djjojo Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Θελω την βοηθεια σας.Χθες εβαλα ενα προγραμμα για malware και το vaio αρχισε να κολλαει ασχημα,το εκλεινα και το ξαναανοιγα και μετα απο λιγα λεπτα ξανακολλαγε.Τωρα δεν ανοιγει καθολου,μου βγαζει εκκινηση με επιδιορθωση η κανονικη εκκινηση.Στην πρωτη εκκινηση κολλαει στην μπλε οθονη και στην δευτερη βγαζει την μπαρα φορτωσης και ξαναξεκιναει απο την αρχη μεχρι να εμφανισει μετα απο λιγο τις 2 επιλογες.Το θεμα μου ειναι οτι αν χασω τα αρχεια που εχει μεσα καταστρεφομαι,εγγυηση εχει αλλα θελω εστω και 1 ωρα να ανοιξει για να παρω τα αρχεια. Κανονικα δεν επρεπε να εχω ενα cd με τα windows γιατι κοιταξα στο κουτι του και δεν υπαρχει τιποτα.
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Σε ασφαλή λειτουργία δεν μπαίνει; Αν όχι... Με Linux live cd δοκίμασες να μπουτάρεις να πάρεις τα αρχεία σου;
djjojo Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 safe mode δεν μπαινει οπως επισης δοκιμασα την επιλογη για τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλεψε σωστα,βασικα ολα τα δοκιμασα αλλα μια απο τα ιδια.Αυτο με το Linux δεν το ξερω καν. Η πλακα ειναι οτι απο τα νευρα μου εκλεισα με δυναμη την οθονη και μαλλον εσπασα τα κλιπσακια που συγκρατουν το πλαισιο γυρω απο την οθονη,πεταει το πλαισιο προς τα εξω λιγο στο σημειο που ειναι η καμερα.
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 safe mode δεν μπαινει οπως επισης δοκιμασα την επιλογη για τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλεψε σωστα,βασικα ολα τα δοκιμασα αλλα μια απο τα ιδια.Αυτο με το Linux δεν το ξερω καν. Μπες εδώ και κατέβασε το iso (βήμα 1) http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download Μετά γράψε το iso σε ένα cd και μπούταρε από αυτό. Δηλαδή, θα μπεις bios, θα ορίσεις first boot device το dvd σου και θα ξεκινήσει το Pc από εκεί. Αν σου πει press any key to boot from cd, πάτα πχ το enter. Οταν φτάσεις στις επιλογές try ubuntu/install ubuntu, επέλεξε try. Μπες, πάρε τα αρχεία για τα οποία λες ότι αν τα χάσεις καταστρέφεσαι (καιρός να μάθεις το Back up) και βλέπουμε. Αν δεν ξέρεις πως να γράψεις το iso δες τα παρακάτω: Κατέβασε το Imgburn από εδώ http://www.imgburn.com/ Οδηγίες για να γράψεις το iso εδώ http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=61
djjojo Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Θα το προσπαθησω,ευχαριστω.Αν προσπαθησω να βαλω cd με τα windows για να μπουταρουν απο εκει και πατησω repair η κατι τετοιο το ιδιο δεν ειναι?
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Θα το προσπαθησω,ευχαριστω.Αν προσπαθησω να βαλω cd με τα windows για να μπουταρουν απο εκει και πατησω repair η κατι τετοιο το ιδιο δεν ειναι? Πάρε τα αρχεία σου πρώτα και μετά παίζουμε με τα windia
djjojo Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 οκ τα κατεβαζω αυτα που μου ειπες,θα με σωσεις αν δουλεψει
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 οκ τα κατεβαζω αυτα που μου ειπες,θα με σωσεις αν δουλεψει Αν σε σώσει που θα σε σώσει κατά πάσα πιθανότητα, μάθε σημαντικά αρχεία να τα κρατάς και αλλού και όχι σε ένα σημείο που αν κάτι στραβώσει, όπως τώρα καλή ώρα, θα μαλλιοτραβιέσαι...
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ε τώρα θα μάθεις και ελπίζω χωρίς να πάθεις edit: Α και να μην ξεχαστώ. Εστω μια μικρή πιθανότητα να μην μπεις με το Live cd, Μην πανικοβληθείς και πάλι υπάρχει τρόπος
stm00192 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αν σε σώσει που θα σε σώσει κατά πάσα πιθανότητα, μάθε σημαντικά αρχεία να τα κρατάς και αλλού και όχι σε ένα σημείο που αν κάτι στραβώσει, όπως τώρα καλή ώρα, θα μαλλιοτραβιέσαι... + πολλά πολλά τρισεκατομμύρια !
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 + πολλά πολλά τρισεκατομμύρια ! εμ τι, μερικές μερικές (άντε και μερικοί μερικοί ) που έχουν ανάγκη 1TB δίσκο, αλλά παίρνουν 2 δίσκους από 1ΤΒ είναι τρελές/τρελοί;
djjojo Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μπηκε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,ολα τα αρχεια μου ειναι εκει που γραφει το ονομα του σκληρου μου ετσι?Με λιγο ψαξιμο βρηκα αρκετα απο αυτα που θελω.Αφου σωσω τα αρχεια μου θα κανω αυτο που σου ειπα με τα windows για να τα φτιαξω και αυτα?Αν και οπως σου ειπα και κομματια να γινει τωρα και να μην ξαναδουλεψει δεν μου καιγεται καρφι.Ευχαριστωωωω
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Παρακαλώ... Ναι εκεί που λέει το γράμμα του σκληρού είσαι. Αντέγραψέ τα σε ένα εξωτερικό δίσκο πχ ή όπου σε βολεύει τεσπα... Δοκίμασε ένα repair ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.