Προς το περιεχόμενο

Πως γινεται να μεινω σε καποιο μαθημα στην Α Λυκειου?

Agapoulis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται να μεινω σε καποιο μαθημα και συγκεκριμενα στην χημεια.Στο πρωτο και στο δευτερο 4μηνο ειχα 8 και 10 ποσο πρεπει να γραψω για να μην το ξαναδωσω τον Σεπτεμβριο ???

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 12 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 12 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Για να μείνεις σε ένα μάθημα πρέπει να είσαι

%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%BF.jpg

Μήπως να σταματήσεις να χαζεύεις στο internet, και να ανοίξεις κανά βιβλίο; Μήπως (λέω εγώ τώρα) να διάβαζες για να γράψεις για 20;

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο αυτο ενας μαθητής του 10 να γράψει 20 στις εξετάσεις!Ενα 15 ομως με λιγη προσπαθεια πιανέται!Οποτε ειναι πιστευω πιο χρήσιμο να κανει λιγη προσπαθεια και την επομενη χρονιά ώστε να μην έχει και αυτό το άνγχος στο το τελος!

Δημοσ.

Εγώ δικαιολογώ τον topic starter!! Απαισιότατο μάθημα η Χημεία Α Λυκείου

Να ναι καλά ένας φίλος μου που με πέρασε και δεν ξεφτιλίστηκα στο τέλος :mrgreen:

Σύμφωνα με το έγγραφο που παρέθεσε ο kage αρκεί ο μέσος όρος όλων σου των μαθημάτων να είναι >9.5/

Άρα αν δε σε νοιάζει το μάθημα (π.χ. πας τεχνολογική/θεωρητική), δώσε βαρύτητα στα άλλα. Αν και στα άλλα έχεις αντίστοιχους βαθμούς, κάτσε λίγο να διαβάσεις και να κάνεις μια προσπάθεια. Συνήθως την προσμετρούν θετικά οι καθηγητές

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται να μεινω σε καποιο μαθημα και συγκεκριμενα στην χημεια.Στο πρωτο και στο δευτερο 4μηνο ειχα 8 και 10 ποσο πρεπει να γραψω για να μην το ξαναδωσω τον Σεπτεμβριο ???

9.5 Μεσο ορο γενικο.

Δηλαδη απο ολα τα μαθηματα...

Και 0 να γραψεις,αμα εχεις 20 στα Αγγγλικα κτλπ μπορεις να περασεις...

Για να μεινεις πρεπει να εχεις Μ.Ο σε ολα τα μαθηματα κατω απο 9.5

Δημοσ.

για να μείνεις στο λύκειο πρέπει να κάνεις υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 μιας και συμψηφίζονται όλα τα μαθήματα.. τραβάς βαθμούς από ιστορία αγγλικά θρησκευτικά κλπ...

Δημοσ.

Παντως για να μεινεις στο λυκειο,υπαρχει προβλημα..............

Εννοείς δεν τραβάει το πράγμα με τα μαθήματα?

Αν ναι ούτε καν...είχα μείνει σε 8 μαθήματα μεταξεταστέος 1η λυκείου αλλά πέρασα τον σεπτέμβρη.

Έμεινα όχι λόγω του ότι δεν δίαβαζα (όντως δεν διάβαζα αλλά ήξερα τα στοιχειώδη για να περάσω αλλά σε σχέση με κάτι στόκους που δεν ξέραν τι τους γίνεται και απλά δεν μίλαγαν για να μην τους προσέξουν δεν άξιζε να μείνω) αλλά κυρίως λόγω της μ@λ@κιάς που με έδερνε (κάτι κόντρες με καθηγητές και διευθύντρια, κάτι η 3ήμερη,κάτι που ήμουν και λίγο μ@λ@κ@ς)δεν θέλει και πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...