το παιδί δεν γράψει καλά τον Ιούνιο και δεν βγάζει 9.5 θα ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; Ή θα πάρει από άλλο μάθημα τους βαθμούς που του λείπουν για να βγάλει 9.5 χωρίς να ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; (απευθίας δηλαδή)
bosei Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν το παιδί δεν γράψει καλά τον Ιούνιο και δεν βγάζει 9.5 θα ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; Ή θα πάρει από άλλο μάθημα τους βαθμούς που του λείπουν για να βγάλει 9.5 χωρίς να ξαναδώσει τον σεπτέμβριο; (απευθίας δηλαδή) Και τα δύο παράλληλα... Αν δεν συμπληρώσει 9.5 σε κάποιο/α μάθημα/τα τότε αν ένα άλλο μάθημα έχει να του δώσει βαθμούς (δηλαδή να έχει πάνω από 9.5) του δίνει για να συμψιφιστούν. Αν δεν έχει να δώσει αρκετούς βαθμούς από άλλα μαθήματα (η περίπτωση μου) τότε μένει μεταξεταστέος στα μαθήματα που έχει Μ.Ο. < 9.5.
basilis222 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και τα δύο παράλληλα... Αν δεν συμπληρώσει 9.5 σε κάποιο/α μάθημα/τα τότε αν ένα άλλο μάθημα έχει να του δώσει βαθμούς (δηλαδή να έχει πάνω από 9.5) του δίνει για να συμψιφιστούν. Αν δεν έχει να δώσει αρκετούς βαθμούς από άλλα μαθήματα (η περίπτωση μου) τότε μένει μεταξεταστέος στα μαθήματα που έχει Μ.Ο. < 9.5. Ό Μ.Ο των εξετάσεων δεν παίζει καμιά σημασία; Δηλαδή έχουμε 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο τετράμηνο στα αρχαία, γράφεις 3-4 στις εξετάσεις και έχεις Μ.Ο στα θρισκευτικα 18, αλλα ο Μ.Ο των εξετάσεων είναι κάτω απο 9 περνάς στο μάθημα αυτό;
bosei Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ό Μ.Ο των εξετάσεων δεν παίζει καμιά σημασία; Δηλαδή έχουμε 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο τετράμηνο στα αρχαία, γράφεις 3-4 στις εξετάσεις και έχεις Μ.Ο στα θρισκευτικα 18, αλλα ο Μ.Ο των εξετάσεων είναι κάτω απο 9 περνάς στο μάθημα αυτό; Ναι... Ο Μ.Ο. βγαίνει από 1ο Τετράμηνο + 2οΤετράμηνο + Γραπτές Εξετάσεις / 3. Αν έχεις σε ένα μάθημα και στα 2 τετράμηνα 8 για να περάσεις πρέπει να γράψεις σε αυτό το μάθημα 12,5 (η περίπτωση αυτή είναι σε περίπτωση που δεν έχεις να δώσεις βαθμούς από άλλο μάθημα και εξαρτάσαι μόνο από αυτό)
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όλο αυτό το άγχος αν περάσω η δεν περάσω.. πως γίνετε διαβάζοντας το θέμα σου να μου έρθουν πάλι στο μυαλό.. Ευτυχώς στην πρώτη λυκείου κατάλαβα τι παιζόταν και πήγα σε ΤΕΕ (μετά έγινε ΕΠΑΣ) και τουλάχιστον τελειωσα αυτό και μετά ΙΕΚ .. από το ολότελα που λένε .. Η γνώμη μου είναι πως αν δεν τραβάς στο ενιαίο λύκειο καλύτερα να πας σε ένα τεχνικό γιατί και να το βγάλεις οριακά το ενιαίο μετά δεν θα βρίσκεις δουλειά και κάτι πρέπει να κανεις (όχι ότι με 10 πτυχία βρίσκεις σίγουρα..) απλά έχουμε φτάσει όλοι να έχουν τουλάχιστον πτυχίο ΙΕΚ το λιγότερο και αυτός που έχει το απολυτήριο του λυκείου να μένει στην απέξω. Βεβαια και εγώ που έχω δυο χαρτιά τι κατάλαβα? δουλειές δεν υπάρχουν .. μου φαίνεται θα την δω αγρότης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.